Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový britský thriller pojednává o osmičlenné skupině lidí, kteří musí zodpovědět otázku v osmdesáti minutovém časovém limitu. Překvapení kandidáti zjišťují, že na jejich papírech není napsána žádná otázka, čímž se situace dosti komplikuje. Prostory, ve kterých se film odehrává, jsou velmi skromné, a thriller tak umožňuje divákům nahlédnout hlouběji do psychiky postav. Je zřejmá inspirace filmovou sérií SAW. (goodnic)

(více)

Diskuze

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Koukám na film kvůli herečce, která je odejita v prvních pěti minutách :D 

Dokonalé.

Vecernicek

Vecernicek (hodnocení, recenze)

Havaj8

Ve filmu je chyba, schválně jsem se na začátek podíval znovu a když černoch odchází je tam 79 minuta. Takže černoch ten čas neposunul. V sekci kdy francouz vstal a přicházel k hodinám tak hodiny měli 39minut, pak spustili tu sprchu a po sprše byl čas 36minut což jsou 3 minuty které by odpovídaly době než bába vylezla na stul, vyvolala poplach, a sprinklovací hlavice hasila alespoň dvě minuty, takže taky čas sedí a francouzs čas neposunul. Ale nakonec bylo všechno jinak jak se nám snažila režie podstčit a udělat z nás hlupáky. Dále černoch řekl, že dostanou jednu otázku a potom "můžete začít" na co jsme při tesech obvykle zvyklí teprvé poté začít a nikoliv odpovídat na otázky které byly položeny před začátkem testu. Celé to je domotaný fail s tím udělat z nás diváků hlupáky, až na ten detail že saw z nás hlupáky nedělal a většinou všechno sedlo, tady nesedí vubec nic. Jo a ještě jsem si vzpoměl, proč na konci bylo zadání na papíře vidět pouze přes brýle a další sklíčko když nikdo z nich neměl brýle? Úplně normálně kažej s sebou nosíme na pracovní pohovary mikroskopy.

Eratashi

Eratashi (hodnocení, recenze)

Havaj8

Nehledej v tom víc ;-) Je to vyprávěný příběh, nikoliv hra pro diváky :-( Což je škoda, neboť to zprvu mělo obrovský potenciál. Bohužel otřesně předvídatelné.

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Stejne tomu furt nerozumim. Dobry otazka a odpoved je jedna vec Dost zrejma, ale proste opravdu bylo zapotrebi, aby zustal jenom jeden? Aby vyprsel celej casovej limit nebo jak? Kdyby treba typka napsala rovnou NE na papir, jestli by se to uznalo. Nebo proste chteli zjistit za tech 80 minut kdo jakej je a pak i kdyby zustali 3 by chteli znat odpoved....tohle mi prave vrta hlavou. A blbost, ze proste francouz ten cas pretoci a nikdo z tech lidi si nevsimne tlacitek na hodinach...skoda no, narcis to mel rozjety dobre

na příspěvěk reagoval Eratashi, Vecernicek

Silvana

Silvana (hodnocení, recenze)

Totálne nudný film. So SAW to nemá vôbec nič spoločné. Škoda času.

GreenK

GreenK (hodnocení, recenze)

Až moc mi to připomínalo Kostku (je jí to mnohem podobnější než Saw). Jinak vcelku napínavý a zajímavý film, ale škoda, že nevyužili naplno potenciál. Za mě 65%

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama