Reklama

Reklama

Mimoni 2: Padouch přichází

  • USA Minions: The Rise of Gru (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život. (CinemArt)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (151)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jestli jsem za těch 7 let o tolik zestárnul, nebo Mimoni pěkně vyčpěli. Prostě už to není ono. Co funguje fajn je snaha o propojení s prvním padouchem (potkáme mraky známých postav). Co celkem pobaví jsou dospělé narážky (třeba Mimoni v kung-fu scénách mají na sobě stejné oblečení jako Bruce Lee v Game of death) a San Francisco je vyobrazené fenomenálně. Na druhou stranu díky změně konceptu vyprávění je děj vyloženě náhodný a debilní (i na Mimoní nenáročnou optiku). Také mě celkem rozčilovala ta až okatá inspirace Marvel filmy současnosti. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla prostě nuda. Je to sice krátké, ale poměrně prázdné. Vtipů je skutečně naprosté minimum, i krátké skeče mimoňů, které v prvním díle alespoň trochu táhly, jsou dost slabé. V podstatě jediná věc, která mě hodně bavila, byla hudba a Amerika sedmdesátých let. Auta, hipíci a afra, to musím ocenit. Jinak ale to spadá to kategorie " milá nuda". ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Mimoni jsou zpátky! Žvatlají a mojí nového člena jménem Otto. Tentokráte si vzali na pomoc Grua. Už si nevzpomínám jaké to bylo s nimi minule, nemám ani moc odvahy to znovu zjišťovat, ale pokud to bude každých 5 let minimálně takové jako tenhle díl, bez problému to přežiju. Umění člověk holt musí hledat jinde. 55% ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak určitě lepší než jednička, příběh má konečně nějaký směr a navíc jedenáctiletý Gru, je docela borec, co si nenechá srát na hlavu. Furt to neni nijak zvlášt vtipný, jako jiné animovaný filmy a záporáci, zde mohli dost víc prostoru, buď pro nějaký ten rozvoj nebo aspoň ukázku toho, že sou to záporáci, moc toho totiž nepředvedli. Ale ve výsledku, je to fajn a dá se na to dívat. Jo z těch mimoňů, je Stuart určitě nejlepší, je správně agresivní. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem si oddechnout a zasmát se, aniž bych musel nad něčím přemýšlet. Po zhlédnutí jsem ale spíš měl hlavu jako balón. Pro malé děti je to naprosto ideální (potvrzují to skoro miliardové tržby), protože se pořád něco děje, barviček by se člověk nedopočítal a mimoni opět přehrávají o sto šest. A takhle je nutné taky k filmu přistupovat – jako k blbůstce pro pětileté caparty. Ono totiž většinu stopáže tvoří scénky s mimoni, samotný příběh je na druhé koleji. Tudíž nečekejte žádnou logiku. Doslova. To myslím vážně. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (17)

  • Při identifikaci zrzavého chlapce Bob nejdříve nakreslí zpěváka skupiny Kiss Gena Simmonse. (KGBelik)
  • Gru sa dostane na film Čeľusti. Vidíme to podľa plagátu. Film mal premiéru v roku 1975. (giaruj)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama