Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

jhrasko

všechny recenze uživatele

Trúfam si napísať, že je pekná póza vyjadrovať sa opovrhujúco k podobnému typu programu, pokiaľ ho ľudia pozerajú. Buď ho teda pozerajú, a tým pádom ich baví a tým pádom nemá cenu byť za každú cenu zaujímavý a naformulovať do hodnotenia prečo tomu celému nerozumiem (tak to nemám pozerať !!!). Jedna vec je formát podobného programu, druhá je to, akej cieľovej skupine je určený. A to zásadné je, že tí, ktorí majú radi inteligentný humor, možu obdivovať Adélu a jej pohotovosť, cit, sebareflexiu a schopnosť byť nekonečne nad vecou. Leoš je doplnok, ktorý si konečne uvedomil, že v tejto dvojici je lepšie držať sa pri zemi. Che, ale som pyšný ! ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si : Bude to jako všechny Superstar? Bude to zase chvilková epidemie, která nakazí diváky a ti soutěžícím pošlou hlas? Ne! Jsem rád, že tyto dva státy se daly do hromady a udělaly z toho více než jen Superstar. K začátku soutěžě - ohromné množstí lidí, které nemá pěvecký talent a sere se tam, aby se zvíraznil.Vadila mi opět ta hvězdná pěchota, kterou pak nakonec ve finále ještě zvíraznili. Je až hrozné, jak za ty dva měsíce tolik soutěžících v sobě našlo nenávist a začlo nenávidět dobře sestavenou porotu s asi nejlepší Martou Jandovou, která byla myslím si nejvíce upřímná z celé poroty. Naopak v porotě mi nejvíce vadila umělá Dara Rolinc, která měla ohmoně nečisté svědomí a hodně soutěžících na ní bylo naštvaných. Př.: Když vypadl JAN Bendig, tak ona se jen usmívala a přitom nechtěla, aby právě on vypadl. Dále okomentuji Leoše s Adélou, kteří s přibívajícím časem šli s humorem hodně dolů a poslední kola byla takovým moderátorským propadákam. Nechápu, proč ve finále nebo finálové dvanáctce byly u dobře připraveného místa dole davy těch malých dětí, které když se mělo vyřazovat pořád pištěly a vše jen kazily. Teď už se přesunu na samotné pěvecké výkony, které byly krásné a některé byly pro mě velkým hudebním zážitkem. Největší hlas měla asi Leona Šenková, Martin Chodůr a Jan Bendig. Upřímně mi bylo úplně jedno, kdo to vyhraje, ale určitě bych nikomu neposlal SMS.Jsem rád, že to vyhrál Chodůr, protože nebyl příliš namyšlený, arogantní a vždy si odzpíval to své. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Usoudila jsem, že nebude škodlivé při čtení thrilleru nechat běžet tento pořad, udělat si trochu obrázek o případném posunu kvality oproti první (a poslední) Superstar, kterou jsem kdysi před lety viděla. Tématem dílu byl můj oblíbený rock, proto mě docela překvapilo, že většina prezentovaných písniček neměla s tímto žánrem prakticky nic společného. Ani jeden ze zpěváků mě nedonutil byť i jen uznale pokývat hlavou, nudili mě, nelíbil se mi jejich projev. Porota se mi zdála příliš laskavá a k posrání politicky korektní a přívětivá, co se týká "diskriminovaného" etnika. Zpěvu bylo málo, zato přibylo trapného kecání moderátorů (Mareš mi dřív nepřišel až tak špatný, včera večer to však byl těžký opruz). Rozhovory s finalisty na jakési pouťové atrakci mě doslova naplnily odporem - většinou velmi hloupá děcka, puberťáci mi silně lezou na nervy. Posledním hřebíčkem do rakve tohoto "zábavného" pořadu je množství reklamních bloků a přiblblých reklam, na tohle by snad měl být nějaký zákon:-(. Sečteno a podtrženo: "Superstar" není nic pro mě, hvězdičku dávám za snahu účinkujících, zpívat umějí líp než já (to umí i pes, kterému páníček přivřel kulky do dveří:-)), jinak jde o těžko snesitelnou show s těžko snesitelnými lidmi a dětmi. 25% ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Doporučuji sledovat všelijaké fandovské sestřihy, ty se s přehledem vyšplhají i na čtyři hvězdy, jinak zůstávám u dvou, za slušně hláškující porotu a občas zábavnou hvězdnou pěchotu (aneb nad cizím neštěstím se člověk pobaví nejvíc). Na televizi slušný standart, ale je mi silně protivná forma plná záběrů na uslzená očička a vesměs nezajímavě se prezentující soutěžící (nemluvím jen o zpěvu). ()

MJMilan odpad!

všechny recenze uživatele

NE NE NE NE NE! Všechno špatně, vůbec nejde o to jak kdo zpívá, dává se na vzhled a na monotónní tuctové hlasy. To jak se vyjadřují obyčejní lidé typu Habera, Jandová atd. o druhých obyčejných lidech je naprosto nelidské, nedůstojné... mělo by jít především o zpěv,.... tohle je nějaká podivná nechutná reality show. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama