Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Válka

  • USA Justice League: War
Trailer

Mimozemšťané útočí na Zemi, a tak se partička těch největších superhrdinů - Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lanterna, Flash, Shazam a Cyborg - rozhodne spojit své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. Mimozemšťané útočí na Zemi a hrozí katastrofickou likvidací celého světa. Ve filmu Justice League: War se poprvé v historii schází partička těch největších hrdinů planety, kteří jsou odhodlaní bojovat za její záchranu. Když mocný Darkseid napadne se svou obří a nezdolnou armádou Zemi, skupina vykořeněných superhrdinů dříve narážejících na nepochopení a - v některých případech - i na pronásledování úřady, spatřuje jediný způsob, jak mimozemské invazi zabránit, v sestavení jednotného týmu. Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Shazam a Cyborg spojí své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

klerik 

všechny recenze uživatele

Fajn animák, kde konečne nejde o klasickú ligovú tímovku. Teda žiadne: Ja som Batman a toto je môj tím a zachránime svet. Všetci hrdinovia sa samozrejme stretnú a rozpútajú divokú akciu, ale celé skladanie Ligy je za pochodu a sprevádzané vzájomnými šarvátkami. Wonder Woman ma prvý krát presvedčila, že jej postava by bola použiteľná aj do moderného hraného filmu... ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Další výborný animák... sice není lepší než předchozí díl (Flashpoint paradox) i tak si, ale tento snímek zaslouží vaši plnou pozornost. A to ať už díky skvělé hudbě, tak výborné animaci, střihu, vtipným hláškám či skvěle zvládnutým soubojů a nebo výborným epickým scénám, jenž jich je tam opravdu spoustu. 85% 5* ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tlustý chlap stojící na střeše auta před davem:,,Oblékám si kostým Wonder Woman, cítím se pak silnější." Wonder Woman:,,To já taky." Musím říci, že jsem byl spokojen. Comicsy upřednostňuji na papíře, na animované mrknu občas. Prvoplánový snímek s přímočarou akcí a neoriginálním nápadem (ach, ty věčné vesmírné invaze) určený mladšímu publiku. Pokud člověk nečeká filosofické přesahy a dumání o životě, zklamaný nebude. Superhrdinové si to rozdají s vesmírným šmejdem a při tom vykydlí půlku města. Fajn. Přesně to jsem čekal. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Obrovský offtopic, ale stejně to napíšu: Doufám, že někdo někdy napíše nebo natočí komiks, který bude něco jako Marvels (Zázraky) sledovat superhrdiny z pohledu obyčejných lidí. Jedním z těchto lidí by měl být nějaký stavař, třeba rovnou majitel stavební firmy. Vždyť on ty superhrdiny musí milovat! V každém filmu, hraném nebo animovaném, superhrdinové zničí obrovskou část (v tom lepším případě jenom) města. Ta destrukce je sama o sobě už skoro až vtipná... kdy se dostaneme do stavu, že už destrukce nebude moct být balast/výplň/odraz ničivé síly hrdinů a jejich protivníků? Ne, že bych chtěl, aby Flash probíhal mezi kytkami na zahradě, aby nějakou omylem nezašlápl, ale všeho moc škodí. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Když je teď v kinech Liga spravedlnosti jako plnohodnotný film se vším všudy, tak jsem si řekl, že bych mohl rozjet tuto kreslenou sérii, abych si připomenul ty nejlepší hrdiny z DC univerza. Jay Oliva je génius (Návrat Temného rytíře byl skvělý, především druhá část s Jokerem, kterou bych zařadil bezesporu na první místo na poli animovaných filmů o superhrdinech), ale tato Liga spravedlivých malinko drhla. Moc jsem se neorientoval, kdy se to vlastně odehrává, neboť se členové v zásadě ještě neznali a až na konci vytvořili faktickou Justice League. Ale možná to je má chyba, musím si pustit předešlé díly, abych zjistil, zda mi toto neuteklo. Batman byl nejlepší postavou, prohodil pár vtipných hlášek (bez něj by to prostě nešlo). Trochu mě mrzela nepřítomnost Aquamana, kterého považuji za důležitého člena týmu, tudíž nevím, kde si v té době poplavával. Akci bych zařadil mezi nadprůměr, velice potěšil ten největší záporák DC, tedy Darkseid, který se doposud neukázal. Ale nezanechalo to ve mě bůhvíjaký dojem. Za mě dávám 64 % ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • Film je prvním počinem DC Animated, který využívá universum a kontinuitu nastolenou komiksem "New 52". (Caszidy)
  • V čase 45:30 se Shazam představí a řekne svoje jméno Shazam, ale přitom se nepromění zpět na Billyho. (nedvva)
  • Film je inšpirovaný komiksom "Justice League Volume 1: Origin (The New 52)", výraznejším rozdielom je akurát nahradenie Aquamana Shazamom. (slavo_held)

Reklama

Reklama