Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (295)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Průměrnej film na zamračený odpoledne. Podíval jsem se na to hlavně kvůli obsazení Sandlera, kterej jak jsem potom zjistil tam vůbec nehrál, nýbrž daboval opici. Což mi bylo taky prd platný, protože sem koukal v češtině. Je pravda, že takovejch filmů už tu pár bylo, ale vždycky to je něco jinýho. Já to beru, několikrát mi tam něco udělalo úsměv, možná jsem se párkrát i zasmál. Až na občasný trapný momenty je to fajn komedie... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Sony, Columbia // Počet premietajúcich kín v USA: 3,482 // Otvárací Víkend USA: $20,065,617 // Kevin James ala Dr. Dolittle? A šak prečo nie, ten chlapec sa narodil ako komik a určite ako komik aj zomrie. The Zookeeper rozhodne pobaví, ale ničím výnimočným neprekvapí. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No tak jediným vtipným momentem v tomhle filmu bylo, když si zvířátka objednavála pizzu. Pointu i vývoj celého filmu odhadne i nezkušený divák během několika minut a potom už pouze sleduje, jak se našemu vepříkovi bude dařit v jejím naplnění. O nějakém hereckém obsazení nemůže být ani řeč, tady hrají pouze modelové a modelky s vyjímkou hlavní role, kterou hraje komik bez špetky charismatu. Od režiséra Kliku jsem toho očekával opravdu mnohem mnohem více. Tento film byl pro mě dosti výrazným zklamáním. * ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy se mi víc a víc libí krásna rodina podívaná se zvířaty no nasmál jsem se nespočet šílená gorila v podáni rapera mně dostalo :-d celkově to na mně dělalo obrovsky dojem pečlivě propracovaná a hodně zajímavé viděl jsem už hodně snímku se zvířaty ale tady tenhle boduje dost dobře hodně sem spokojeny. Zoo jak má byt :-D ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Zvířecí komedie o zaměstnanci zoologické zahrady, který dokáže mluvit se zvířaty. Zní to jako ohrané téma pro rodinné komedie. Konec konců to tak je, ale celý film je pojatý modernějším způsobem, proto se mně místami stávalo, že jsem se docela bavil. Nebylo to sice na úkor herců, ale samotných zvířat. Opice byla suverénní, ti dva medvědi tvořili skvělou dvojku stále se hecujících bratrů, ale kdo vyhrál na plný čáře, byla gorila, která brutálním způsobem dokázala zapařil v baru :-) Prostě ty zvířata mě dokázaly bavit po celou dobu, proto jsem v podstatě spokojenej. Kdo ale nemá rád filmy tohoto typu, raději, ať se mu vyhne. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Počas nakrúcania filmu zahynula staršia žirafa. (Raccoon.city)
  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom "The Combo". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama