Reklama

Reklama

VOD (1)

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (435)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání ze strany Katherine Heigl. Po zhlédnutí Ugly Truth, jsem byla přesvědčená, že už je na nějaké úrovni ve vytváření rolí pro romantické komedie. Ale tohle bylo otřesné. Možná to bylo celou tou kombinací = špatně zahrané + hloupá role + otřesný dabing (ale ten jí promíjím). Ale není právě na herci, aby dodal něco solidního ze sebe i hloupé roli, kterou ztvárňuje? Možná je můj negativní postoj ovlivněn i tím, že ze srdce nesnáším uječené ztvárnění postav. Původně jsem si myslela, že kámen úrazu tohoto nenáročného filmu bude pouze Kutcher, ale vedle zmítající se a uječené Katherine to s podivem podělali oba. I když druhou polovinu filmu už mě zase bavila o něco víc Katherine. Věděla jsem, že půjde o slabý film, když jsem si ho pouštěla, ale že se to bude táhnout jak nedovařená nudle, na které občas narazíte na něco dobrého. No, na to jsem připravená nebyla:) Čekala jsem víc akce. A jestli Vám mám radit, pusťte si to až tak od 45 minut.. do té doby se tam nic neděje. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $75miliónovTržby USA $47,059,963Tržby Celosvetovo $93,397,752Tržby za predaj DVD v USA $15,571,325 //počet predaných kusov 1,032,473 ║ Ďalší absolútne bezvýznamný akčný zlepenec, kde scenár je vývarom maximálnej hlúpej tuctovosti bez kúska dobrého nápadu a lepšieho deja. /videl v kine: 30%/ ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Klasický Luketic, tj. sterilní vizuál, strohá akce a strnulý vyprávěcí rytmus. Ale... Kutcher s bouchačkou je fajn, Heigl střídá jeden "trademark" za druhým a scénář občas překvapí hláškou nebo bizarností. Prostě typická komedie, kterých Hollywood produkuje desítky ročně... v tomhle případě však s příbalem citu k historii kinematografie, což mi přišlo přinejmenším milé. A Catherine O'Hara je... to se musí vidět. 5+/10 ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Predvídateľná záležitosť, ktorá ide v stopách filmu Mr. & Mrs. Smith, len s tým rozdielom, že tu len jeden z dvojice je tajný agent. Ďalším rozdielom je že Kutcher je slabší herec ako Pitt, no Katherine Heigl je krajšia než vychrtlá Angelina. V konečnom dôsledku ma menej ambiciózny pokus bavil viac, ako hviezdny Smithovi. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, bože pokolikátý už tohle vidím, ale postupně jsem chytil a bavil. Nejlepší bylo, že člověk nevěděl kdo všechno na Ashtona vlítne aneb zábavná akční hra s paranoiou. Katherine byla spíš jako doplněk, ale hodně hezký doplněk a z Ashtona jsem měl pocit, že hodně koukal na podobný filmy s Tomáškem Cruisem, protože některý gesta jsou byly vysloveně jako Tomovo zrcadlo (scéna pod stolem) . ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Scénář snímku vyžadoval zvláštní dovednosti od Ashtona Kutchera. Ten se proto v rámci přípravy radil s bývalými agenty CIA a věnoval se bojovým sportům. Trénoval bojová umění, které použivají izraelské jednotky, thajský box, filipínské techniky s nožem a kickbox, který se poprvé ubjevil u francouzského námořnictva, protože právě ve Francii se část děje rovněž odehrává. [Zdroj: Premiere] (zdeny99)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama