Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

Ded@M@tes odpad!

všechny recenze uživatele

Nekonečný ´´maraton´´ v hledání hlasu, superstar a jiných hvězd je zas zpět a už mě unavuje vytrvalost Novy. Po prvním díle hodnotit nebudu, stejně to moc význam nemá. Ale docela mě udivuje, kolik lidí tento pořad hodnotila, když se ještě vůbec nevysílal v TV, bylo jich kolem ´´60´´ a někteří hrdě hodnotili a psali v komentářích, že hodnotí, jen podle upoutávky v reklamách. Kam to tady pak spěje !!! / Viděné epizody cca *5.dílů / ( Hodnocení: 0/10 ) ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Je to jiný systém než u Superstar, takže určitě si to šanci zaslouží. Některé pěvecké výkony mě docela dostaly, většina mě však příliš nenadchla. Navíc mi docela vadí benevolentnost koučů, kteří lezou svým chráněncům nehorázně do prdelky. Když prostě někdo zazpívá falešně jak prase, tak mu to mají říct. V Superstar se kritizoval každý jen trochu intonačně nejistý tón a tady se chválí i ten, kdo to zazpívá kompletně hrozně. ()

Reklama

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Jupí,zase nás několik týdnů bude týden co týden v televizi votravovat další Novácká super pěvecká mrdka,která opět udělá na rok pozdvižení ve skupinkách uječených puberťaček,které si s neutuchajícím nadšením budou den co den pouštet své nové objevy na youtube,se vší vervou a nedočkavostí čekat na další a další výtisk Bravíčka s plakáty svých nových hvězdiček (jejíchž alba se budou za 2 roky dávat k 5tikilovému Arielu zdarma) a nevynechaj jedinej díleček,kde budou moci sledovat konečně zaměstnanou slovenskou dziginu,která dělá ´´ozdobičku´´ ó mocnému Leoškoj a svoje hvězdné slinty zde upíchne Dara ,,bacha dědo,jedu´´ Rollins a nejpodělanější zrádce všech podělaných zrádců,chlapík jenž má písto klacku zlatej prut a sere půl kilový diamanty, Patrik ,,čo tě jebe ty pičo´´ Vrbovský aka Zlatokop Obecný,Vyjebaný.Má cenu to vůbec rozebírat? 0% ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Myslím, že mé dojmy dokázala dostatečně vystihnout snad většina komentářů, které zde jsou. Když se dívám na ty postupující, říkám si, že jsem to vlastně mohla zkusit taky. Vždyť k postupu člověk vůbec nemusí umět nijak extra zpívat, nemusí mít talent, či zajímavý hlas a osobnost. Z těch co jsem viděla, mě zaujalo možná tak pět lidí, ale nebyl tam nikdo, kdo by svým hlasem dokázal bořit skály. Ale vždyť o to vlastně ani nejde, že. Stačí "zapět" nejnovější popový hit a všichni porotci nadšeně tleskají, vykřikují a skládají obdivné pochvaly. Co na tom, že to zní příšerně a soutěžící se ještě mnohdy chovají afektovaně v dojmu, že jsou velkými zpěváky. Vrcholem pro mě bylo, když jsem viděla, čí podobu to má Rytmus na tričku. Chudák Al Pacino, čeho se to jen dočkal... Kdyby jen věděl, že je přitisknut na hrudi člověka takového kalibru, který o sobě směle tvrdí věci jako "Já som king of pop" či "Já rozumiem mladým a spolupracujem jen s kvalitou." ()

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Nemám to vo zvyku, ale toto NIČ Ma nepustí, lebo keď xcem niečo vidieť mimo DVD / DiviX , tak tá toaletná mohutnosť skrčí počas nútenej prestávky všetko, vrátane poistiek v celej obývanej štvrti! ( ak obývaš satelitné mestečko - vieš čo myslím ) . Vedela by som popísať zákulisie, ale tu to neptarí. NEBUDEM HODNOTIŤ , LEN ABY SOM HODNOTILA .Ale opozerane štýlový NIGGA + uspievané R & B ZVONKY ŠTĚSTÍ. ( dosaď si, ako vládzeš ) páchajú silnú voltáž nesledovateĺnosti ( mimo talentov samozrejme - tie sú naozaj vynájdené ) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)

Reklama

Reklama