Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Jen tak čistě ze zajímavosti a nechuti přemýšlet o vhodnější a zajímavější alternativě na těch pár minut jsem si to pustil k večeři, jen než ji dojím. Chytil jsem akorát ultradojemný a slzydolující (u mě to však skoro byly spíše slzy smíchu) příběh chlapce, zpívající svému mrtvému otci. Čekal bych, že to fláknou až na konec jako dramatické zakončení. Smát se cizímu neštěstí je asi morálně trestuhodné, ale v pořadu TV Nova je to jaksi omluvitelné. Protože to nikdy nepůsobí jinak, než jen zábavně a směšně. Když došlo na porotu, naštěstí jsem měl večeři již v sobě a s obrovskou radostí jsem to znechuceně vypnul s tím, že už nikdy. ()

Sinn odpad!

všechny recenze uživatele

Je to odpad, ale trpím zvrácenou potřebou vyžívat se v těchto typech pořadů. Přece Vepřová hlava Vojtek, Hitmejkr David, Vražedkyně Darinka a Omyl přírody Vrbovský, to prostě nejde nesledovat. Jejich haštěřeníčka o 22 nebo 30 letech v šoubyznysu (to jako respekt neboco? českej šoubyznys? no way) a přetahování se o nuly, kterým chybí charisma a vypadají, jak kdyby je někdo vytáhl z výlohy NewYorkeru, to je slast. Jo a ještě fotečku mrtvýho táty do ruky, to aby nám ty hlasy lítaly jak o život, omg...Sledovat jen na vlastní nebezpečí. Jo a víte proč Rytmus chodí s Darou? Protože zabila, přece! ()

Reklama

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Zřejmě na mě plnou vahou dolehla krize středního věku i rozhodla jsem se připadat si jako pubescent. A jak jinak toho dosíci, než sledováním soutěže určené právě této cílové skupině. A moc mi to pomohlo! Uf, já jsem tak nadšena, že již nejsem puberťák a nemusí se mi tohle líbit. Nevěřím vlastním očím, jukl na mě Majkl David (vzpomínám si, kterak se skromností sobě vlastní někdy počátkem osmdesátých let pravil, že tohle jméno používá, neb se dobře vyslovuje v angličtině - jo, už tehdá na něj číhala celá Amerika - tohle prý ještě neviděli ani tam). Nechci věřit vlastnímu sluchu, všechno to vydává obdobné zvuky, bez rozdílu věku i pohlaví, všechno jsou to prý nadějné talenty. Kvituji s povděkem, že televize má mnoho zázračných knoflíků, kterými se dá tato mentální apokalypsa snadno a rychle zlikvidovat. ()

Attta

všechny recenze uživatele

Začnu hned od "podlahy" a to porotou. Michal David přes to, že jeho výstupy jsou mi minimálně odporné a jeho muzika ještě z minulého režimu se mi hnusí, tak se v muzice vyzná a tak ho jsem tam ještě překousl, ale Rytmus, který se tváří že muzice rozumí a místo toho jen posuzuje jak by dané lidi "prodal" a jak jsou cool je nehoráznost, která v hudební soutěži nemá co dělat! I přes to že Dara má kolikrát vcelku rozumné názory, nemám k ní jako hudebníkovi i člověku žádný respekt a neberu ji jako hudební autoritu a věděl bych o 100 dálších lidech, kteří si tam zaslouží být daleko víc než právě ona! Pepa Vojtek muzice rozumí, ale je hodně jednostraný což by mi až tak nevadilo pokud by se jako hudeník více "rozevřel" a využil svůj hudební potenciál k posuzování. Soutěž jako všechny tyhle soutěže mají jedno společné a to KOMERCI, která srší všudypřítomnou atmosférou! Proč se někdy nesejdou inteligentní lidi a nesnáží se udělat něco na úrovňi to nepochopím. Tímto tuto sutěž odsuzuju do hlubokého zániku a jediná výhoda je že jsem se nemusel dívat na úplné trotly z hvězdné pěchoty!!! Opravdu jsme dospěli do fáze kdy se nám kultura rozpadá pod rukama kvůli všem takovým zámořským sračkám, které tu přichází (a většinou se ještě snaží okopírovat vše a nakonec to není vůbec originální a srší z toho trapas!!!)! Jak by řekl náš známý professor z Futuramy: "I don't want live on this planet anymore!" Pokud bude sledovanost takovýchto pořadů u nás stoupat tak je u nás rozmanitá a seriózní kultura mrtvá během 20 let! Místo čučení na takovouto zhovadilost si raději koupím lístek do divadla!!! ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Je to jiný systém než u Superstar, takže určitě si to šanci zaslouží. Některé pěvecké výkony mě docela dostaly, většina mě však příliš nenadchla. Navíc mi docela vadí benevolentnost koučů, kteří lezou svým chráněncům nehorázně do prdelky. Když prostě někdo zazpívá falešně jak prase, tak mu to mají říct. V Superstar se kritizoval každý jen trochu intonačně nejistý tón a tady se chválí i ten, kdo to zazpívá kompletně hrozně. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)

Reklama

Reklama