Reklama

Reklama

VOD (1)

Do opuštěného venkovského domu se nastěhuje Courtney Collinsová se svými dvojčaty, devítiletými syny Dylanem a Zachem. Brzy ale zjistí, že nejsou mezi stěnami domu asi až tak úplně sami. Na scénu krvavého příběhu se vrací stará promítačka a filmy, kamera, duše dětí, zavražděné rodiny využité jako oběť něčemu či někomu... Malý Dylan se mění, chová se stále záhadněji a zdá se být pod vlivem divných sil. Bagulova chvíle se blíží. Je nějaká naděje zastavit blížící se krvavý rituál? Jsou opuštěný dům nebo nedaleký kostel dostatečnou ochranou? Nebo spíše pastí? Najde se pomoc? (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (388)

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Slabší než jednička, co je to prosím vás za hodnocení? To je jako říct o želvě, že je pomalejší než zebra. Tady jde o to, že Sinister dvojka nesnese vůbec žádné srovnání nejen s jedničkou, ale ani s filmem jako takovým. Tuhle mě Labyrint chtěl dojmout zombíky a teď tu máme horor s tajemným týpkem v masce na ksichtě. Já ten gejzír nápadů nestíhám, ještě aby tak do kina přišla romantická komedie o milostném trojúhelníku a já budu zralej na ručník... Kdyby prázdnota ještě neměla jméno, mohlo by se jí říkat Sinister 2. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Matka sa so svojimi dvoma synmi pri úteku pred násilníckym manželom ukryje na odlahlej farme s kostolom. Policajt z prvej časti sa snaží dostať čo najbližšie k démonovi Bughuulovi, a tak prichádza preskúmať miesto, na ktorom sa rodina usídlila. Jeden zo synov však v sklepe nájde pásky s vraždami a keď si rodina uvedomí, že ich syn sa stal Bughuulovou ďalšou obeťou, môže byť už príliš neskoro na útek. - Väčšina ludí odsúdila Sinister 2 ešte predtým, než sa vôbec dostal do kín. Po niekolkých premietaniach v kinách mal na ČSFD 31%!, ale aj tak som neveril, že to môže byť tak zlé. Samozrejme to vôbec zlé nebolo, len si ludia opäť museli potvrdiť svoju Demenciu (ktorá vychádza tento piatok a nemôžem sa jej dočkať). Sinister 2 je za moje krátke pôsobenie na ČSFD prvý horor, u ktorého s pribúdaním hodnotení pribúdali aj percentá. Tolko k štatistikám a mentálnej zaostalosti. Dvojka mala snahu pokračovať presne v tempe, ktorého sa držala jednotka. Tento štýl však nemohol fungovať, pretože jednotka podla mňa poskytla až príliš vela informácií o Bughuulovi, takže sa vytratila tajomnosť, ktorá bola velkou prednosťou jednotky. Z domu sa úplne vytratil ten pocit ohrozenia a niečoho zlého. Velmi zlou volbou bolo podla mňa aj prenesenie velkej časti deja do exteriérov. Najhoršie bolo to, že komunikácia s duchmi prebiehala aj za bieleho dňa, čo naozaj nepôsobí dobre. Chýbala mi tu aj sila, ktorú má Ethan Hawke v priestoroch domu, či už v Sinister alebo The Purge. Herecké výkony boli oproti jednotke podstatne slabšie. Smrti na páskach boli prekvapivo dobré, aj keď ovela menej brutálne a emotívne. Hudba bola podla môjho očakávania velmi dobrá a keby sa dej odohrával takmer celý v dome, atmosféra by podla mňa prekonala aj jednotku. Moji oblúbenci tomandandy sú proste zárukou kvality a na hororovej scéne patria momentálne k absolútnej špičke, takže sa nemôžem dočkať hororu The Ten O'Clock People. Rád by som napísal, že ma Sinister 2 prekvapil, ale nebola by to pravda. Ako jeden z mála som ho totiž dopredu neodsúdil, a tak som mal z neho radosť napriek tomu, že môj komentár obsahuje viac kritiky ako pochvál. + herec z Sinister a Kristy + herec z Sinister a The Purge + herečka z Sinister + 4 deti z Sinister ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„ŘEKNI TO NĚKOMU A ZABIJEME TEBE I CELOU TVOU RODINU. A NA TEN FILM SE BUDEME DÍVAT POŘÁD DOKOLA…“ /// Tak hlavně si to nemělo brát Sinister do držky. Mělo to vyprávět vo domečku, který dělá to, co má – straší parchanta a druhýho parchanta (no toho moc ne) a maminu (ta vo tom vlastně neví). To, že parchanti společně čuměj na filmy (takový brutálnější home video) ještě neznamená, že tam musí prudit Bughuul. Ale je tady, takže dost zbytečnejch keců, jestli jo (Sinister) nebo ne (Sinister – pro míň chápavý). Pak mně z toho vylejzá, že to zase taková hrůza není. Celkem to straší, zápletka není tragická. Jen to finále je neuvěřitelně debilní, vlastně by se dalo říct, že neuvěřitelný. Pravda, nebejt těch filmů… tak vlastně není na co koukat. Ale dávám 3*, páč su větší srab než vostatní! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mrtvej kámoš má nějaký filmy. 2.) Už mě doma všichni serou. 3.) Thx za titule „sonnyboy“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Spokojenost. Dvojka je klasické pokračování more of the same, takže více Bughuula, více znepokojivých videí (Fishing Trip vrchol) a více mrtvých dítek. V tom sadistickém námětu jsem našel docela zalíbení, určitě není nezajímavý a jasně definuje dobro od zla. Finále trochu pokulhává, ale palec rozhodně nahoru. [ Filmová noc 2015] ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem nevěděl jestli na to vyrazit nebo ne (znáte mě a můj názor na to čemu se v současnosti říká horor) tak jsem si opravdu na férovku hodil korunou a říkám si : Padne pana a stahuju chcan rip, padne orel a solím za to 160 kč v kině. No do prdele! Padnul orel. Já na to fakt musel jít!!! Ne teď vážně hodně lidí co jedničku považuje za poklad tohle splachuje do žumpy s visačkou odpad. Já jedničku za žádnej super film nepovažuji spíš takovej lepší duchařskej průměr a dvojka je jenom nepatrně slabší. Jenom škoda, že tohle člověk opravdu ocení tak maximálně v kině kde tomu zvukový efekty přidávají na úrovni a zvýrazňují ty všemožný lekačky. Stáhnout ten chcan rip, tak asi tak shovívavej nejsem, ale to už se nedozvím.55% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Ve filmu měla být původně i scéna, kde chlapec sestřeluje plechovky prakem. Když je však shazuje, na plotě přistane ptáček. Chlapec na něj míří, ale vystřelit nedokáže. V tu chvíli přichází jeho bratr, ptáčka sestřelí a rozdupe ho. Vše sleduje z okna jeho matka. (pornogrind)
  • Na tabuli v kancelárii profesora je nakreslený démon červenej tváre z filmu Insidious (2010). (Pat.Ko)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 27,7 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 53,3 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama