Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obrovský gorilí samec King Kong nezemřel po pádu z mrakodrapu, stále žije! Jeho život je ale opět v ohrožení. King Kong je již dlouhou dobu v kómatu a nutně potřebuje operaci. Lékaři ale nemají krev a bez té zákrok provést nelze. Jeden lovec však učiní nečekaný objev. V pralese najde samici stejného druhu. Okamžitě je převezena a King Kong může být operován. Jenže po probuzení z kómatu King Kong cítí přítomnost samice a pudy jsou silnější než všechny řetězy. Společně uprchnou do hor, ale lidé je nehodlají nechat na svobodě… (Vapet Production)

(více)

Recenze (107)

Castrator 

všechny recenze uživatele

Během prvních minut jsem si říkal, co se zase lidem z ČSFD nelíbí, když to má nápad celkem dobrý (i když velmi velmi neoriginální) a vůbec se film nerozjíždí špatně, ale čím víc se film blížil k závěru, tím víc jsem dával zdejšímu hodnocení za pravdu. King Kong žije je blbost, scénář dementní, provedení hodně špatné, jde prostě o špatný film. A tomu blbečkovi, co mi v komentáři prozradil, jak film skončí SPOILERKK to tentokrát odskáče definitivněSPOILER, mockrát "děkuji". ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Kong sa po 10 rokoch vracia s transplantovaným srdcom aby našiel svoju vysnívanú samičku a splodil s ňou potomka. Že tá zápletka znie infantilne a hlúpo? Áno bohužiaľ taký je aj celý film. Zatiaľ čo v roku 1976 dokázal John Guillermin natočiť ľahko nadpriemerný remake, tu už sa mu pokračovanie doslova rozpadlo pod rukami. Okrem slabých výkonov (ne)hercov sa tu dočkáme pestrej zmesi všemožných stupidít od scén ako si Kong pochutnáva na hromade krokodýlov či záverečné rádoby akčné zúčtovanie kde sa na scénu dostanú amatérske triky a trapná zadná projekcia. V tomto momente sa z filmu stáva čistá paródia. Jediné čo uznávam, že Linda Hamilton sa naozaj snaží, ale to film nemôže v žiadnom prípade zachrániť. K filmu môžem dodať snáď len to, že v dobe uvedenia sa z neho stal gigantický kasový prepadák a definitívne pochoval filmovú kariéru režiséra. ()

Reklama

sskrblik 

všechny recenze uživatele

King of the jungle returns! Umělá resuscitace největší opičky a následná svatba s družkou neméně chlupatější. Ne tak docela - spíše ždímání původního schématu s jedním jediním záměrem - uždíbnout si ještě nějaký ten žvanec pro sebe. Zkrátka prvoplánovaná vyděračská akce, která má za úkol nalákat fanoušky jedničky. ()

funesfilm 

všechny recenze uživatele

Za prvým dielom z roku 1976 zaostáva o niekoľko priečok. Málokedy sa stane, že pokračovanie ide v línii toho predchádzajúceho. Vyznieva tento film niečo ako hranie sa na veľké opice, čo robia bu-bu-bu. Je pravda, že som ho videl hlavne s katastrofálnym dabingom, no to nemení nič na tom, že dávam len tri hviezdičky. ()

Wiceman 

všechny recenze uživatele

Jo jasný. Je to hovadina, aby deset let byl Kong v kómatu potom, co ho prošpikovali tři helikoptéry s rotačníma kulometama a ještě spadnul z WTC a pak měl v prdeli jen ,,Srdce". Další hovadina obří umělý srdce. A další hovadina ... Kong má vlastní ostrov, ale kde se vzala tu se vzala lady Kong z Bornea .... chm.... I přes tohle všechno je mi to ale pořád sympatičtější, než díl ,,první" s debilníma postavama a ještě debilnějším ropným magnátem (jako přikrejt ho plachtou ve tvaru čerpací stanice? WTF :D ) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (14)

  • Z filmu sa stal v dobe jeho uvedenia gigantický kasový prepadák. Z pôvodného rozpočtu 18 miliónov amerických dolárov, zarobil film v kinách len 4,7 milióna. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama