Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

I když opomenu, že tohle už tu bylo mnohokrát na tisíc nebezpečně si podobných způsobů, tak stejně je tento počin zvládnutý naprosto mizerně. Cpát tam tunu medailonků a snažit se za každou cenu hledat dojemný příběh je ubohé, i kdyby to bylo uděláno skvěle, což tady ovšem rozhodně není. Lehce vyměněná porota. Dva naprosto ubozí moderátoři, kteří už mají svoje období slávy definitivně za sebou. A kopec soutěžících bez kapky soudnosti, kteří si myslí, že takhle hloupá soutěž z nich udělá nejhvězdnější hvězdy v celé galaxii. Prosím více pěveckých soutěží už ne. ODPAD! ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Takže - a massssívní spoiler - tento pořad je prioritně určen pro kardiaky. Prd vás tam rozruší, poněvadž a jelikož se nic neděje. Sekundárně pro masochisty. Sledovat porotu ve složení - řidička roku, světloplachý dement od Užgorodu, ten nejblbější z kabátů a pan vajíčko, kolotočářský to guru, není prospěšné pro normálního jedince. Soutěžící zastupují standardní vzorek slávy a peněz chtivých zběsilců, kteří očekávají, že je toto martyrium vynese až do muzikálejícího nebe. A jenom tak mimochodem neumí zpívat. Snad s vyjímkou té malé odvázané sloveny, která si dala kořku a poslala Řiťmuse tam, kam patří. Za což jí s velkorysostí vlastní každému drsnému a mega, mega,mega bohatému repákovy udělil BAN. Kromě toho mám drobné podezření - přijde mi, že některým soutěžícím (dle omezených možností mladším, hezčím a následně též postupujícím) filtrují hlásek. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Koncepce není úplně k zahození, vybírání zpěváků do týmů bylo docela zajímavé. Po několika takových kolech ale přichází typická pěvecká soutěž, ve které jsem vítězku odhadla téměř okamžitě. Moderátorské duo je navíc docela ohrané, a to jsem Mareše měla vždycky ráda. Tak špatné hodnocení si ale "Hlas" přece jen nezaslouží. ()

Ded@M@tes odpad!

všechny recenze uživatele

Nekonečný ´´maraton´´ v hledání hlasu, superstar a jiných hvězd je zas zpět a už mě unavuje vytrvalost Novy. Po prvním díle hodnotit nebudu, stejně to moc význam nemá. Ale docela mě udivuje, kolik lidí tento pořad hodnotila, když se ještě vůbec nevysílal v TV, bylo jich kolem ´´60´´ a někteří hrdě hodnotili a psali v komentářích, že hodnotí, jen podle upoutávky v reklamách. Kam to tady pak spěje !!! / Viděné epizody cca *5.dílů / ( Hodnocení: 0/10 ) ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu z těch největších píčovin absolutní vrchol. Nejlepší je však to, že v křeslech sedí opravdu ti, co jsou na urovní slávy všech celebrit, úplně ta největší spodina. No "úplně" jsem z nich vedle. Míša David..no budiž. Vojtek...také ještě. Ale pička Darinka a cigoš " Rytmus - Řiťhnus" Tyhle dva debilové si nezaslouží ani sedět v tom smradlavém křesle a už vůbec ne rozhodovat o tom, kdo bude mít slávu a kdo ne. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)
  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)

Reklama

Reklama