Reklama

Reklama

Archer

(seriál)
Trailer
USA, (2009–2023), 53 h 53 min (Minutáž: 21–65 min)

Tvůrci:

Adam Reed

Hrají:

H. Jon Benjamin, Judy Greer, Chris Parnell, Aisha Tyler, Jessica Walter, Jeffrey Tambor, George Coe, Maggie Wheeler, Adam Reed, René Auberjonois, Joan Van Ark (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(14) / Epizody(143)

James Bond není jediným agentem pod sluncem, dalším takovým bojovníkem je Sterling Archer. Atraktivní agent slavné tajné služby ISIS. Avšak Archer není jen tak obyčejným agentem. Místo toho, aby neustále zachraňoval svět před zničením, raději utrácí většinu prostředků z konta přiděleného k čerpání při plnění misí za alkohol, stylové oblečení a hlavně za luxusní lehké děvy. Vše mu prochází jenom díky tomu, že jeho matka je šéfkou celé tajné organizace ISIS. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Blazkowicz k tomuto seriálu (12)

Archer (2009) 

Nejdřív musím poděkovat panu Fukarovi, že mě přivedl k tomuto víceméně povedenému dílku. Skvělý humor, skvělé hlášky. Problémem je, že ne vždy. První tři série jsou asi nejlepší, ale potom to upadá. A to fest. Všechno se začíná opakovat, včetně otravně vracejících se postav (ano, dívám se na tebe Barry) a nic nového nepřichází. Přitom by stačilo ještě víc přidat, hlavně v úchylnostech. Seriál na to má. Opravdu už není zábavné, když se Archer skoro v každém díle zmůže jen na "blbku". 3+* ()

Série 1 (2009) (S01) 

Na první sérii slušné, ale najdou se chvilky, kdy je humor nepochopený a nudný. Českého dabingu jsem se trochu bál, ale není to vůbec špatné. Občas by se mohlo i přitvrdit. 4-* ()

Série 2 (2011) (S02) 

U některých dílů se vyskytovaly opravdu trapné momenty (vypíchnutí oka), kterým se snad nikdo nesměje. Kvalita se jinak drží. Výjimkou jsou díly s rakovinou, ty byly opravdu strašné. 3+* ()

Série 3 (2011) (S03) 

Série plná skvělých hlášek! Žádný díl není vyloženě špatný, takže od předešlé série je to posun vpřed. Jen tak dál. 4* ()

Série 4 (2013) (S04) 

Tak první půlka série byla hrozná nuda, kdy jsem měl pocit, že se na to asi vykašlu. Naštěstí druhá půlka je úplně o něčem jiném a hlavně díly v restauraci a s papežem jsou skvělé. 3* ()

Archer Vice (2014) (S05) 

Kde je to Vice? Nikde! 2+* ()

Série 6 (2015) (S06) 

Takže po roce se zase vracím a tentokrát už to dodělám. Z předchozích sérií už si toho moc nepamatuju, ale takhle prázdné určitě nebyly. To tvůrcům došli nápady nebo někdo odfiltroval všechny vtipy? Nuda jako prase, párkrát jsem se uchichtl, jinak nic. 3-* ()

Série 7 (2016) (S07) 

Přesunutí do Los Angeles tomu prospěla a humor už se taky trochu vrací. 3* ()

Archer Dreamland (2017) (S08) 

Skvělé L.A. noirové zasazení, z kterého ale šlo udělat mnohem víc. Dějově blbé, blbé a ještě jednou blbé. A zas tam museli být roboti!? 2+* ()

Danger Island (2018) (S09) 

Vařili, vařili, až uvařili kočkopsa. Už se to všechno začíná opakovat a hrozně nudit. Tvůrcům došli nápady nejspíš. O malinko lepší dějově než předchozí série. 2+* ()

1999 (2019) (S10) 

No jo, vesmír, ten tu ještě nebyl. Taky ale vůbec nemusel být, protože je to jen jedna velká nuda. Jako v minulých sériích nesmí chybět robot a tady konkrétně zase Barry. Když už to měla být future budoucnost, tak bych byl radši za něco ve stylu FC3 Blood Dragon. 2* ()

Série 11 (2020) (S11) 

Po předchozích marných pokusech je to zase ten starý dobrý Archer. Poprvé bez českého dabingu. Jestli to tím bylo lepší nebo horší, těžko říct. Nebylo by dobré, kdyby mi předchozí série vyšly hodnocením líp s původním zněním, takže snad to není tento případ. Ale zase abychom si rozuměli, jen první půlka dílů je dobrá, zbytek zase nuda. 3* ()

Související novinky

Seriálové popravy a znovuzrození

Seriálové popravy a znovuzrození

23.12.2011

Skončila nám podzimní televizní sezóna a kabelovky vyhodnocují čísla sledovanosti. Které seriály dostanou povolení pokračovat a které budou nemilosrdně zaříznuty? Nejdříve k těm úspěšným: Dexter bude… (více)

Reklama

Reklama