Reklama

Reklama

V srdci překrásné australské divočiny číhá na skupinku vystrašených turistů nebezpečný predátor. Pokojná výletní plavba se nečekaně změní v boj o přežití. Turisti v čele s mladou kapitánkou lodě a charismatickým novinářem, uvíznou na malém ostrůvku uprostřed řeky. S nocí přichází příliv a stoupající hladina vody snižuje šance na prežití. Vlézt do vody znamená jistou smrt. Zápas s časem a strachem, z toho, co čeká pod hladinou, vede skupinu k zoufalým pokusům dostat se bezpečně na vzdálený břeh řeky. Ne všem se to ale podaří... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (112)

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Standartní mustr zvířecích hororů: Skupina lidí nakrkne potvoru, potvora je postupně požírá, titulní hrdina/hrdinka zabije potvoru. Konec. Nejinak na to jde Krokodýl. Banda mladých jedinců se silně nerozvinutým intelektem rozkope krokoušovi vajíčka, krokouš je začne požírat. No... Triky jsou srandovní, ale to se dá u podobně laciné produkce překousnout, stejně jako vesměs nesympatické a neznámé obsazení rolí. Pozoruhodný je ovšem vývoj děje a nechtějte po mně, abych se obtěžoval se slovem SPOILER. Krokouš celou dobu nezastavitelně snižuje počet přeživších, projektily ze všech zbraní se od něj odráží s kadencí nadržených gumídků a vše ukončí zcela nepochopitelné gesto: přeživší jedinci najdou jedno schované vajíčko a dají ho krokoušovi, načež krokouš spokojeně odplave a tramtadadá, KONEC. Ehé? Krokouš chtěl jen najít vajíčko? Mimochodem, krátce předtím se tvůrci dopouští neuvěřitelné sprostoty: když je totiž nejotravnější postava celého filmu konečně sežrána, je následně opět vyvržena a oživena, aby se mohla účastnit happy endu. Aneb jak zavraždit jedinou satisfakci pro diváka... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak společnost Nu Image je vždycky ''zárukou kvality''. Děj filmu bych možná ještě překousl, ale ten zbytek mi přišel celý jako nějaká parodie. Herci otřesní, speciální efekty k smíchu -viz. gumová hlava. Digitální krokodýl, který shodí auto ze srázu, je rychlý jako prase atd....Prostě jsem se u toho zasmál, ale jako horor se tohle nedá brát moc vážně. ()

Reklama

vlKousek odpad!

všechny recenze uživatele

Bože to myslel režisér vážně???Fakt mě zajímá, jestli najdu někdy úplný filmový dno, kdy už nebudu moct najít horší film!!! ....ale asi ne, tohle mě o tom opět přesvědčilo...A ten konec???...Nefungovala brokna z půlmetrový vzdálenosti, tak vyzkoušíme klacky, třeba ho vyřídíme....bože a to probuzení borce, kterýho vyblil ten krokodýl, a on ještě drží repelent v ruce a řekne, že bez něj ani ránu ....no to snad fakt ne, největší sra*ka pod sluncem :DDD ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto že natočil Tobe Hooper? Ten slávny Hooper, ktorý režíroval také kultové horrory ako "Poltergeist" alebo "Texaský masaker motorovou pilou", skvelý sci-fi "Lifeforce", či televíznu adaptáciu druhého románu Stephena Kinga "Prekliatie Salemu"? Tobe Hooper, ktorý s Johnom Carpenterom spolupracoval na projekte "Historky z márnice"? Tento pán Hooper natočil aj film "Krokodíl"? To mi akosi nejde do hlavy. Čakal som od neho niečo omnoho, omnoho lepšie. * ()

waits 

všechny recenze uživatele

Kdepak thriller, natoz pak horror. Pod titulem by mel byt odkaz Slatanina/Pokus o komedii. Ansambl extra nesympatickych teenageru je postupne rozkousavana animovanym jesterem, bohuzel v pomalejsim tempu nez je zadouci. Ve spanku mi zabranily jen zertovne napady animatoru, ze kterych musim zminit preskok krokodyla pres lodku v nekolikametrove vysce, zakonceny jakousi vyvrtkou. Kdysi jsem si lamal hlavu, proc se takovehle filmy vubec toci, ale od te doby, co jsme s kamarady zavedli horrorove vecirky, venovane beckovym a nekdy i ceckovym filmum, jim musim jakys takys smysl priznat. Ta hvezda je jen za to, ze jsem si predstavil tenhle film jako vecirkovy a domyslel si kolektivni pochechtavani. ()

Galerie (9)

Související novinky

Roň slzy, už brzy ozáří lampa dvůr

Roň slzy, už brzy ozáří lampa dvůr

18.05.2006

Tedy alespoň něco na ten způsob. Říká vám jméno Dario Argento něco? Jestli ne, tak vězte, že je to jeden z nejlepších režisérů a scénáristů italských krvavě brutálních horrorů minulých několika… (více)

Reklama

Reklama