Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že Hotelu Transylvánie se začíná dařit... Dracula konečně ustoupil ze svých striktních zásad ubytovávat v hotelu pouze příšery, a ten se proto otevírá i lidským návštěvníkům. Za zavřenými dveřmi krypty ale Draculu sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem. Když tedy Mavis ve společnosti Johnnyho vyrazí na návštěvu lidské části příbuzenstva - na které ji ostatně také čeká nejedno překvapení - požádá "Děda" Drac o pomoc své přátele Franka, Murrayho, Waynea a Griffina a společně Dennisovi nachystají "kurz pro strašidla". Nemají ale nejmenší tušení, že se k návštěvě své rodiny v hotelu chystá také Dracův rozmrzelý a velmi, velmi, velmi staromódní otec Vlad. Když se tedy Vlad dozví, že jeho pravnuk není čistokrevný upír - a ještě k tomu teď do Hotelu Transylvánie mohou jezdit i lidé - nastane mela, ze které by dost možná i upírovi ztuhla krev v žilách. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (369)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Slušné pokračování vydařené jedničky. Chybí hlavně vůně novoty, tudíž veškerého překvapení. Vtípky už má člověk převážně okoukané. Ani to 3D nebylo nic moc. I s tou dobrosrdečností příšerek už to páni tvůrci těžce přepískli. Po zhlédnutí si člověk sice nebude přát brzké skonání tvůrců, ale nadšen také vyloženě nebude. Osobně bych to s pořádným přimhouřením oka viděl na slabší 3 kousky. S tím dodatkem, že třetí díl už snad není nutný. ()

epicek 

všechny recenze uživatele

Boží animák už dnes v kinech těžko najdete. Po naprosto dokonalém V hlavě , jsem si říkal že v tomto odvětví už letos nic pořádného nezaboduje , ale mýlil jsem se. Hotel Transylvánie 2 je co se týče humoru o úroveň výš než jednička, přišlo mi že jsem se smál každé věci , co se na plátně odehrála. Ale když se nad tím zpětne zamyslím , ono to vážně bylo tak svižné a humorné a navíc prošpikováno originálními nápady a hláškami dnešní doby. Animace strašně lahodila oku a byla radost na to koukat. Kupodivu ani tvůrcum nedošly nápady a bylo to stále to originální a neokoukané téma. Jsem nadšen a uspokojen, jelikož skvělých animáků není nikdy dost! ( Ale to nic nemění na tom, že Toy Story 4 už netrpělive vyčkávám <3 ) Ble, ble, ble ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

V Transylvánskom hoteli to srší farbami, ale aj prehnanými bláznovstvami predovšetkým vďaka enormnému vlkodlačiemu potomstvu. Všetci s dobrým úmyslom a temným strašidlovým poslaním vyvíjajú úsilie dobyť detské srdce posolstvom, ako fajn je byť dobrosrdečnou príšerkou a občas pri tom vyceriť zuby či radšej vôbec si nepamätať svoje gény, aby sa vďačne stali obľúbenými figúrkami. Hotel Transylvánia 2 v ničom nezaostáva za originálom, len kvôli svojmu poradovému číslu nevie ponúknuť tak prelomové prostredie či hlavné postavy. Dejovo nadväzuje na predchádzajúci príbeh, no prezentované ozvláštnenie spadá na úroveň navršovania opozeraných fígľov a situačných point. Detský divák ocení hravý štýl a superrýchle schopnosti hlavných hrdinov, no skutočný závan jedinečnosti prichádza až so vstupom Drakulovho otca na scénu deja. Síce trocha neskoro, no pre komplexný dojem hravej nemŕtvej zábavky sú rodičia ochotní prehrýzť sa klišéovitými dialógmi i predvídateľnosťou príbehu kvôli celkom milému osadenstvu i správne viditeľne nadávkovanému posolstvu o potrebe mať sa radi bez ohľadu na to, či ste krvilačná príšera alebo len náhodný turista z ľudskej ríše. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Vcelku vtipné pokračování komerčně úspěšného snímku připomínající Adamsovu rodinu, akorát v animovaném a zběsilejším podání. Ovšem dobře rozjetá laťka humoru v první půli filmu sklouzla v druhé půli do ohraného a kýčovitého stereotypu, hlavně co se týče opětovné akční lince, kterou v moderních animovaných filmech moc nemusím. Dále pak slaďoučký happyend, kde všechno zlé v dobro se obrátí. A nakonec všeho Shrekovská závěrečná disco párty, se kterou se nám hlavní hrdinové loučí. To jsou jedny z mnoha atributů, které na dnešních animácích nesnáším! Každopádně se vyplatí druhý Hotel Transylvánie zkouknout, už jen kvůli kvalitním vtípkům, které si pro nás autoři připravili. ___ (Cinestar, Hradec Králové) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

"Jednotka" bola fakt skvelá, no bohužiaľ, ako už býva zvykom, tak pokračovania už málokedy dosahujú kvality svojich predchodcov, a inak to žiaľ nebolo ani v tomto prípade. Ale treba uznať, že napriek tomu si to aj naďalej udržalo svoj štýl, originalitu a aj svojský humor, vďaka čomu to bolo ešte stále nad hranicou priemeru. Príbeh ako taký už bohužiaľ nebol až taký pútavý, ale čo už. Snáď už "trojka" nebude, lebo neviem ako ďalej by tento príbeh chceli ešte rozvíjať (ale možno tvorcovia ešte niečim prekvapia). ()

Galerie (58)

Zajímavosti (18)

  • Ve filmu několikrát zazní písnička „GDFR“ od Flo Rida. (SONY_)

Související novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (více)

Reklama

Reklama