Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že Hotelu Transylvánie se začíná dařit... Dracula konečně ustoupil ze svých striktních zásad ubytovávat v hotelu pouze příšery, a ten se proto otevírá i lidským návštěvníkům. Za zavřenými dveřmi krypty ale Draculu sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem. Když tedy Mavis ve společnosti Johnnyho vyrazí na návštěvu lidské části příbuzenstva - na které ji ostatně také čeká nejedno překvapení - požádá "Děda" Drac o pomoc své přátele Franka, Murrayho, Waynea a Griffina a společně Dennisovi nachystají "kurz pro strašidla". Nemají ale nejmenší tušení, že se k návštěvě své rodiny v hotelu chystá také Dracův rozmrzelý a velmi, velmi, velmi staromódní otec Vlad. Když se tedy Vlad dozví, že jeho pravnuk není čistokrevný upír - a ještě k tomu teď do Hotelu Transylvánie mohou jezdit i lidé - nastane mela, ze které by dost možná i upírovi ztuhla krev v žilách. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (369)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela povedené pokračování úspěšného animáku o strašidlech. Naše dvě hrdličky mají svatbu a narodí se jim syn Denis. Hrabě Drákula samozřejmě chce, aby z něj bylo taky strašidlo. Jeho rodičům už na tom tolik nezáleží. Opět můžeme vidět spoustu povedených scén, o které se postará strašidelné osazenstvo hotelu. Johnny s Mavis se vydají do Kalifornie a Drákula Denise přeučuje. Bohužel se mu to ale moc nedaří. Vše se změní až po příchodu Drákulova otce Vlada na Denisovu narozeninovou oslavu. Nakonec ale vše samozřejmě dobře skončí a oni mohou dál oslavovat. "Ještě by to sem chtělo bluetooth. Jasně, Modrý Zube, pojď sem." :D ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Bohužel se druhému dílu nepodařilo plnohodnotně navázat na laťku nastavenou dílem prvním. Byť se jedná dobrý rodinný animák, který rozhodně neurazí, má co nabídnout a je z těch "lepších", tak je někdy znát, že s vtípky apod. se tlačí na pilu. Jako jednohubka funguje skvěle, nicméně není moc důvodů, na rozdíl od jedničky, se k filmu vracet podruhé. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Naprosto přesný příklad toho, jak pokračování úspěšných filmů ztrácí punc originality a především u animovaných filmů je to většinou velký problém, který ubližuje po stránce atraktivity. Prostě už to tady všechno bylo a opakované vtípky nejsou na podruhé už tak vtipné a všechno to o trošku méně lépe funguje. Jinak Hotel Transylvánie 2 plní všechno, co byste od animované filmu čekali a publikum, na které cílí, nebude rozhodně zklamané. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ono sa vlastne len zmenila štrukturalizácia príbehu, ale jeho parametre nie. Sandlerove korene síce trčia viac, ako minule, ale nieje to nič čo by malo škodiť ( hlavne malému osadenstvu divákov ). Na každom rohu číha nejaké to gagmanské prekvapenie a ja som mnohokrát uvažoval o maxim hodnotení ( tak ako pri prvom dieli ). Má sa človek tešiť na trojku? Ak to dopadne ako časti ostatné, tak potom Bleh Bleh Bleh! ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Až do nástupu děduly Vlada na scénu to byl vpodstatě běžný průměrný animák s několika vtipnými scénkami a tunou klišé, které je zřejmě podle nějaké holyvúdského zákona nutno co nejčastěji připomínat už dětskému divákovi. Od Vladova nástupu na scénu došlo k upevnění průměrnosti naprosto razantním způsobem. Všechno, co všemi filmy mazaný a filmovými festivaly protřelý divák očekával, že se stane, se přesně tak i stalo. Faktor jakéhokoliv náznaku překvapení = jedna velká NULA. Mladší syn mě sice přesvědčoval, že se mu to OPRAVDU líbí, ale jeho řeč těla vyzněla jasně (intenzita nervózního poposedání a ošívání se stoupla zhruba v polovině filmu na dvojnásobek běžných hodnot). Takže opravdu čisté a ničím neposkvrněné tři *. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (18)

  • Když Dracula (Adam Sandler) rozbije obrazovku svého mobilu, vidí Mavis (Selena Gomez) při video hovoru jeho obraz také rozpraskaně, to je ovšem faktický nesmysl, protože obraz volajícího snímá fotoaparát mobilu nikoli obrazovka. (hansel97)
  • Drákula si rozbije displej mobilu při rozhovoru s Mavis v kempu. Když pak Drákula volá Mavis už v hotelu, je mobil opět opravený. (Bednobuch)

Související novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (více)

Reklama

Reklama