Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (685)

havLord odpad!

všechny recenze uživatele

Zkurvený televizní bulvár. Informační hodnota prezentovaných zpráv je snad až negativní. 20 minut o tom, že se někdo vyboural, někdo zavraždil, někdo vyhrožoval, narodila se žirafa? Jedna, max. dvě politické zprávy. Totálně mimo mísu v tom, na čem doopravdy záleží, co hýbe společností. N@va se tímhle paskvilem zasluhuje o udržení lidí v totální nevědomosti, stádnosti, demenci. Plus ty neuvěřitelné animované ilustrační záběry, jak někdo na někoho míří zbraní / sráží ho autem / padá z okna, aby to pobrali i pan Novák s paní Novákovou. A hudba... proč tam, kurva, furt serou nějakou podkresovou hudbu? Ač nechápu, co dělají televizní noviny ve filmové databázi, dávám odpad, protože dneska jsem je zase viděl... HNUS, pane velebnosti. Dramaturgovi TN jedinou věc - - KULKU DO HLAVY. ()

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

Černá kronika na Nově, která dokáže sehnat hromadu neštěstí i ve špatných dnech, kdy nikdo nikoho nezabil, nikdo nic nezpronevěřil a nikdo nikde neraboval. Nicméně nováckým zprávám bezmezně věřím zejména od doby, kdy jsem asistoval u rutinního zákroku hasičů a pak jsem se ve večerní reportáži mezi přidanými plameny a dýmem ani nemohl pořádně najít. ()

Reklama

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Televize Nova a její neskutečné bludy. Kdyby tam řekli, že je hovno sladký, tak to každý zkusí.... Celou dobu ukazují nehody, jak lidé trpí, kdo kde koho zabraždil, pak kolik naši politici dostávají peněz z nás, kolik kde utratili, kdo kde koho podělal a o kolik. A v závěru to dokončí srdcervoucí atmosférou v podobě reportáže o miloučkých zvířátkách nebo něčeho podobného. To proto, aby vám po tom mozkovém výplachu z těch vražd a násilí, jak je svět okolo vás tak krutý, nebylo uplně na sebevraždu. Jo a nezapomeňte se ještě podívat na podrobnosti, protože ty najdete jako vždy na tn.cz. Hotová trapárná. Neobjektivní. Překroucený snad každý bod ve zpravodajství. Reportéří děsně monotóní. Každej z nich snad dostává nějakou židopříručku, podle které každý chytá ten debilní tón. To slyším a otevírá se mi kudla v kapse. Jeden můj velmi dobrý přítel řekl, že média maji 3 typy zpráv. Pravdivé - To je datum a čas. Teoretické - To je počasí. A lži - to je ten zbytek co tam melou. Spíše propagandistické. Jasná amerikanizace ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Hlavné spravodajstvo českej televízie Nova nepovažujem za seriózne, ani objektívne, ani profesionálne. Je to taký televízny bulvár plný vrážd, násilia, dopravných nehôd a nakoniec nejaký ten veselý záber na roztomilé zvieratko. Ale takto to predsa funguje takmer v každej súkromnej, komerčnej televízii. Veď oni nežijú z vydieračských koncesionárskych poplatkov. Oni musia mať sledovanosť. A práve takéto správy chcú ľudia vidieť. Tobôž keď ich nimi sprevádza exotický Reynolds Koranteng. * ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Rozhodně jsem nikdy neměl v úmyslu tuto píčovinu hodnotit, poněvadž se mírně řečeno štítím bandy bezmozků, kteří si představují seriózní novinařinu tak, že na úvod dají reportáž o maličké Eržice, které bílý kurvy rozdupaly čórovanej ajfoun napadrť a během srdceryvný písničky vám přes třičtvrtě obrazovky vylepí číslo účtu, uprostřed vyzkouší dotovanej experiment o tom, co nečekaného se stane s vodou v minusových mrazech a nakonec vám pustí radostnou zprávu typu "zraněnému jezevčíkovi se narodilo dvaadvacet štěňátek, o které se stará slepá panda". Jaké ale bylo moje překvapení, když jsem nedávno prolézal web o prudkých jedech a narazil jsem na reportáž Ládi Hrušky a jeho novou rubriku Levně a chutně, kde tento debil s grácií sobě vlastní brilantně konkuruje mistrovi ve výrobě chemických zbraní, Jiříkovi Babicemu, kterého z prdele vysrala stejná televizní stanice! Když jsem viděl, jak Láďa připravoval chipsy z odporných kuřecích kůžiček a pak tuto sračku, kterou bych se styděl otrávit i krysy, prezentoval jako své kulinářské veledílo, poblil jsem nemilosrdně všechno v okruhu dvou metrů, což byl laptop, stůl s večeří a nicnetušící dítě. A jelikož není možné, aby se výše IQ pohybovala v záporných hodnotách, jsem přesvědčený, že pan Hruška nám vědomě dělá z nesvéprávných vrahy a pomaličku připravuje genocidu v přímém přenosu. Někdo by měl zakročit! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Dne 4. února 2024 se k oslavám k 30. výročí TV Nova Televizní noviny odvysílaly v přesné kopii studia, kde poprvé začalo vysílání TV Nova, tedy 4. února 1994. (DominatorCZ)
  • Krom každodenního vysílání je vysílán i Silvestrovský speciál pod názvem Silvestrovské Televizní noviny. (fabecc1222)
  • Ve studiu se v roce 2022 nacházel obrovský tablet, ze kterého redaktoři často měli strach. Moderátor Rey Koranteng o tom prohlásil: „Jak říká Karel Šíp: Je to jako s cizí ženskou. Víš kam šáhnout, ale nevíš, co to udělá.“ (Vitox)

Reklama

Reklama