Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

Milda003 

všechny recenze uživatele

Charlieho návrat k situační komedii jsem si představoval teda trošku jináč - udajně to měla být mega pecka, ovšem po shlédnutí 5ti dílů, přemýšlím, jestli se mam vůbec na šestý dívat. Rozjezd je vždy těžký, nezbývá nic než doufat, že se to rozjede - o čemž zatím bohužel pochybuji a více jak jednu hvězdičku zatím nemohu dát... ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Po pilotu: rozumný příslib zábavy s Charliem, ale musí se to ještě trochu rozjet a dát prostor vedlejším postavám. # A 2. díl splnil mé představy. Stačilo si ho pustit s anglickými titulky, přece jen se stíhají o něco snáz. # Po 9. dílech: jen dodám, že jeho exmanželka Shawnee Smith je parádní seriálová herečka. # S01E10 – zatím nejlepší díl. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Charlie je zpátky a s ním i jeho humor, který dosahuje stejné kvality jako v 2,1/2 muže. Problémem jsou ale ostatní hlavní a vedlejší herci, kteří jsou očividně nováčci a nedokáží navodit humorně uvěřitelnou atmosféru a držet tempo s Charliem. Po první serii dávám průměr, ale na druhé určitě ještě šanci dám. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Charlie evidentně zchátral po úletu na fetu a lehkých děvách, vypadá opravdu stahaně, ale sem tam ten fórek na kameru protlačí - sice s mírnou zácpou, ale na uchechnutí to je. Čili za dvě. Podobný seriál, jako Dva a půl chlapa, tak naplněný gagy se hledá málokde. A to stejně vydrželo jen tak do čvrté série, pak je i Dva a půl chlapa nuda. Jinak Charlie stále oprávněně patří mezi ty lepší a nejlepší herce, jaké znám a mám oblíbené. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál, který vznikl jen kvůli nasranosti Charlieho, že ho vykopli z dva a půl chlapa. Jeho úvodní věta je prostě úžasná. Né že by se snažil nějak zamaskovat to, že ho vyhodili. On jim to vpálí hned všem do ksichtu. Je skvělé, že existuje seriál s Charliem, protože on prostě umí hrát a je vtipný. Od té doby, kdy je v Dva a půl chlapa Ashton, tak to stojí za hovno. Tenhle seriál stojí za vidění a doufám, že bude pokračovat. 10 dílů jsem skouknul za víkend a po dlouhé době jsem se pořádně smál. ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • V prvních 15 vteřinách prvního dílu říká postava Charlieho Sheena, že ho nemohou vyhodit a že když ho nahradí tím druhým chlápkem, bude to uplně jiné. Rčení je odkazem na jeho vyhazov ze seriálu Dva a půl chlapa (od r. 2003) a nahrazení jeho samého Ashtonem Kutcherem. (S.W.A.T)
  • První díl sledovalo 5,47 milionů diváků, což je pro stanici FX rekordní sledovanost a zároveň o rekordní sledovanost sitcomu na kabelové televizi. (S.W.A.T)
  • V seriálu se objevila i bývalá manželka Charlieho Sheena Denise Richards. (S.W.A.T)

Reklama

Reklama