Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý spolužák John pořádá v East Great Falls velký školní sraz ročníku 1999. Jim, Kevin, Oz, Finch a Stifler se po dlouhých letech opět setkávají. Jak zjišťují, od ideálů, které měli na konci střední školy, se jejich současný život liší dost výrazně. Jim žije v Chicagu s manželkou Michelle, se kterou má syna. Oz se živí jako televizní moderátor a bydlí v Los Angeles se svou přítelkyní. Kevin je ženatý s Ellie a pracuje z domova jako architekt. Finch svým přátelům vypráví, jak cestoval po celém světě a pořád hledá tu pravou lásku. Stifler se tváří, že je všechno stejné jako za mlada, ale ve skutečnosti se v dospěláckém životě tak trochu ztrácí a středoškolská léta mu chybí. Během jednoho víkendu bývalí spolužáci pochopí, že opravdové přátelství nezlomí ani čas ani odloučení. (TV Nova)

(více)

Videa (35)

Trailer 2

Recenze (1 386)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jim(ův táta) se Stiflerem znovu ve víru patálií a eskapád, po nichž nezůstane jediný úd suchý. Ostatní jsou spíše do nostalgického počtu. Vtipné docela dosti a podařilo se odhadnout i vhodnou míru sympatické nostalgie (v zásadě se to veze na stejné vlně jako čtvrtý Vřískot). Škoda, že se nepodařilo stejně vhodně i určit stopáž, protože to má o dobře dvacet minut více než by bylo záhodno. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"WHEN I WANNA SHOP ONLINE AND I START TYPING AMAZON, AMAZINGCOLLEGESLUTS.COM POPS UP..." -------- Stretávka chutí rozhodne najlepšie, pokiaľ je divák skalným fanúšikom prvých troch dielov série a zvyšné spin-off filmy neberie ako (nutné) zlo, ale skôr ako nevyhnutný a prirodzený vývoj a smerovanie, a o to viac zachutí, ak ich aj napriek dosť kolísavej kvalite rád. Bonusovým bodom zohrávajúcim najdôležitejšiu úlohu v "precítení" Stretávky je nostalgia a pohľad späť na zidealizovanú minulosť v porovnaní s nie tak prívetivou prítomnosťou plnou zmien nedobrovoľných, neodvrátiteľných, čo je svojim spôsobom aj alfou a omegou tohto filmu. Skĺbiť všetky tieto faktory v plnom rozsahu znamená len jedno – že Reunion je potom istým spôsobom dokonalým filmom. Generácia odchovaná a reprezentovaná cez Animal House nepochopí, generácia z čias blízkych Projektu X možno pochopí, no generácia vyrastajúca a reprezentovaná, ale aj síce nevyrastajúca, no vzhliadajúca k sérii American Pie (prípadne Road Trip či NATM), pochopí a precíti kompletne. Tak, ako zrejme tvorcovia mienili. --- (29.5.2022) Dvojhodinové lamentovanie nad prítomnosťou s neskrotnou túžbou vrátiť spať staré časy a konečným uvedomením, že ide o nemožnú vec. Za mňa najkrajší filmový nostalgický pohľad na minulosť. --- ♪♫ / ♪♫ (x / x) (x) (x) (x) (x / x / x / x / x / x / x / x) (10.9.2017) (21.2.2021) (26.10.2021) (29.5.2022) - "I think one of those guys was Kara's babysitter. You know, the one that looked like Adam Sandler." ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Stiflerova parta se vrací a s pořádnou dávkou humoru. Humor vyspěl a není tak trapný jako v předchozích dílech. Nemyslím tím trapný jako, že by nebavil, ale byl stavěný pro mladé diváky. Školní sraz je rozhodně nejlepší díl celé série a hlavně díky staré partě, kterou jsem si jako mladý oblíbil. Stifler házel jednu perlu za druhou a nakonec zpracuje Finche mámu. K závěru mě to velmi překvapilo a jak se říká:,,Oko za oko a zub za zub." Pokud by se dostavil další díl, který by měl stejnou sestavu, nebránil bych se v žádném případě.. 9/10 = 95% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Keďže film na mňa zapôsobil a to nie som fanúšik série, dá sa predpokladať, že fanúšikovia ním budú nadšení. Mnohé (všetky?) scény sú robené vyložene pre nich. Divák, ktorý nie je fanúšik série a niektoré diely rovno ani nevidel, asi nepochopí, prečo fanúšikovia na konci tlieskajú, keď sa k Johnovi Cho na štadióne pridá istá postava. Isteže - mnohé tváre sa mihnú vyložene na efekt. Poviem ale úprimne, že som za tieto krásne samoúčelnosti vďačný a že ak by v snímke nemali cameo Naďa, poradkyňa Jessica alebo flauta z letného tábora, nasral by som sa. Vôbec by som sa nečudoval, ak by táto séria raz skončila (atmosférou) ako Rocky Balboa (zostarnuté postavy spomínajú na staré dobré časy uprostred zlej a nehostinnej súčasnosti) alebo dokonca ako Creed (staré postavy vychovávajú novú generáciu). ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

I pro mě, člověka, který viděl všechny díly původní trilogie jen jednou, tohle byla příjemná nostalgická vzpomínka. American Reunion je vtipná komedie s minimem fekálností ale maximem nostalgie. A přiznám se, fungovalo to. Bylo fajn vidět, jak herci dospěli (alespoň někteří) a jak se (alespoň někteří :-)) pohnuli dál. Bylo fajn vidět, jak Jimův táta dostal více prostoru, bylo fajn vidět, jak se všichni herci z původní trilogie vrátili do svých rolí a úplný závěr filmu byl prostě geniální. Pokud jste s původníma Prcičkama prožili daleko více než já, pokud je to pro vás nepřekonatelný kult mládí, tak budete určitě mnohem víc než spokojeni. Parádní (alespoň doufám) uzavření jedné série, která (přiznejme si to) odstartovala vlnu filmů, z nichž většina se ani nepřiblížila označení "koukatelný film". 80 %. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (32)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

16.04.2012

Tato zpráva je spíš pro zasmání. Ale co my víme. Adaptace mládežnické sci-fi Suzanne Collinsové už přes tři týdny suverénně kraluje americkému komerčnímu žebříčku. Nesundaly jej ani nové Prcičky, ani… (více)

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Reklama

Reklama