Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

Beagle odpad!

všechny recenze uživatele

Americkému originálu jsem dala 4, ale když dva dělají totéž, není to totéž. Pryč s Marešem, vyměnit porotu a pak se můžeme bavit dál. Leda že by divák taky seděl k obrazovce zády, možná i to by dost pomohlo.__Málokdy mě něco tak rozčílí už podle ukázek, ale Hlasu se to povedlo - a sice przněním písničky Set Fire to the Rain od Adele jakýmsi člověkem za souhlasného pokyvování všech 4 porotců. Fuj. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Zatím se mi to líbí víc jak SS. Nejsou tu žádné trapasy, videa o lidech taky nezabírají tolik času, porota musí říct jo, nebo ne a nemůže se tak dobře vyhejbat hodnocení. A hlavně tu není žádný první casting s tragédama. Jen mi přijde trošku kruté, že je teď budou muset porotci pěkně prořezat po tom, co jim všem slíbili, že z nich udělají hvězdy... ale to je chybou poroty. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Další z nekonečných, impertinentních a zcela marných pokusů komerčních televizí uplést z hovna bič. Pěvecká soutěž po milionixté, tentokrát se zvláště nesympatickou porotou - začneme dámou: Dara Rollins by se měla dát na Islám a povinně si tu ošklivou hubu balit do utěrky (její projev mi taktéž není kdovíjak sympatický), exhumace Michala Davida po výhře hokejistů v Naganu je pro hudbu nejtragičtějším okamžikem 21. století, Rytmusovo rapové žvatlání jde totálně mimo mě, kdesi čtené interview mě k tomuto arogantnímu nabobovi naladilo nepřátelsky (ale v porotě se umí chovat na úrovni), Vojtek je mi celkem u prdele. Sledovat tuhle čtyřku "umělců", jak se vrtí a vytlemují v křeslech je přínosné zhruba jako pobyt v zaprděné tramvaji, obohacené odérem tuctu bezdomovců, akusticky vyšperkované rodinkou morgošů při cestě z alternativního nákupu. Abych nezapomněla: z Mareše se stává moderátorský opruz number 00, je otravnější než hustě koncentrovaný metan. Ohledně "hlasů Československa"... nejsem expert, nikdo z těch pěti zaslechnutých mi nezježil hrůzou chlupy v nose a nezkušený kluk z Kurviné mi přišel vyloženě dobrý. Takže zatím hvězdička a někdy v pozdější fázi hry risknu druhé podívání, kam se tahle banality show posune a jestli nějakým zázrakem nezaslouží přisypat další star. Ubírat asi nebudu, zas takový děs to není. 28% ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Divím se jaký to má úspěch 11% je na takovou sračku nějak moc ne??? Hlavně mi to přijde jako hovadina, že je nikdy předtím ti 4 pitomečci(Michal David mi tak nevadí ale zklamal mě, že se k tomuhle vůbec nechal umluvit asi má málo peněz..)neviděli, protože vždycky to bylo a BUDE o vzhledu. Neříkejte mi, že byste si poslechli album od naprosté šeredy. Třeba se najdou tací ale to nechme na později. Leoš Mareš jako moderátor-znovu?Proč???To jako tahle příšerná země nemá jiného moderátora? Zase nějáká sračka, kterou někde obšlehli takže teď nás tím budou krmit. Díky bohu,že já se na tu televizi tak často nedívám a naštěstí teď ani nebudu mít delší dobu možnost :-). ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych poděkovat televizi Nova. Dlouho, fakt hrozně dlouho, sháním do své sbírky panenek od Mattela zombie Barbínu Darinu Rolincovou z limitované série. Také jsem zjistil když se přikrčím a dám si kapuci z hřebů přes hlavu je ze mě Rytmus hip hoper. A jaký mám pocit z tohoto pořadu celkově? Nevím co se z toho vyvine, protože se to liší od jiných pěveckých soutěží právě patronací čtyř porotců nad budoucími idoly. Odpad můžu dát později a kdykoliv a je na to moc brzy. Intro zpěváků s anglickou písní bylo mimořádně nepovedené a trapné. Moderátoři šílení, vyhodit je a nedat už jim nikdy žádnou práci, nacpat je do "Mišelinky" tahat pneumatiky, hajzli jedny intelektuálský! 60% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)

Reklama

Reklama