Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad Jsou hvězdy, které nehasnou se po prvním roce svého působení na obrazovkách České televize umístil v populární divácké soutěži TýTý na 9. místě!! Za dobu existence již prošlo pořadem nepřeberné množství opravdických Hvězd, které nehasnou. (oficiální text distributora)

Recenze (52)

Krt.Ek odpad!

všechny recenze uživatele

Hron se převleče za nějakého světoznámého pěvce, debilně poskakuje po pódiu a paroduje až se z něj kouří a nakonec svého vystoupení si pozve hvězdu nebo "nehvězdu" českého hudebního nebe, vyzpovídá jí a potom si zase všichni hezky zpívají. Takových vystoupení stihne za pořad i deset, kluk jeden šikovná. Tak se toho opakuje díl po dílu. Výtečná zábava, že ano? 5% ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Zrůdný šoupissnic v praxi a Hron aby to spral... %-[.. - - - P.S. Tak si tak zase jednou říkám, kolik naprosto zbytečných estrádních parazitů tyhle a podobné pro kulturu naprosto bezcené srágory živily a stále živí... (?!) Ale došaška klidně, ať si ty pisskulturní onanisty honí všechny ty komerční (sic!) novoprimeroidní (k)anály, ale co to má co dělat v >televizi veřejné služby< ? Howgh. - - - - - (Nahlédnuto kdysi semotamo a víc nic, hodnocení po chvilkově pomateném repete 11.7.2011 (! sakra proč tyhle sračky naše veřejnosrádní takto recykluje ?) 223., pohaslý komentář zde jako čtrnáctý - 11.7.2011) ()

Reklama

majky19 

všechny recenze uživatele

Je docela smutné kolik negativních až nenávistných komentářů se zde na adresu Vladimíra Hrona nashromáždilo. Podle mého názoru to nebyl v žádném případě vůbec špatný pořad, jeho konferenciér Vladimír Hron mi byl velmi sympatický, bylo až neuvěřitelné, jak všechny nebo drtivou většinu zpěváků dokázal skvěle napodobit a já jsem se při sledování tohoto pořadu často velmi dobře pobavil, alespoň v případě těch prvních dílech jednoznačně. Pravda, postupem času to již tak kvalitní nebylo a místy to upadalo, ale na televizní produkci je to stále velmi dobrý standard. ()

ronaldmekdon 

všechny recenze uživatele

Exhibující Hron zazpívá kdejakou pitomost a pro to také ty dvě hvězdy, jinak pořad celkem o ničem - české hvězdy příliš neoslní a když už, tak maximálně jako místy příjemná hudební kulisa. Dále tu máme podivná chorea a příšerné oblečky ve stylu "ta padesátiletá bába je hubená, tak jí dáme něco těžce sexy, kde bude vidět ten pupíček". Sečteno, podtrženo, nic kvůli čemu by měl člověk zapínat televizi. ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Komu zvoníš Hrone. Zvoníš sobě. Touto drzou a nekvalitní parafrází jsem si dovolil okomentovat tento megahustý koncentrát neskutečné trapnosti, při kterém se po pěti minutách sledování pode mnou otevírá země a hrozí mi hanboupropadnutí se do jakéhokoliv Německa. Opravdu by se nehodily koncesionářské poplatky na něco důstojnějšího a praktičtějšího??? Třeba na otrávené návnady pro inkriminované umělce lokálních, hasičských mecheche? A teď prosím zhasněte, smrt má být důstojná....defibrilátory a adrenalin v pichně hoďte do hajzlu. ()

Galerie (88)

Reklama

Reklama