Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Již potřetí máme tu čest vidět pověstný dům v Amityville v akci. Prokletý dům koupí americký spisovatel John Baxter, který tady chce napsat velký román a odpočinout si od rozvodových tahanic se svou manželkou. Poté, co jejich dcera utone v jezeře u domu při nehodě na lodi, ji její matka začíná potkávat bloudící po domě. Baxter kontaktuje vyšetřovatele paranormálních jevů a ten začíná pátrat po zdroji ďábelské síly v domě. (Chatterer)

(více)

Recenze (52)

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Až na pár dobrých scén sa jedná priemerný diel tejto série. Zo začiatku, teda skoro celý film sa medzi postavami rieši, či v dome naozaj straší. Málo akcie počas toho a bohužiaľ aj potom. Veľa vykecávania, spomalený dej. Ešte, že na stopáži trochu ubudlo, ináč by to bola fakt hrôza sledovať. Celá séria "Amityville": The Amityville Horror (1979), Amityville II: The Possession (1982), Amityville 3-D (1983), Amityville: The Evil Escapes (1989), The Amityville Curse (1990), Amityville 1992: It's About Time (1992) , Amityville: A New Generation (1993), Amityville: Dollhouse (1997), The Amityville Horror (2005). ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Již s druhým dílem sem měl velké obavy, jak to dopadne. Vypadlo z toho neuvěřitelně výborné pokračování a není tomu tak ani u třetího dílu! Sice děj se odehrává ve "zlém" domě, ale příběh byl zase posazen trochu jinak než v předchozích filmech a proto je absolutně nevykrádá, jako většina x-stých pokračování! 80% ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Richard Fleischer /Ruda Sonja, Conan Destroyer/ natocil uz podstatne slabsie pokracovanie hororu zvaneho Amityville. Vidno, ze reziserskym talentom nemal ani na Rosenberga ani na Damianiho. Herci su mdli, nevyrazni, duchom sa do tohto tiez nechcelo /asi uprednostnili Raimiho Evil Dead/, pribeh nudi. Bu bu bu barak je sice strasidelny, ale nie az tak ako v /pre mna/ vybornej Amityville 1 a 2. O velikanoch typu Rod Steiger tuna moze divak len snivat. Skoda, tymto sa tato hororova seria pre mna zatial konci, mozno sa niekedy dopracujem aj k zvysnym dielom. 64 % ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Třetí Amityville, tentokrát od Richarda Fleischera, znamená pořádný kvalitativní sešup, ale pořád ještě jde o slušný horror. 3D poplatné době dnes moc nepobaví, ale rozhodně to není nic, co by sralo a herecké výkony, především postav v hlavních rolích, jsou fajn. V porovnání s následujícími díly ještě dobrá podívaná. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný film, aj s ohľadom na rok v ktorom vznikol. Podstatne slabšie ako iné časti a žánrovo podobné filmy z tohto obdobia.Snaha nadviazať na niečo pomerne úspešné nevyšla, niektoré scénky sú vyložene trápne. Sériu Amityville postihol podobný osud ako Exorcistu či Omen, a oveľa neskôr série Saw či Pach krve, že sa k réžii ozaj dostal každý a namiesto toho, aby niečo nové priniesol kúsok toho dobrého z prvej časti vzal. Strata času, oplatí sa pozrieť snáď iba tým, ktorý chcú vidieť všetky dostupné časti točiaace sa okolo domu v Amityville. 43% od užívateľov je zaslúžených... ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoli se film natáčel v původním domě z předešlých dílů, dějem nenavazuje a nejde o přímé pokračování. (Epistemolog)
  • Ve scéně s mečounem, který letí na kameru, je jasně viditelný drát. (Epistemolog)

Reklama

Reklama