Reklama

Reklama

Scooby Doo a cirkus vlkodlaků

  • Česko Scooby-Doo: Šapitó! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Scooby-Doo, Shaggy a jejich parta vyrazí na dovolenou do Atlantic City, aby zde načerpali nové síly … Ocitnou se však přímo uprostřed záhadného dění. Po návštěvě šapitó sužovaného vlkodlaky, se gang rozhodne přijít věcem na kloub pomocí chytrých převleků. Vyřešení záhady a záchrana cirkusu zcela závisí na klaunovi Daphne, artistovi Fredovi, lidské střele Velmě, cirkusovém řediteli Shaggym a na jednom úžasně mazaném hafanovi jménem Scooby-Doo. Právě když parta exceluje v dalším skvělém představení, tentokrát pro speciální hosty - Shaggyho milovanou švédskou metalovou kapelu Wülfsmöoon, bestie se vracejí zpět, aby způsobily další hrůzostrašnou melu. V tomto skvělém filmu žonglují Scooby-Doo a Shaggy se zábavou, strachem, hrdinskými činy i talentem vyřešit bravurně jakoukoli záhadu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

MMR 

všechny recenze uživatele

Na nového Scoobyho jsem se jako obvykle těšil a s výsledkem jsem spokojen. Nechyběla zde ani zábava, ani akce a ani napětí. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Síce tento Scooby film bol vcelku vtipný a boli tu dobré hlášky, tento cirkusový námet ma akosi nebavil. Určite to nebolo tragické len akosi mi tam stále niečo chýbalo, čo by spravilo na mňa tak dobrý dojem ako to dokázali iné Scooby filmy. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Mám moc rád vlkodlaky ve filmech, a jelikož je Scooby Doo taková nenáročná jednohubka, tak byl Cirkus vlkodlaků jasnou volbou na volný večer. Tento díl byl přijatelně humorný (tzn. že nebyl tak infantilní jako jiné filmy se Scooby Doo), dynamický a trochu i děsivý, co se chlupatých monster týká. Moc se mi líbilo úvodní nápadité intro, situování do cirkusu a i ten příběh měl přece jenom něco do sebe. Zkrátka průměrná a neškodná zábava, která se skvěle hodí jako vycpávka volného času. ()

petrik11 

všechny recenze uživatele

Konečne po dlhšej dobe čosi dobré od scoobyho. Myslel som si, že Skúby už len upadá a upadá. Tot bolo príjemné oživenie. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Priemerný Scooby-Doo, ktorý nejako výrazne nevybočuje od zaužívanej šablóny. takže tvorcovia viac-menej opäť stavili na istotu. Tentokrát je to dejovo v cirkuse, čo trošku oživilo samotný koncept. Pár hlášok zafungovalo, animácie ok, takže na jednu projekciu a odreagovanie ako stvorené. 60 % ()

Tominko12 

všechny recenze uživatele

Scooby je pre mňa klasika, ktorá nesklame a tak tomu bolo aj teraz. Opäť raz zaujímavé prostredie, tentokrát cirkusu a zaujímavý príbeh s dobrou zápletkou. ()

Okoun11 

všechny recenze uživatele

Scooby mě docela překvapil, že se odvážil bojovat proti duchovi, kterých se scooby normálně bojí ale možná to bylo motivací Shaggyho. Film hodnotím kvalitně, protože uspokojil moje touhy po dobrodružství. ()

Reklama

Reklama