Reklama

Reklama

Život se s Amy (Amy Schumer) docela mazlí. Má skvělou práci ve společenském časopise, báječné kamarádky, útulný byt a pěknou sestavu přítulných partnerů, kteří od ní kromě příležitostného sexu nic nechtějí. Když tu a tam uslyší tikat biologické hodiny, navštíví vdanou sestru nebo brutálně cynického otce a tikání hned ustane. Amy by takhle spokojeně žila asi až do přechodu, kdyby se nerozhodla napsat rozhovor s velmi úspěšným sportovním doktorem Aaronem (Bill Hader). Jako správná novinářka se rozhodne poznat objekt svého zájmu opravdu důkladně, a tak se s ním vyspí. Zcela v duchu svého životního názoru, naprosto nezávazně. Jenže tenhle doktor je z poněkud jiného materiálu než ostatní příležitostní milenci a chtěl by s ní sex závazně opakovat. Fakt, že je hradba její monogamie takhle brutálně napadena, Amy naprosto vyděsí. Rozhodne se, že vezme nohy na ramena, jenže sotva vyrazí, uvědomí si, že se jí už nechce běžet životem samotné. To by ale předtím nesměla dát „svému" doktorovi kopačky. (CinemArt)

(více)

Videa (21)

Trailer 1

Recenze (268)

Lenchik 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerna americka komedia s realistickym zivotnym stylom mladej, nevyburenej, zatrpknutej Newyorcanky. Mnozstvo nenutene vtipnych momentov. Hlavne sceny s Danielom Radchliffom ma totalne zabili:D Tilda Swinton TOP! 1 hviezda dolu pre cisto "nahodnu"? podobnost s niektorymi dejovymi liniami a prvkami Sex and the city a Diabol nosi Pradu. Zaver neprekvapil, ale ani nesklamal. Dobra oddychovka na zasmiatie:) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Humoru by se v témhle komedii, jak má ve zvyku Judd Apatow, nedořezal. Vykolejená je jen další z mnoha zfilovaných zpovědí. "Netradičně" si jako svou vypravěčku film volí ženu po třicítce, bezdětnou a bezstarostnou, která vlastně ani netuší jak by se život dal žít jinak než střídáním milenců na jednu noc a chlastáním při každé příležitosti. Až jednoho dne ... Jistě tušíte co se stane a to se taky stane. Co nám z filmu zbylo? Solidní pejskařský film na který bych si zašel klidně do kina. Zoufale nevyužitý klenot Ezra Miller a napumpovaný John Cera. Sečteno podtrženo, přežít se to nakonec i dá, ale ty dvouhodinové stopáže mě prostě u těchto filmů ničí. 50% ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Ze začátku dobré, nenudil jsem se, párkrát dokonce i uculil. Jenže čím se jelo dál, tím snímek ztrácel na hodnotě. Ano 90 minut bych zvládl koukat na nadrženou blonďatou pipku, která není nikterak krásná, ale potatila se a jede si své. Bohužel 125 minut je přestřelená délka a radil bych příšte trochu ubrat, divák se postupně začne nudit. Chtěl jsem jít aspoň do průměru, ale bohužel kvůli té délce nemůžu. Až takovou pozornost si tohle dílo nezískalo .. 4/10 =45% ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Amy Schumer má nepopiratelný komediální talent a osobně mám respekt k jejímu scénáři i herectví - postava Amy je v jejím podání neuvěřitelně sympatická a roztomilá a celý ten film vůbec není tak špatný, jak by se mohl na první pohled zdát. Jenže není ani tak dobrý, abych mu mohl dát víc než 3 hvězdy - hlavní problém vidím v nedostatku nějaké větší dějové originality. Při sledování si člověk až příliš často řekne, že tohle už přece někde viděl (namátkou - podobnost se seriálem Sex ve městě či filmy Ďábel nosí Pradu nebo Hlavně nezávazně je dosti nepřehlédnutelná). Když si k tomu přičtu docela dlouhou stopáž, vcelku předvídatelný závěr a občasný humor vycházející z nepříliš známých amerických reálií, na kterých se člověk nechytá, nelze se moc divit, že jsem docela často pošilhával po hodinkách, kdy už bude konec. Za mě spíš nuda a dojem průměrně zdařilého filmu, který bych asi podruhé už vidět nemusel. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Vtipné, dobré nápady, správně ujeté... v podstatě kdykoliv, kdy nemluví Amy Schumer. Což je bohužel dost často, když je to hlavní hrdinka. Ale vzhledem k tomu, že pod scénářem je podepsaná pouze ona, tak mi z toho vychází, že si jen napsala mizernou postavu (která je pravděpodobně částečně autobiografická). Amy prostě jednoduše není vtipná. Chápu, že má být za toho antihrdinu, co provádí zlé kousky, což často funguje (Černá zmije, Bernard Black...), ale její postava je prostě jen otravná a naprosto nesympatická. Chápu, že tím filmem chtěla ukázat, že ačkoliv není typická hollywoodská kráska, tak pro ni není problém sbalit chlapa a vyspat se s ním. Jenže v tomhle filmu to vypadá, že se může vyspat s jakýmkoliv chlapem, čemuž nevěřím ani náhodou. Ještě jsem snad neviděl film, ve kterým by jeden důležitý aspekt (zde hlavní hrdinka) byl absolutně příšerný, ale zbytek byl dobrý, často dokonce výborný. Třeba i ten předvídatelný děj (romantika s chlapem plus usmíření s rodinou) kupodivu funguje. A většina postav je dobrá. Bill Hader je kupodivu sympaťák, LeBron James je super, John Cena se úžasně shazuje, Ezra Miller je parádní úchyl, Brie Larson je milá... snad jen kamarádky Amy jsou příšerný (a nevtipný) pipky. Ale furt je tady toho dost, co stojí za zhlídnutí. (6/10) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (17)

  • Postavy vo filme tvrdia, že videli hrať spolu Billyho Joela a Eltona Johna v New Yorku, na štadióne Shea Stadium. To však nebolo možné, pretože títo páni tam spolu nikdy nehrali. Stretli sa akurát na štadióne Giants Stadium. (beso74)
  • První verzi scénáře napsala Amy Schumer během měsíce a půl, a další dva roky trvaly veškeré úpravy a přípravy k natáčení. Prozradila, že scénář psala s myšlenkou režie právě od Apatowa, a proto do scénáře psala věci, které by ho mohly zaujmout. (Patw)
  • Film bol natočený vo formáte 35mm. (beso74)

Související novinky

Zemřel herec Norman Lloyd

Zemřel herec Norman Lloyd

12.05.2021

Z kalifornského Los Angeles přišla smutná zpráva. V úterý zemřel americký herec, režisér a producent Norman Lloyd. Bylo mu neuvěřitelných 106 let. Zprávu o úmrtí médiím potvrdil Lloydův dlouholetý… (více)

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

03.12.2016

Letošní Krotitelé duchů se proměnili v menší katastrofu, studio Sony to ale naštěstí neodradilo od filmů s ženskými hrdinkami. Před pár dny jsme zjistili, že se chystá dámský spin-off 21 Jump Street,… (více)

Goldie Hawn se vrací na velké plátno

Goldie Hawn se vrací na velké plátno

19.07.2016

Málokdo si to uvědomuje, ale Goldie Hawn se už 14 let vyhýbá filmovému byznysu. Na svoje místo tak trochu vyslala dceru Kate Hudson, teď se nicméně vrátí do kin v novém filmu s Amy Schumer. Velká… (více)

Reklama

Reklama