Reklama

Reklama

Obchod pro sebevrahy

  • Francie Le Magasin des suicides (více)
Trailer 2

Představte si město, kde se žije tak smutně, že lidé ztratili veškerou chuť k životu. Představte si město, kde prosperuje jediný obchod - ten, který prodává jedy, provazy a další sebevražedné pomůcky. Majiteli tohoto obchodu se právě narodilo dítě, které je ztělesněním životního optimismu. Rozklad rodinné živnosti pomalu začíná... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (80)

Kervorkian 

všechny recenze uživatele

Nepáčilo sa mi to od začiatku až po koniec. Priznávam, chyba je vo mne, keďže som čakal skôr niečo depresívnejšie a hlavne nie z časti muzikál. Áno, stačilo si prečítať žáner pri názve filmu, ale tak nejak som dúfal, že keď už to bude komédia, tak aspoň humor bude ironický a nie vtieravý, čo mi vadilo. Animácia ma nezaujala, texty v piesňach boli na dosť chabej úrovni a žiadna z postáv mi neprišla extra sympatická, že by som sa s ňou vedel stotožniť. Keby mám obchod pre samovrahov, tak v ňom predávam DVD Obchod so samovrahmi, pretože keby som v kine sám, tak ju asi spácham :) ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Nemám rada francúzštinu a nemám rada ani muzikály. Napriek tomu ma tento film naozaj lákal a možno nebol práve najdokonalejší a pesničky ma moc nebavili ale Alan bol proste tá najúžasnejšia postava. Ten svoj optimizmus prenášal aj na mňa a to ako sa usmieval bolo veľmi zlaté. Pochmúrna animácia sa mne osobne veľmi páčila a bol to naozaj zaujímavý nápad spraviť niečo iné. Ja osobne chválim. Dávam také slabšie 4*. ()

Reklama

sheldonka. 

všechny recenze uživatele

Jsem tak trochu zklamaná. I když ani nevím proč, nečekala jsem od toho bůhvíco, ale přesto .. Písničky byly zbytečně dlouhé a na mě jich tam bylo docela hodně, ale to je asi tím, že muzikály zrovna dvakrát nevyhledávám. Jinak myšlenka je moc dobrá a zpracování taktéž, ale to bohužel nestačí. V hlavě mi ale utkvěla jedna věta pronesená v písničce, kterou asi jen tak nezapomenu : "Život je jako plátek sra*ky natřený máslem z obou stran!" ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Výborný snímek! Sebevražedné téma s takovou vášní se jen tak nevidí, to je opravdu něco pro mě! :D Nakonec se vše obrátí k dobrému a všichni jsou šťastni. Jak klasické. Ale musím uznat, že mě to opravdu bavilo, zřejmě také díky zajímavému zpracování a animacím a občasnému zpěvu. + Paříž má milovaná. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Nápad s obchodem pro sebevrahy je super, ale dál to bohužel moc nefunguje. Líbila se mi úvodní zápletka o optimistickém šťastném dítěti narozeném do depresivní rodiny, jenže pak to bohužel vůbec negraduje, příběh nechytne a po čase začnou být otravné i ty písničky. Škoda, potenciál to mělo velký, ale takhle jen rozpačitý výsledek. Tři hvězdičky za originální námět. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen podle světového bestselleru "Potřeby pro sebevrahy" Jeana Teulého. (Mamba)

Reklama

Reklama