Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmovém dobrodružství ze světa Ninjago se mladý Lloyd, známý také jako Zelený Nindža, společně se svými přáteli, tajnými bojovníky a držiteli titulu LEGO Master Builder, zapojí do bitvy o Ninjago City. Pod vedením vtipem sršícího a učitele kung fu Mistra Wu musí porazit zlého válečníka Garmadona, nejhoršího padoucha všech dob, který je shodou okolností také Lloydovým otcem. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (81)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Už se v tom krapet ztrácím, ale trochu mi to připadalo jako mix Transformerů a Pokemonů. Transformace je u téhle legendární stavebnice vlastně hlavní filozofií a vzhledem k tomu, že každý z hrdinů měl své vlastní zbraně a útoky, tak nějak se mi vybavil žlutý vřískající pika pika ču... Naštěstí tohle má k těm japonským mytologiím poměrně daleko byť se příběh odehrává kdesi v Legasii ve městě Ninjago City. Oproti ale LEGO: Clutch Powers zasahuje mi to přišlo slabší. Hlavní slovo k filmu po skončení pak měly děti a těm se to líbilo. Lego to dělá dobře. Udělalo animák pro kina čímž si plní kasu a zároveň je to dokonalá reklama na všechny ty nové stavebnice vydané k filmu. Jelikož jsem ale na legu sám odrostl a dodnes jej považuji naprosto geniální stavebnici podporující kreativitu nemám nic proti tomu a budu své ratolesti podporovat ve skládání kostiček i když pak budu ze sáčku vysavače vyndávat paňáčky a kostičky jejichž cesta hubicí do hadice a sáčku je vždy provázena klasickým typickým klepáním o stěny... Dávám za tři sopečné vyhazovy ! * * * ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento film mal so seriálom ozaj veľmi málo spoločného a čakal som, že trošku nadviaže. Každopádne zopár hlášok celkom zdvihlo kvalitu, ale okrem animácií a celkovej radosti z lego postavičiek, nemožno hovoriť o nejakom kultovom zázraku. Mám pocit, že tieto lego filmy pomaly začínajú strácať tempo. 50 % ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, ale seriál je daleko lepší. Tím, že seriál má už tolik sérií, tak tvůrci asi nevěděli, co za nový příběh vymyslet, a tak vymysleli tohle. Tedy ta hlavní kostra příběhu není zlá, ale je tam spousta scén, které bych úplně vynechal, resp. je nahradil daleko jinými a lepšími scénami. Každopádně minimálně děti to bude bavit. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $59,281,555Tržby Celosvetovo $123,081,555Tržby za predaj Blu-ray v USA $13,225,870Tržby za predaj DVD v USA $3,675,754║ Z Lego video alebo kino filmov mi to príde príliš slabé, málo úderné, či už po príbehovej, akčnej či tej zábavnej stránke. Rodinné hodnoty sú tu dosť na silu natlačené a akcia, ktorá tu je stále je akási bezúčelová od buka do buka. Trvalo mi asi polovicu filmu pokiaľ ma to aspoň trošku začalo baviť. /40%/ ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Motiv problémů ve vztahu mezi otcem a synem se táhne celou sérií. Zatímco v Lego příběh to byl plně funkční rámec, do kterého byl příběh zasazen, v Lego Batmanovi byl podaný z pohledu sebestředného a smutného otce Batmana, tady je to z pohledu syna Lloyda, který se zoufale snaží přimět svého čtyřrukého otce-záporáka, aby se konečně jako otec začal chovat. A celé to ztratilo jiskru i smysl pro humor. Lego je jen prostředek, jak vyjádřit rodinnou problematiku. Není důležité, postavičky by klidně mohly být kreslené nebo ze dřeva. Snímek divákovi předkládá především sentiment s očekávaným završením. SHNRUTÍ: Když je u animovaného filmu nejlepší úvodní hraná sekvence s Jackie Chanem .... ()

Galerie (63)

Zajímavosti (7)

  • Scén,a v níž Garmadon postupně vystřeluje ze svojí sopky členy své armády kvůli jejich špatným či nevhodným nápadům na dobytí Ninjaga, je odkazem na původní seriál Ninjago (od r. 2011), konkrétně na epizodu Pořádné potíže (2012), kde podobným způsobem a ze stejného důvodu Garmadon vyhazuje z jím ukradeného korábu Odměna osudu hadí lidi ze své hadí armády. (Marasuchus17)
  • Tvorcovia si dali špeciálne záležať na bojových scénach, ktoré sú už tradične silnou stránkou Lego filmov. Ich choreografiu vytvoril Jackie Chan. (krasomama)
  • Jedná sa o samostatný film, ktorý nemá spojitosť so seriálom Ninjago - Nindžova cesta (2011). Zároveň je však založený na sérii LEGO stavebníc Lego Ninjago, ktorú vytvorila rodinná dánska spoločnosť The Lego Group. (LuiCJ)

Související novinky

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Lego filmy berou kina útokem

Lego filmy berou kina útokem

08.08.2014

Studio Warner Bros. včera oznámilo data premiér pro devět nových comicsových filmů a dvě „filmové události" (spekuluje se o tom, že jde o první dva díly potterovských Fantastických zvířat). A pauzu… (více)

Reklama

Reklama