Reklama

Reklama

Ten třetí

  • Velká Británie Third Person (více)
Trailer 1

Film scenáristy a režiséra Paula Haggise vypráví tři příběhy o lásce, vášni, důvěře a zradě propletené v mnohovrstevnaté dějové linii, která připomíná autorův oscarový snímek Crash. Příběhy se odehrávají v New Yorku, Paříži a Římě. Tři páry, které spolu zdánlivě nemají nic společného, vzájemně pojí hluboké vazby - milenci a odcizení manželé, ztracené a nalezené děti. Hvězdně obsazený snímek Ten třetí, v němž se představí oceňovaní herci Liam Neeson, Adrien Brody, James Franco, Olivia Wildeová, Mila Kunisová, Kim Basingerová a Maria Bello, je víc než jen sbírkou milostných příběhů... Je to záhada, tajenka, v níž se pravda dostává na povrch v záblescích, vodítka jsou postřehnutelná jen koutkem oka - a nic není takové, jaké se zdá. (Cinemax)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (167)

Hees 

všechny recenze uživatele

Wou tak toto je v podstate dosť ťažko pochopiteľný film, ale keď si nájdete celý jeho význam pochopíte, že v ňom naozaj niečo je a to niečo čo v ňom je vo filmoch vyhľadávam. Aj by som sem možno dal spoiler, ale tak každý film môže pochopiť trocha inak a tak snáď nie je treba. Možno sa, ale nájde zopár ľudí čo film vôbec nepochopilo, ale s tým sa nedá nič robiť. Film je dobre zahraný a je v ňom veľké množstvo tajomstiev, ktoré sa nedajú na prvý pohľad pochopiť a treba sa nad všetkým zamyslieť a bádať viac do hĺbky. Je to viac príbehov, alebo je v skutočnosti len jeden? Ono vo filme na konci je to vysvetlené naschvál slabo, alebo naschvál nejasne. Herecké výkony sú výborné z dôvodu, že vo filme hrá naozaj zmes tých najlepších hercov a tak chválim hereckú selekciu (výber). Sľubovaný OBROVSKÝ SPOILER pozor nečítaj to! je to fakt SPOILER : všetko čo sa stane vo filme sa odohráva v hlave autora čo píše svoju knihu KONIEC SPOILERA. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Už podle přečtení obsahu jsem zhruba něco takového očekával a po skončení filmu můžu říct, že moje představa se splnila skoro do puntíku. Tenhle příběh, nebo vlastně tři příběhy, mají a to hlavně ze začátku jisté kouzlo, ale tohle vše se postupem času začíná rozmělňovat a konec, ten už vyznívá úplně do ztracena. Herci se v tom tak nějak plácají a nezachrání to ani překrásná Itálie a velmi odvážná Olivia. Vlastně ani nemůžu říct, co bylo smyslem tohoto filmu. Snad se to dozvím, až ho budou dávat někdy v televizi. Třeba mi sedne mnohem víc. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Čo to bol kurva za film? Hľadal som sa v ňom, snažil som sa ho pochopiť, pospájať tie linky dejové, nejak aby mi to dávalo aspoň trochu zmysel. A keď som po hodine urputnej snahy zistil, že som v polovici, tak som to vzdal od vyčerpania. Krista, o čom to malo akože byť? Dám jednu navyše za nahú Oliviu Wilde. Tú pasáž som si pretáčal. 1 z 5 ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ nemôžem zdieľať to nadšenie a radosť z videného ako je to tu u väčšiny. Polovica filmu je spleť niečoho o čom nikto netuší o čo vlastne ide. Čo síce v poslednej dekáde dá zmysel a mozaika do seba zapadne (dokonca i s prekvapivým rozuzlením), ale skladačky ako také vo mne budili nezáujem a laxnosť. Až na pár scénok (najmä láskyplné hašterenie Liama s Oliviou), ktoré potešili a pretrhli nudu som vlastne snímkom sklamaný, a ani skvelé vyústenie "popretrhávaného klbka životnej knihy" mi môj pohľad na film nezmenilo. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Toľko hviezd pohromade a výsledok je aj tak takáto konina ? Ono je fakt, že tie príbehy samé o sebe nie sú až tak zlé ( asi tak na 3* ), ale to vysvetlenie príbehu na konci filmu to zráža ešte nižšie. Liam Neeson fajn aj keď tá jeho postava je nudná ako zasadnutie parlamentu, Adrien Brody tak jeho postava bola jedno veľké WTF ! to ani viac nekomentujem, Mila Kunus ako vždy hysterická, no aspoň že tu je Olivia Wilde a jej postava .... ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Scéna, v ktorej Anna (Olivia Wilde) stojí pred hotelovou izbou Michaela (Liam Neeson) a vracia mu župan, pričom zostane úplne nahá, sa natáčala na 57 pokusov. Neeson bol totiž nesústredený a roztržitý práve pre nahé telo Wilde. (megajalec)
  • Mila Kunis mala hrať pôvodne Annu. Po prečítaní scenára ale požiadala o postavu Julie. (megajalec)

Reklama

Reklama