Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

argenson

všechny recenze uživatele

Zahlédl jsem začátek, kde Míša David, Darinka, Pepa Vojtek a Rytmus křepčili spolu na jednom pódiu s anglickou písní. Mezitím jsem četl článek o tom, jak končí (ve většině případů už skončily) všechny ty tvářičky ze starších soutěží a starších ročníků. Takže zůstávám v klidu, projekty tohodle typu naštěstí neurčují ani vkus národa ani směřování populární hudby. Ale než tohle, to teda, přátelé, zlatý Televarieté i s populárními umělci z endéer. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Ta 1* je akorát za Vojtka a trochu aj za Davida. Tidle dva to dycky nejak probrali. Neměli jen trapné kecy o tom, jak jim zajistí kariéru (viz. Rytmus), ale mluvili normálně a nejenom, že splňovali tu povinnost porotce (Dara, Rytmus, Michal, Pepa), ale dokázali oživit ty řeči o kariéře taky vtipem a různými zajímavýma vsuvkami. Jinak je to sutěž jak každá jiná. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych poděkovat televizi Nova. Dlouho, fakt hrozně dlouho, sháním do své sbírky panenek od Mattela zombie Barbínu Darinu Rolincovou z limitované série. Také jsem zjistil když se přikrčím a dám si kapuci z hřebů přes hlavu je ze mě Rytmus hip hoper. A jaký mám pocit z tohoto pořadu celkově? Nevím co se z toho vyvine, protože se to liší od jiných pěveckých soutěží právě patronací čtyř porotců nad budoucími idoly. Odpad můžu dát později a kdykoliv a je na to moc brzy. Intro zpěváků s anglickou písní bylo mimořádně nepovedené a trapné. Moderátoři šílení, vyhodit je a nedat už jim nikdy žádnou práci, nacpat je do "Mišelinky" tahat pneumatiky, hajzli jedny intelektuálský! 60% ()

Sinn odpad!

všechny recenze uživatele

Je to odpad, ale trpím zvrácenou potřebou vyžívat se v těchto typech pořadů. Přece Vepřová hlava Vojtek, Hitmejkr David, Vražedkyně Darinka a Omyl přírody Vrbovský, to prostě nejde nesledovat. Jejich haštěřeníčka o 22 nebo 30 letech v šoubyznysu (to jako respekt neboco? českej šoubyznys? no way) a přetahování se o nuly, kterým chybí charisma a vypadají, jak kdyby je někdo vytáhl z výlohy NewYorkeru, to je slast. Jo a ještě fotečku mrtvýho táty do ruky, to aby nám ty hlasy lítaly jak o život, omg...Sledovat jen na vlastní nebezpečí. Jo a víte proč Rytmus chodí s Darou? Protože zabila, přece! ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Je to jiný systém než u Superstar, takže určitě si to šanci zaslouží. Některé pěvecké výkony mě docela dostaly, většina mě však příliš nenadchla. Navíc mi docela vadí benevolentnost koučů, kteří lezou svým chráněncům nehorázně do prdelky. Když prostě někdo zazpívá falešně jak prase, tak mu to mají říct. V Superstar se kritizoval každý jen trochu intonačně nejistý tón a tady se chválí i ten, kdo to zazpívá kompletně hrozně. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)

Reklama

Reklama