Reklama

Reklama

Mechagodzilla no gjakušú

  • Japonsko メカゴジラの逆襲 (více)
Trailer

Poslední film tzv. Shōwa série a zároveň poslední od slavného Ishirô Hondy recykluje zápletku předchozího dílu. Ukazuje se, že Mechagodzilla nebyla zcela zničena a mimozemšťané se jí snaží opravit. V tom jim pomáhá zneuznaný profesor Mafune a jeho dcera, která telepaticky ovládá Mechagodzillu. Mimozemšťané navíc pod svoji kontrolu získávají gigantického plaza Titanosaura. Na Godzille opět je, aby zachránila svět, a tentokrát bude čelit přesile… (Ertai)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bohužel další díl Godzilly který mě tak trochu minul. Já strašně nesnáším ty násilný humorný vsuvky kterých tady bylo poměrně požehnaně. A to v podání těch nejhorších herců jaký jsem za poslední dobu viděl, fakt to bylo strašné a jediné co se mi líbilo byly ty efekty a kostýmy sice nebyly nejlepší ale byly pozeratelné, ale mezi jinýma godzilýma filmama to u mě propadlo. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Posledné diely klasickej ságy mi dosť pripomínajú úpadkové filmy Hammer Studios ale vlastne aj Universalu. Treba dostať monštrum opäť do príbehu, tak vymyslíme nejaký debilný príbeh, no akosi sa nám to vymkne z rúk a 2/3 filmu monštra niet a všetko zachraňuje posledná polhodinka. Tá je ale chvalabohu famózna! Nabudúce: srať na ľudí, venovať sa monštrám! ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Patnáctý díl sebou nese příchuť rozloučení nejen s režisérem Hondou, ale zároveň jde o poslední díl původní série, která odstartovala klasikou z roku 1954. Bohužel jsem očekával podobnou podívanou, jakou předvedl minule Fukuda, ale k mému rozhořčení se tak nestalo. Přesto jsem si ho z nostalgie „užil“ alespoň tak, že jsem u toho neusnul. Opravdu jsem se musel ovšem prvních padesát minut neskutečně snažit. Všechno naštěstí zachránil povedený závěr. Díky Hondo za všechno co jsi udělal, ale možná to chtělo odejít do důchodu o něco dříve! Vše mezi 40%-60% procenty je přijatelné, ale jen díky povedené závěrečné bitce trojice monster. Z úcty se nakonec přikloním k vyššímu hodnocení. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Mekagojira no gyakushu“ tu jednu éru uzavírá příjemně a poslední pochod gigantického monstra na konci je prostě ikonický, i když se v podobných obdobách objevil i v předchozích filmech. Gojira jde sám do oceánu a sledujeme ho zezadu. Parádní. Film obsahuje skvělé trikové scény, hlavně finální souboj je nabitý akce, bouchá to, střílí se zde, hoří plameny a mlátí se to hlava nehlava. Parádní akční a zábavné béčko. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Totálna stupídnosť s katastrofálnym scenárom, slabými hercami a smiešnymi súbojmi s tými najprimitívnejšími trikmi. Celý film je nechcene smiešny a naivný, podobne ako ďalšie časti série. Ľudia v odporných gumových kostýmoch poskakujúci po do očí bijúcich zmenšeninách mesta či krajiny. Katastrofa. Film je zrejme určený čisto pre fanúšikov Godzilly a tým som aj ja. Nikomu inému nemôžem doporučiť a odporúčam vyhnúť sa tomu. 20% ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama