Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (249)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Nejlepšími herci z celého filmu jsou ve vedlejších rolích hrající Judd Hirsch (taxikář Ben) a profesionální wrestler Kurt Angle (velitel hasičů). Jede se podle stejné šablony jako v předchozím snímku, ale výsledek je tentokrát horší. Tohle by nesvedl ani Chuck Norris, protože Steve z Beverly Hills 90210 dokáže motorovkou přeříznout velkého padajícího žraloka napodél a ještě si zopakuje proskočení žralokem tentokrát za letu. Závěrečná šestivteřinová potitulková scéna nedávala moc smysl. HODNOCENÍ 10% ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je to vlastně jen recyklací prvního dílu, leda tak zasazeného tentokrát do New Yorku. Hlášky už nebyly tak dobré, po akční stránce se to sice snažilo, ale pořád se jednalo o opakování nápadů z jedničky. Jediné, co tomu mohu opravdu uznat, je technická doladěnost, která předešlému dílu zásadně chyběla. Ale jinak? Nic nového. Snad si trojka povede lépe. ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Chybí tady Komedie. Dvojka je ještě větší humorná sra*ka než jednička :D Armáda žraloků je tornádem zas a znovu nekonečně rozprskáváná (pro změnu) v New Yorku. Zasmějete se několikrát aniž byste to čekali a ve větší míře než u komedií. Mohla by tady být soutěž o co nejdebilnější scénu. Nevím co bylo horší, jestli žraločí útok na letadlo, sežraní pilota a únik a nebo Finnův let/pád bez padáku v tornádu s motorovkou a masakrem žraloků. Ej trochu jsem spoileroval. Už se nemůžu dočkat shitní trojky. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem v plánu se na žádný ze snímků z této série nikdy dívat, ale náhodou jsem byl v obýváku, když to běželo, podíval jsem se na začátek a byla to taková hovadina, že jsem to musel dokoukat. Po celou dobu jsem nevěřil svým očím. A v jednom kuse jsem se musel smát a uklidňovat se tím, že to tvůrci určitě myslí jen jako recesi. Konec jsem potom suveréně prospal. Jednu hvězdičku dávám za to, že jsem se u toho docela dobře bavil :-) ()

Peytl

všechny recenze uživatele

Prvotřídní a ultrarealistický dokument ze života paryb a vyčpělých céčkových nikdyhvězd, proč ne? Navíc, když se vše povaří na patentovaném dnu s tajnou složkou a jako bonus získáte kosmické nůžky s červenou tečkou? Jen katastrofální tornáda měla stylově předpovídat Alena Zárybnická, tak snad ve trojce... ale no tak, myslím ve třetím legendárním pokračování, čuně. Nehodnotitelné. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Film byl promítán v některých amerických kinech, ale jen jednu noc, a to 21. srpna 2014. (Terva)
  • April Wexler (Tara Reid ) ve filmu podepisuje svou knihu s názvem "Jak přežít šharkonádo". Tato kniha vyšla současně s filmem jako doprovodný merchandise. (Terva)
  • Ve filmu je několik narážek na slavnou komedii Připoutejte se, prosím (1980). V cameo roli pilota se zde objevuje Robert Hays, který pilota ztvárnil rovněž ve snímku Připoutejte se, prosím (1980). Zazní zde také replika "Its getting a little hot", která zazněla v souvislosti s motorem letadla i ve zmíněné komedii. (bubun)

Reklama

Reklama