Reklama

Reklama

VOD (1)

Milo Boyd musel odejít kvůli svým prohřeškům od policie a živí se jako lovec lidí. Jeho bývalá manželka a novinářka Nicole je obviněna z napadení policisty a poté na kauci propuštěna. Protože se nedostaví k soudu, soud kauci zruší a nařídí znovu její zadržení. Zadržet ji má Milo, který to dostane od svého šéfa jako úkol. Milo se potýká s dluhy z hazardu a kvůli nim po něm jdou také černí bookmakeři. Nicole mezitím pátrá po podrobnostech smrti policisty Waltera ze skladu důkazů, který oficiálně spáchal sebevraždu. Nicole je přesvědčená, že šlo o vraždu. Poblíž parkoval černý terénní vůz. Nicole kontaktuje svého informátora, barmana Jimmyho, který si s ní dá schůzku, ale dřív, než se s ní setká, ho unesou. V Jimmyho bytě najde Nicole tácek s textem Inventura skladu důkazů. Nicole volá kamarádovi a policistovi ze skladu narkotik Bobbymu a ten ji varuje, aby se měla na pozoru. Milo zjistí, kde se Nicole pohybuje, a chytne ji. Nicole mu uteče a Milo ji chytí podruhé. Oba se dozvědí, že jako sebevraždu nahlásil smrt Waltera jejich přítel Bobby. Milo mu však věří. Na silnici sleduje Mila s Nicole černý terénní vůz. Muž po nich střílí, ale havaruje. Ujede zcizeným vozem. Milo s Nicole zjistí, že jde o Earla Mahlera. Na čas je to sblíží, poté se pohádají a Nicole Milovi zase uteče. Stopy ji zavedou až do tetovacího salonu, kde najde spoutaného Jimmyho... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (469)

Falko 

všechny recenze uživatele

Taktiez som cakal od tejto komedii viac, ale treba jednoducho vypnut mozog, nic neriesit a bavit sa. Ked som si vsimol scenu, kde Gerard Butler nasilu a samozrejme proti voli hodil do kufru auta Jennifer Aniston pred desiatkami ludi, ktori sice vsetko videli, ale akoze si nicoho nevsimli, uz len pri tejto scene som si pomyslel, ze tu bude takychto zaberov viac a jednoducho to netreba riesit. Obcas sa tu nasli sceny, pri ktorich som sa zasmial, ale zial ich nebolo az tak vela, ale treba to brat cislo len ako nenarocnu hollywoodsku zabavu. Pre nic ine tento film nebol natoceny. Reziser Andy Tennant natocil napr. romant. komediu so Salmou Hayek JEN BLAZNI SPECHAJI (1997), rozpravku o Popoluske s Drew Barrymore VECNY PRIBEH (1998), historicko-romanticku dramu s Jodie Foster ANNA A KRAL (1999), dalej romant. komediu s Reese Witherspoon HOLKA NA ROZTRHANI (2002) alebo i komediu s Willom Smithom HITCH: LIEK PRE MODERNEHO MUZA (2005).________ Gerard Butler - (Milo Boyd) +++ Jennifer Aniston - (Nicole Hurley) +++ Gio Perez - (Strýko Sam) +++ Joel Garland - (Dwight) +++ Jason Kolotouros - (Gelman) +++ Matt Malloy - (Gary) +++ Jason Sudeikis - (Stewart) +++ Adam Rose - (Jimmy) +++ ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie je mírně mimo a chtěla být až moc super, ale je taková sterilní. Na vině je scénář, který necitlivě spojuje romantickou linku s kriminální zápletkou, a není pak divu, že ve výsledku romantika nemá výrazné zastoupení a kriminální příběh je absolutně špatně pojatý. Vypadalo to, že Butlera role bavila víc, protože hraje s chutí, ale to se nedá s jistotou prohlásit o Anistonové, která působí hodně znuděně a raději chce být více sexy, než je u ní obvyklé. Dohromady tihle dva tvoří hodně podivný pár, u kterého mně nebylo dvakrát jisté, jestli se opravdu vroucně milují nebo vroucně nenávidí, vzhledem k průběhu filmu, kde se jejich vzájemný postoj stokrát změnil. A taky většina postav se zbytečně chovala hloupě, některé postavy zase děj oživily. Vtipů mohlo být víc a režie Andyho Tennanta film udržela v rovinách snesitelné podívané. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $67,061,228 Tržby Celosvetovo $136,320,546 Tržby za predaj DVD v USA $19,716,290 //počet predaných kusov 1,130,496 ║ Neveril som že režisér výborného HITCHa natočí až taký plochý vývar. Infantilnosť najhrubšieho zrna, kde herci fakt nemajú čo hrať, príbeh nič neponúkne, je to len zlepenec nejakých tupých scén, kde príde občas závan lepšej chvíľky ale tú vzápätí úplne znechutí nejaká nasledujúca odbitá stupídnosť, tento film je len jedná veľká zbytočnosť. /videl v kine: 35%/ ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Taková oddychová komedie s trochou akcí a o něco více romantiky. Exmanžel hodí svoji exmanželku, postupem se znovu sbližují a i když se neustále předhánějí, kdo koho vyfakuje lépe, na konci se znovu políbí. Jak jinak to může být v takových to komediích. Mě se na tom všem líbily právě ty urážky, které dodávaly filmu pestrost. No a dvojice Butler (který se mi poslední dobou páčí ve všech rolích) a Aniston byli skvělí. Ano, je to velká nelogická ptákovina, ale já se příjemně a hlavně po celý film bavil. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Exmanželka za odměnu = film za trest./// Režisér průměrných až lehce nadprůměrných komedií jako jsou Holka na roztrhání, Hitch: Lék pro moderního muže či Bláznovo zlato si řekl, že jich ještě nebylo dost - a přidává další, tentokrát skutečný skvost. Jeho předchozí filmy jsou v porovnání s Exmanželkou perfektní počiny./// Prolog filmu je více než slibný, Milo uhání autem po silnici a v kufru piští Nicole, dostane se z auta ven a prchá. Střih a nápis „o 24 hodin dříve“. Postupně se tedy dozvídáme, jak Milo chytil svou kořist. Dvojice si mezitím stihne u romantické večeře vyříkat své problémy z minulosti, usmířit se, znovu se rozhádat. V mezičase Miloa honí gang, kterému dluží tisíce dolarů a Nicole se snaží přijít vraždě na kloub./// Pár vtipných momentů se najde. Například když Milo dojde k Nicole domů a zasviní jí tam, co může + scéna s brokovnicí a útěkem před golfovými odpaly. Díky šikovnému střihu si užijeme i chvilku napětí (ano, snažila jsem se najít alespoň něco pozitivního, byť to trvá jen pár vteřin), když si myslíme, že na sebe chtějí oba zaútočit, ale… Uvidíte sami, nebudu spoilerovat. I když napsat, jak dopadne třeba i celý film, by nebyl žádný spoiler, to dojde i kamzíkovi po lobotomii. Záhadou mi zůstává, proč si režisér myslel, že dokáže natočit zábavný 2hodinový film (nebo proč si to ještě třeba i teď myslí). Exmanželka za odměnu trpí krizí vlastní identity. Jedná se o romantický žánr? Nebo je to romance, kde je tedy nějaká ta akce (automobilová honička, gang)? A nebo komedie, ve které je vtipů zhruba tolik jako prezervativů v mateřské školce?/// Ona pověstná chemie mezi párem sice funguje, ale v průběhu filmu si nedají ani pusu, chybí jim vášeň a větší nadšení. Nečekám extatické vytržení, když se na sebe postavy podívají, ale aspoň něco, sakra! Za těch 110 minut jsem byla otrávená takovým způsobem, že jsem ještě s láskou vzpomínala na příšerně nekonečné hodiny chemie. Je to tak špatný film, že člověku dochází sarkasmy, což o lecčems svědčí. Neskutečně jsem litovala, že nemůžu sedět doma, udělat si u toho pedikúru, manikúru, zkrátka cokoliv. To by bylo totiž mnohokrát větší vzrůšo, než tento nedomrlý pokus o film! Nechoďte na to, je to ztráta času a peněz. Radši bych byla na dvě hodiny vysávačkou exkrementů (s tou cool hadicí!) na pražských chodnících, než to vidět znovu. P.S. Malé bezvýznamné plus má film za Butlerovo mužné strniště, ale příště musí ukázat něco víc! 35%. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Námět na film Exmanželka za odměnu vzešel při obyčejném sousedském rozhovoru. Těmi sousedy byli producent Neal H. Moritz a režisér Andy Tennant, kteří spolu v minulosti vyrobili film Holka na roztrhání (2002). (darek kartac)
  • Kvôli úvodnej scéne divokých osláv Dňa nezávislosti, kde hlavný hrdina Milo prenasleduje zločinca na chodúľoch, museli na niekoľko týždňov zablokovať tri newyorské bloky. Natiahli po nich hustú sieť drôtov a káblov a so stovkami komparzistov nacvičovali komplikovanú akciu. (Very_kuul)

Související novinky

Sandra a Ryan tentokrát v akci

Sandra a Ryan tentokrát v akci

09.06.2010

Jejich loňská spolupráce Návrh vydělala při 40-milionovém rozpočtu jen v kinech krásných 317 milionů. Člověk logicky čeká dvojku, ale namísto toho dostaneme nový příběh a nové postavy. To, co se… (více)

Král Leonidas na lovu Rachel Greenové

Král Leonidas na lovu Rachel Greenové

23.06.2009

Akční komedie Bounty Hunter se vynořila prakticky odnikud. Doposud o ní nikde ani nejmenší zmínka... a najednou internet chrlí fotky z natáčení. A na nich se v dobré formě předvádí Jennifer Aniston,… (více)

Reklama

Reklama