Reklama

Reklama

Labyrint - Série 2

(série)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
Česko, 2017, 6 h 45 min (Minutáž: 57–58 min)

Režie:

Jiří Strach

Scénář:

Petr Hudský

Kamera:

Martin Šec

Hrají:

Jiří Langmajer, Jan Hájek, Tatiana Dyková, Zuzana Kajnarová, Michal Dalecký, Miroslav Donutil, Jiří Dvořák, Radomír Švec, Alois Švehlík, Viktor Preiss (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V druhé řadě kriminálního seriálu režiséra Jiřího Stracha podle scénáře Petra Hudského bude tým majora Remeše řešit další rozsáhlý a komplikovaný případ série vražd. Detektivové nacházejí v lese nedaleko Brna tělo mladé atraktivní dívky, která zemřela obzvlášť brutálním a trýznivým způsobem. Vyšetřování její smrti je dostává do labyrintu napínavých událostí a přivádí je ke skupině lidí, kteří se ničeho nebojí a nic je nezastaví. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

dopitak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O dost slabší, brněnským reáliím navzdory. Druhý série je natahovaná, sestříhal bych to do max 4 dílů - zbytečné záběry na ulice, oblohu, panarama města. Napětí a souvislosti jsou v sedmi týdnech na hraně udržitelnosti pozornosti. Zuzana Kanócz o tisíc procent lepší než přeobsazovaná Vilhelmová. Iveta Jiřičková v sérií několikrát ukázala svoje pořádná prsa. Jen nevím, jestli z toho mám radost. Asi jo. ()

Torpid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Franšíze mistra Leonarda dávám dvě hvězdy a to je věc vysokorozpočtová, po technické stránce zvládnutá. Labyrynt můžou zachránit jen dobře napsané a zahrané postavy. Po třech dílech dávám 40% s tím, že napsané to dobře není a to pak i Langmajer čumí tupě do prostoru. Extra bonus je za výběr Vilhelmový, která má sice přirozený charisma, ale tady spíš připomíná tanečnici u tyče s policajtskou čepicí anebo gumovou panenku na pérku s pistolkou a za sklem auta. Posledních 30 minut seriálu je absolutní meganářez. Od okamžiku, kdy si geronti-ochránci navlečou hábity jde o nefalšovanej Monty Python skeč. Takže Strachu, 2x do stejnýho hudskýho hovna nevkročíš !!! ()

Reklama

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je značně složitější než první, což je na jednu stranu klad, protože se pořád něco děje. Nicméně v tomto případě už je to vyloženě překombinované. Deset podezřelých, deset mrtvých, pět vrahů, pět vyšetřovatelů, čert aby se v tom vyznal. Nejvíc mě mrzí, že tento případ nemá divák možnost vymyslet dřív než dojde k rozuzlení, indicií je pomálu. Nicméně ústřední motiv byl nakonec velmi zajímavý a docela mě zamrzelo, že to mystické pozadí příběhu bylo všemi těmi vraždami a sexem tak upozaděno a divák se s ním hlouběji střetl až v posledním díle. Každopádně byla ale druhá série o něco lepší než ta první. ()

golfista 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U druhé série bych chtěl použít staré přísloví "konec dobrý všechno dobré" ale musím zůstat pouze u toho "konec dobrý".... Už v první sérii mi vadila roztahanost a hodně "vaty". Druhá série má všeho víc. Zbytečných postav, záporáků, zbytečných linií, blbostí ve scénáři, špatnýho castingu, PP a fakt hodně "vaty". Těch sedm dílů je prostě moc. Scenárista se pak snaží dodržet smlouvu a takhle to dopadne. Zlatý časy trilostrachologií :) ... Chápu, že Strach je prostě v kurzu, ale lepší je "neředěný"... ()

Hrabovo odpad!

všechny recenze uživatele

Takové dlouhé titulky! To jistě všichni dostali plat, to je zase vyhozených peněz! Nechápu, proč tohle ČTV financuje. Opravdu jsem dokonale informovaná nejen o tvůrcích, ale i o čtyřech lidech, co se starali o gáblík a šesti, co jezdili auty. Postrádám jen informaci, kdo pronajal mobilní WC, ev. jmenovitě která hajzlbába seděla u drobných, pokud byli na exteriérech v hospodě. Nechápu to, příště žádám informaci kompletní. Nakonec jde to i z mých peněz! ()

Galerie (133)

Zajímavosti (13)

  • Druhá série se natáčela v lokalitách: Ostrava, Brno, hrad Špilberk, Kuřim, Nebovidy, zámek Hoštice (okres Kroměříž), Brněnská přehrada, Fakultní nemocnice Brno, Moravské Knínice, Hájky, Dolní Kounice, Brno hl. nádraží, Říčany u Brna, Vranov, Ivančice, most přes řeku Jihlava v Dukovanech, zřícenina hradu Templštejn, Praha - Hradčany, Jamolice, zámek Hradec nad Moravicí, letiště Brno -Tuřany, Rosice. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Natáčelo se v Brně, zámku Hradec nad Moravicí, fakultní nemocnici Brno, parku Lužánky v Brně, letišti Brno -Tuřany, Rosicích. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Druhou řadu odvysílala také japonská TV NHK. (Duoscop)

Reklama

Reklama