Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Decibely lásky jsou příběhem tří generací, které prožívají své touhy, sny, naděje i zklamání, a přitom nepřestávají věřit na lásku, přátelství a lidské souznění. Okolnosti se mění, ale věčná touha milovat a být milován zůstává... Mladý umělec Dan (Filip Cíl) sní o úspěchu, ale zatím si odpykává veřejně prospěšné práce při úklidu města. Jeho šéfem je Kristián Hovorka (Rudolf Hrušínský nejml.), který spolu s Otou (Pavel Horváth) pracuje v Technických službách na Plzeňském magistrátu, kde mají na starosti úklid města. Dan se na diskotéce seznámí s  Betkou (Alžběta Bartošová), Kristiána zaujme Danova pohledná sestra Danka, která za bratra stále žehlí jeho průšvihy. Ne všechno ale vychází. Betčina nepřejícná kamarádka (Aneta Vrzalová) a její přítel Robert (Jakub Grafnetr) se rozhodnou vše zkomplikovat nefér hrou. A zatímco Danka s Kristiánem hledají cestu, jak konečně zakotvit „v neklidných vodách života", tak Kristiánův táta Láďa (Rudolf Hrušínský ml.) a Betčina šarmantní tetička (Iva Janžurová) dokazují celému světu, že věk je pouhé číslo. Kristiána navíc čeká, spolu s nápravou dávné křivdy, jak mu to radí jeho nejlepší kamarádka Lenka (Lucie Vondráčková), i nalezení „cesty" k dceři Jitce (Marika Šoposká). (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (253)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho se pracovalo na trojce Discopříběhu, ale jelikož práva stali hrozně moc peněz tak tu máme nový Discopříběh bez Potměšila se jménem Decibely Lásky. Tohohle filmu jsem se strašně bál. A je to stejně nesnesitelné jako první dva Discopříběhy. Vlastně ještě více. PS:Nejlepší je na filmu cameo Karla Gotta, duet s Ivou Janžurovou má aspoň nějaký osobní kouzlo. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Šedesátýprvní nejhorší film historie (v době psaní mého komentáře).....ano, vlastně proč NE!!!!! Tohle je fakt hodně nepovedená záležitost.....krok nazpátek do časů, kdy prominent předešlého režimu seňor David převzal vládu po dinosaurech.....a ještě ke všemu krok do louže. David (Co více dodat), Vondráčková (ta holka se měla narodit o 30 let dříve, to by si čvachtala), nejmladší Hrušinský (zřejmě pan herec po dědečkovy), Cíl (jeho filmové kroky začínají připomínat ty Filipa Tomsi), režie, produkce, scénář, hlavní nástěnkář Miloslav Halík (desítkami snímků otřískaný rutinér)....má cenu pokračovat? Víte co je na tom všem úplně to nejsmutnější (pomineme li, že jde o skutečné dno tuzemské kinematografie)? Nejsmutnější je fakt, že co se týče hereckého projevu, tak nejlépe se presentuje bývalý profesionální fotbalista Pavel Horvát....a to je na zamyšlení! ()

Reklama

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Měl to být ten nejvíc sexy tanec od dob Hříšného tance. Ona sexy tmavovláska, on .. no nic moc týpek. Lokace: Tančírna v Plzni za písničky Mendy od Westlife. No není to romantika? To by ovšem na sobě ten Svejzí nesměl mít umaštěnou reflexní popelářskou vestu, kterou měl na sobě notabene pokaždé, když dobýval srdce spanilé krásky, která se k němu pořád tak tulila, asi jen proto, aby se načichala odéru z jeho róby. Naprosto mimo bylo chování všech a všude. Profesně odfláknuté snad na všech úrovních, počínaje vykukujícíma mikrofonama z poza šatů až po dialogy na úrovní dialogů dementa a poslance. Nejotravnější byla snad ta intermezza s Janžurovou a Hrušinským vyplněná plkama, které měly hloubku asi jako když si hydrofobik naplní vanu... No uvažte sami, že potom nějaký zpívající Pavel Horváth, byl úplně to nejmenší zlo ba naopak byl jakási jiskra upřímného pobavení. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Hrušinský nejml. zde opět dokazuje, že jeho volba obživy v podobě prodeje ponožek nebo v čem to vlastně podniká byl ten nejlepší nápad v životě. Výkon Romana Vojtka také nezklamal - stabilně děsný jako vždy. A rozhodně v tom nejsou osamoceni. Tolik amatéřiny! A k tomu nemožné kňourání Mišky D. Bodík za Janžurku, srandovního Horvátha a neodolatelně sebeparodického Karla G s kytarou v závěru... ()

ludva10 

všechny recenze uživatele

Taky nevidím tenhle film tak špatně jako většina. Prostě je to nutno brát s nadhledem. Trochu zamrzelo, že se to tváří jako muzikál s písněmi Michala Davida, ale těch známých tam až tak moc není. Jako plus, který se přiklonil ke 3* je excelentní Pavel a to, že film točil na nám známých i neznámých místech Plzně. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Jedna z najznámejších pesničiek Michala Davida "Decibely lásky" sa vo filme s totožným názvom neobjaví. (danci7891)
  • Film Decibely lásky se točil v Plzni od 14. září 2015 do října 2015. První klapka padla v sanatoriu Vísky nedaleko Plzně. (max21)
  • Tento film podpořil Státní fond ČR pro podporu a rozvoj české kinematografie a jedním z partnerů je Agrofert. (ČSFD)

Reklama

Reklama