Reklama

Reklama

Skladiště 13

(seriál)
  • USA Warehouse 13
Mysteriózní / Sci-Fi / Drama / Thriller
USA, (2009–2014), 46 h 25 min (Minutáž: 42–87 min)

Hudba:

Edward Rogers

Hrají:

Eddie McClintock, Joanne Kelly, Saul Rubinek, Allison Scagliotti, Genelle Williams, CCH Pounder, Aaron Ashmore, Simon Reynolds, Jaime Murray, Faran Tahir (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(64)

Obsahy(1)

V kombinaci dramatu a komedie (dramedy) sledujeme působení dvou tajných agentů Petera Lattimera (Eddie McClintock) a Myky Beringové (Joanne Kelly) na podivném místě v Jižní Dakotě zvaném 'Warehouse 13' - skladiště, kde americká armáda uchovává vzácné a nadpřirozené předměty, cennosti a tajuplné relikvie. Úkolem agentů je tyto předměty zkoumat a pozorovat, aby za pomoci jejich podivných činností mohli vystopovat další takové předměty a v tomto skladišti je ukrýt před zbytkem světa. (iHyik)

(více)

Recenze (111)

tempus 

všechny recenze uživatele

SE SPOILERY: Skladiště 13 není vyloženě špatný seriál, je tam opravdu málo dílů, které jsou přímo hrozné. Ale chybí tam také díly, ze kterých bych byl na konci nadšený . Dramatická a komediální stránka jsou v rovnováze a obě se doplňují. Atmosféra je vlídná, jenže to drama je ztvárněno hlavně tím, že v každé řadě chce někdo ovládnout skladiště nebo ublížit Artemusovi (byť (např.), když jsem viděl úplnou zkázu třináctky, tak to bylo provedeno úctyhodně) a po třetí s. už jsem z toho skoro zíval (když to je ve světě spolu s Heruékou, mohlo někoho napadnout, že by chtěl na jeden zátah ovládnout/zničit skladiště i město plné vědců (společně s GD)). Největší průšvih jsou ale postavy, ke kterým jsem si nenašel ten správný vztah. Všechny jsou napsány moc průměrně, maximálně jsem si trochu oblíbil H.G. W., Artího a Klaudii. Takže to všechno to závisí na příběhu jednotlivých dílů. Pokud, je na co se těšit, tak pro mě jsou to vedlejší postavy, které jsou hrány herci z Buffyversa (Amy Acker-Fred, James Marsters-Spike a Anthony Head-Giles). Díly se Spikem a Gilesem jsou příběhově vysoce nadprůměrné. Celkově seriál vnímám, jako oblíbený seriál (i když jen trošičku), ale průměrný, něco jako je Agentura jasno. Mám 2 možnosti. Buď si to budu cenit 3* a občas si na to vzpomenu a budu to psát jako poslední seriál, který se dostal do mých oblíbených (= podobné místo jako je Agentura), a nebo dám za Gilese, Spika, Klaudii a některé artefakty 4*, ale nebudu ho uvádět jako oblíbený. Hmm.... Dávám 4*. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tak tento seriál mě velmi zaujal. Úplně zpvu jen námětem, i když mu také chvíli trvalo, než ho pořádně zúročil, ale po pár dílech jsem se dostal seriálu natolik pod kůži, že teď na něm oceňuji skoro všechno. Zajímavé příběhy, mix vtipu a nějakého toho menšího napětí, hlavní dvojkou agentů, kteří sice mají do Muldera a Scullyové daleko, ale přesto jim to spolu docela dobře ladí. Ovšem nejlepší postavou je jednoznačně Artie - kdo viděl, jistě ví proč. První řada mě dokázala zaujmout téměř na maximum, tak uvidíme, co se z toho vyklube dál. Je ovšem jisté, že Warehouse 13 je jedním z nejlepších seriálů svého žánru i posledních let. 80%, ale neváhám zvednout...:D ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Hangár, který je něčím mezi skladištěm z Dobyvatelů ztracené archy a knihovny zaměstnávající Flynna Carsena, je nejen plný podivných předmětů, ale také filmových a televizních klišé. Ať už jde o neustále opakované dějové schéma, postavy, od hlavních až po vedlejší, zápletky, dialogy nebo jednotlivé rekvizity. Jediné co tomu chybí je ten správný drajv, kterým by to chytilo a nepustilo. Ač to není nejhorší, člověk se přes jistou prostoduchost nenudí, a některé předměty opravdu pobavily, nakonec to celé po pěti epizodách odkládám na neurčito. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Seriál Skladiště není vůbec špatný, ale také ničím výjimečný a originální. Některé díly jsou lepší, některé horší, ale v podstatě ani jeden nevybočuje z průměru. Navíc skladba děje se v jednotlivých epizodách pořád opakuje podle jednoho vzorce, tudíž od 3 dílu nemá čím překvapit. Chybí mi více humoru, ale i akce a napětí, prostě nějaká gradace hlavní dějové linie, která by se táhla celým seriálem .Také obsazení až na "Ártího" nic moc. Přiznám se, že jsem to po první řadě vzdala. Třeba se k němu někdy vrátím. Za mne 60%. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takový pohodový seriálek. Jen se posadit, vypnout mozek a odreagovat se. Sem tam se objeví vtipné slovní přestřelky, vtipné scény a občas i zajímavé zápletky. Jinak co se týče nápadů a artefaktů, občas mi to připadá až moc, ale je třeba se od toho oprostit. Všechny postavy jsou fajn a výborně se doplňují a klape jim to. Na odreagování ideální. Aktualizace: Vzhledem k tomu, že ve třetí a čtvrté sérii konečně došlo na dlouhodobý děj a zápletku, která se táhne celou sérií a také atmosféra místy dosti potemněla, zvyšuji hodnocení na 4* a lepších 70%. Už to není jen jednodílové hledání artefaktů a je to více chytlavější. Howgh! ()

Galerie (534)

Zajímavosti (9)

  • V páté epizodě 4. série je scéna, která se má odehrávat mezi 1. a 2. třetinou hokejového zápasu, na časomíře za zády hlavních protagonistů Petera Lattimera (Eddie McClintock) a Myky Beringové (Joanne Kelly) je však časomíra ve stavu před začátkem utkání, tedy označuje 1. třetinu s vynulovaným časem. (dandislav1991)
  • V 7. epizodě 3. série je možné si všimnout, že tělo zastřeleného Lea 3krát změní svou polohu. (Lenniah)
  • Natáčelo se v Kanadě. (Varan)

Reklama

Reklama