Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsme tu proto, abyste v hospodách nejedli blafy! Uvádí Zdeněk Pohlreich.  Kulinářské pořady diváky zásobují nejrůznějšími recepty. Zbrusu nový formát o české gastronomii Ano, šéfe! však je úplně jiný! Majitel restaurace, která se ocitla ve finančních problémech, požádá o pomoc mistra šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, který na místě během týdne zjistí, jaké nedostatky mohou za to, že do podniku nechodí dostatek hostů. Podávají snad studené, přesolené, nedovařené, připálené nebo dokonce nechutné jídlo? Dostávají hosté malé porce, pivo pod míru nebo limonády ve špinavých skleničkách? Jsou servírky a číšníci k zákazníkům ochotní a vstřícní? Nemusejí hosté na své objednané jídlo a pití čekat příliš dlouho? Nebo je problém někde úplně jinde? Zdeněk Pohlreich je sice přísný kritik, který pro šokující výroky nechodí daleko, ale zároveň rádce, jehož rady mají cenu zlata. Při své revizi nebude nikoho z personálu šetřit, naopak bude tvrdě prosazovat i nepopulární změny v provozu nefungujícího podniku. Po měsíci se do restaurace vrátíme se skrytou kamerou, abychom prověřili, jestli opravdu došlo ke zlepšení. Ano, šéfe! je pořad plný emocí, u kterého se nudit rozhodně nebudete!
Epizody:
1. série
1. Restaurace Hrádek
2. People
3. U draka
4. Slepá kolej
5. Hejtmanský dvůr
6. Bluepoint
7. Lesní zátiší
8. Panský dvůr
9. Arter
10. Mlýnský domov
11. Pí local club
12. Fregatta
2. série
1. U Lojzíka
2. Nová Hospoda
3. U Hrabala
4. U Rytíře
5. U Pavouka
6. Zámek Kněžice, U Štěpána I.
7. Zámek Kněžice, U Štěpána II.
8. Zahrada v Opeře
9. Motorest Galerie
10. U Dubu
11. ZŠ Bílá
12. Vánoční speciál
3. série
1. Návrat na místo činu
2. Blue Note
3. Hotel Hvězda
4. Fantazie
5. Bohemia
6. Radniční restaurace 
7. Harmony
8. Latrán
9. U Apoštola
10. U Tlustých
11. Vlčárna
12. Kotelna
13. Rekapitulace
4. série
1. Scandinavia
2. Bohéma
3. Sedmé nebe
4. U sv. Filipa a Jakuba
5. Pintovka
6. U stoleté lípy
7. Kuželna
8. Restaurace Rybárna - Pardubice
9. Restaurace U Zběhlíka - Čistá
10. Restaurace Simsalabim - Rozmarýn Cafe & Restaurant - Praha Simsalabim
11. Restaurace Cafe Prague - Chicago - USA
5. série
1. Modrá stodola
2. Hotel Květnice
3. Hotel Krajka
4. Excalibur
5. Letem světem
6. Rybářská bašta
7. Wirtshaus in der Pupplinger Au Mnichov
8. Georgia
9. Ponorka
10. Kongo
11. U klauna
12. Zámek Choltice
6. série
1. Bastila
2. Hotel Rosa / Hotel Zlatý Potok
3. Kuchařské učiliště v Trmicích
4. American Grill Bar
5. Plevel (Plevel)
6. Sametová restaurace
7. Grand Restaurant Septime
8. Pod Lékárnou
9. Návraty (Bastila, American Grill Bar, kuchařské učiliště v Trmicích)
10. U Hastrmana
11. Bouda v Obřím dole
12. Motorest Tereza / Motorest Pod Řípem
13. Wellness relax areál
14. Městské sály
15. Klub AVU
16. Hotel Zámek Havířov
17. Slovenská Koliba Jasná
7. série
1. Amerika Grill Bar - Chomutov
2. Restaurace U Tlusťocha, autokemp Merkur, Pasohlávky
3. Restaurace U Vlka, Brno
4. Motorest Ušák, Prunéřov
5. U Kaštanů, Praha
6. Pod Lesem, Jíloviště (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

reich

reich (hodnocení, recenze)

Arnyfe

Ano budou další díly. Na internetu Pohlreich zval do jedné hospody na natáčení pořadu Ano, šéfe! Vždy za půl rok se natočí maximálně 6-8 dílů nebo do těch 10, je to kvůli tomu, že Pohlreich nemá tolik času jako dřív. Taky se natáčí i další pořady a do toho má ještě restaurace.   

na příspěvěk reagoval Arnyfe

Jirka85

Jirka85 (hodnocení, recenze)

Rád bych přispěl názorem ale omylem jsem ho dal do jiného hrníčku.

Skytavka

Skytavka (hodnocení, recenze)

Ať je realita jakákoliv(svět chce být klamán), pro mě je to pořád nejkoukatelnější pořad v tv vůbec :)

na příspěvěk reagoval Korbitch

PaulCZE

PaulCZE (hodnocení, recenze)

Starý koncept zemřel už v šesté řadě kde se z toho stal odpad pod taktovkou zfetovaných dramaturgů, kteří se zřejmě zhlédli ve filmu Network nebo co jim hráblo. To mi ten Tyrolák udělal radost i když to bylo hraný na city a realita bude úplně jiná.

Ozzy2

Ozzy2 (hodnocení, recenze)

Nejlepší dva díly byly Restaurace Bohéma, Brno a pražská Akademie výtvarných umění.

republicano

republicano (hodnocení, recenze)

Zdenda se dočista pomát dal 3 hvězdy němcovi s hospodou co se jmenuje "Westy" opakuji "Westy".

na příspěvěk reagoval Gryphon

Skytavka

Skytavka (hodnocení, recenze)

Gryphon

Takv tom se neshodnem,  ale ať je to jak chce, je asi do jisté míry blbost podle toho hodnotit pořad. Ale sto lidí sto chutí no..

Skytavka

Skytavka (hodnocení, recenze)

Nějakej týpek změnil hodnocení z 5ti na odpad, protože je prej Zdéňa xenofob.... To mi připadá, jakobych byla x let fanynka Jacksona a pak se dozvědla o některé z kauz s malými dětmi a ztratil pro mě umělecký význam úplně... Sorry kámo. Myslím, že se k tomu doteď Zdeněk pořádně nevyjádřil (se svým postojem k otázce islámu třeba). Já si tím teda tak jistá nejsem. V prvé řadě je tam pro to, aby udělal maximum pro tu hospodu. Co vy na to? Nebo už to tu bylo...?

reich

reich (hodnocení, recenze)

jiriluk

Já nevím, co by si chtěl, ale díl s Tyrolákem byl prostě skvělý, když Pohlreich vstoupil do jeho kuchyně, tak bylo vidět na první pohled čistota i u toho jídla bylo vidět, že je dobře uvařené. Navíc v jednom rozhovoru Pohlreich to říkal, že už pořad nestaví jenom na nadávkách, házení kečupem a tak. Chceš starý díl, tak si pust staré epizody. Jestli mohu doporučit, tak díl Vlčárna je super.  

na příspěvěk reagoval jiriluk

jiriluk

jiriluk (hodnocení, recenze)

Me by se líbilo, kdyby teď v tom hodoninskym díle, udělal tyrolakovi klasickou "čistku" v kuchyni. Za lednicku, do mrazáku, kecup leteckej den, polotovary leteckej den, dochucovadla....řev, nadávky, konflikt, totální vyhrocení, stres...:)) misto toho, hmmm, ty ses dobrej k tobě půjdu do učení..no slabota :)

na příspěvěk reagoval reich

skrblik007

skrblik007 (hodnocení, recenze)

Mně se nová série líbí. Navazuje na tu předešlou a udržuje kurs, který nastolili - ukazovat český restaurační byznys v širším kontextu. Pohlreich jako osobnost zraje, doba se mění a tahle show to reflektuje. Prostě mě ta změna velmi vyhovuje. Samozřejmě když chci občas zavzpomínat na klasické Pohlreichovy hlášky, pustím starší díl :)

HellFireFery

HellFireFery (hodnocení, recenze)

Mě mrzí, že z toho udělali totální "ultimate world show". V ukázkách ukazují to "nejdrsnější" co se v novém díle stane. Při sledování zjistíte, že dané záběry nejsou vůbec tak myšleny, a že jsme vlastně byli oklamáni. Pan Pohlreich si stále drží to své (což se mi líbí), ale je škoda, že místo vaření a zlepšování restaurace se skutečně jedná pouze o reklamu na daný podnik (případně reklamy na různé hudební interprety, kteří tam občas účinkují). Někdy se show povede, ale kde jsou ty časy, kdy se jednalo čistě o kuchařský pořad o tom, jak zlepšit restaurace a ne jen nějaká psychoporadna.

hrona

hrona (hodnocení, recenze)

Je pravda, že předešlá sezona už to naznačovala, tahle aktuální to jen potvrzuje. Konec klasických špatných hospod, klasických hlášek a celkového přístupu. Tenhle pořad začal dělat reklamu pouze a jedině restauracím kvalitním. škoda.  

jiriluk

jiriluk (hodnocení, recenze)

Peknej dil teď z Hodonina, ale mimo toho, ze jim udělal propagaci na Prime, uz nechápu proč tam jezdil...aby o nich říkal jak jsou dobry...

Africanus1

Africanus1 (hodnocení, recenze)

První díl nový série jenom bohužel potvrdil kvalitativní propad celýho pořadu. Je to vyčpělá nuda, kde se jídlo řeší až jakoby mimochodem. Klusák  s Remundou tohle vůbec neměli dostat do pazourů. A bílej démon už stárne, schází mu energie a jiskra, jedna nebo dvě dobrý hlášky, ale dost často působí dojmem, že neví co má říkat a že ho to vlastně ani nebaví. 

reich

reich (hodnocení, recenze)

Gtados

Chystá. V červenci a srpnu byly upoutávky na Primě, že se budou točit nové díly. Počítej, ale že nové díly budou až začátkem roku 2017. 

patmull

patmull (hodnocení, recenze)

reich

Taky se mě to příliš nezamlouvá. Když jsem viděl nedávno legendární díl z Lednice, byla to jízda od začátku do konce, chlapci se z toho někdy snaží úplně zbytečně dělat drama a výsledek je, že to klesá někde nebezpečně blízko k Výměně manželek a Farmář hledá žena a podobným hovadinám. Díl z motorestu vyloženě zachraňoval Pohlreich, nebýt jeho, režiséři by z toho nejraději udělali brečící díl k žehlení pro padesátileté ženy (no offence padesátky :D). Na druhou stranu, tento čtvrtek se to "drama" povedlo. Byl tam zajímavý příběh lidí a celé rodiny. Ta scéna, kdy jeden z bratrů vysvětloval, jaká je hranice mezi úspěchem a neúspěchem... takhle by to nevymysleli snad ani ti nejlepší scénaristé. Učni na Větruši taky trochu dojali... Je to díl od dílu. Většinou ta hra na drama ale bohužel příliš nevychází a příliš to nefunguje.

Každopádně Ano, šéfe! je pro mě i tak jediným pořadem, kvůli kterému zapnu pravidelně televizi...

reich

reich (hodnocení, recenze)

Proč mi to přijde, že se tam řeší víc různý vztahy než politika. Nevím, ale ta nejnovější série od 10 dílů se nějak změnil koncept a už to není nějak ono. Přijde to jenom mě nebo i jiní to zaznamenali?

na příspěvěk reagoval patmull

Africanus1

Africanus1 (hodnocení, recenze)

S Remundou a Klusákem to ztratilo drajv i vtip a nejhorší na tom je, že už to celé prakticky přestalo být o vaření a stalo se z toho velmi křehké vztahy kde se řeší osobní problémy účinkujících. A poslední díl s tou partou z AVU byl totálně mimo.. 

Machine

Machine (hodnocení, recenze)

Ono je nutné brát to s rezervou vždyť ty situace tam jsou vytvořeny uměle, realita je zkreslená, všechno hnané až do krajností a nakonec sestříhané tak aby to mělo sledovanost a tudíž prachy, prachy, prachy o nic jiného tam nejde, ale jinak je to úžasná přehlídka exotů, buranů a diletantů + arogantní, zakomplexovaný prasodobytek Pohlreich = 78% tak jdem čumět.

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama