Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednotku povazujem za velmi zabavny komedialny horor. Dvojku som pre istotu preskocil a na trojku ma nalakalo slusne herecke obsadenie a zabavny trailer. Bohuzial film dopadol mizerne. Sice je evidentne, ze ani tvorcovia ho nebrali nijak vazne a snazili sa o rozne vtipky, ale je ich strasne malo a prilis vela casu tvori nudna dialogova omacka medzi nejakou tou akciou. Samotna akcia je mizerne natocena, s podfinancovanymi TV trikmi, ale tym je zaroven zabavna. Ale ako som spominal je jej pomenej. A ani slusna porcia nahych koziciek filmu nevynesie druhu hviezdicku. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Události u jezírka s obrovským krokodýlem vstoupilo do třetího kola. Vlastně pardon. Do třetice všeho dobrého, takže je tu těch krokodýlů o kapánek víc. A to je na celém nadšení vše. No, ještě si na své přijde i oko pubertálního nemravy. Produkce je, stejně jako u předchozího druhého snímku, od SyFy, takže je tím řečeno vše. Pytel nelogičností a nereálných situací snad přesahují veškeré scenáristické tvůrčí schopnosti. CGI efekty tak hrozné, že i ty technické staré dobré filmové školy, jako třeba ve snímku ´Aligátor´ (1980), jsou mnohem kvalitnější. Námět opět opakuje dějovou šablonu již prvního snímku, i když nutno uznat, že určité novinky tu tentokrát jsou také. Vyznívají sice vynuceně a tím i zbytečně, ale to je fuk. Na struktuře hloupostí a kvalitní nekvality to nijak stejně nezasáhlo. Ekobizár v plné palbě, kterému je opět lepší se vyhnout. ()

Reklama

Nach odpad!

všechny recenze uživatele

Krokodýl dvakrát máchl po papíře ocasem a co z toho vzniklo, z toho Grif Furst vyfurstoval takovouhle kokotinu. Tady se ani nedá již mluvit o scénáři ani o režii, tohle je prostě... že ani jazyk bohatý jako čeština to nedokáže pojmenovat. Vznikl tak blefilm, jenž je mimo kategorii všech známých odpadových filmů. Prostě snímek, pro který jsem založil škatulku zvanou Asylum. Odpad a jdeme dál, tohle za podrobnější komentář ani nestojí. 5% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jednotku zbožnujem (!). Trojka to vôbec nezačala zle. Hneď celá svorka krokodílov, partia mladých na výlete, k tomu niekoľko lovcov a Michael Ironside. Lenže je to úplna bieda. Totálne dementné konanie postáv, príšerné dialógy, smiešne a nešikovné monštrá. Slabé triky by mi až tak nevadli, ale fakt, že tvorcovia nepochopili, že pri tomto druhu filmov treba v prvom rade ukázať kozy a v druhom rade gore, to sa fakt nedá odpustiť... Pokusy o nečakané mordy vôbec nevyzneli tak, ako mali/mohli... ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Za 11 rokov svojej existéncie prešla séria Lake Placid dlhou cestou, večná škoda že smerom strmo dole. Kým svižná, zábavná a miestami aj hororová jednička z roku 1999 bola vďaka čierno-čiernym humorným zložkám vcelku prijemným relaxom, tento, už na tretí krát riedený cajrajt je poznačený vôňou žumpy. až tam sa na poli kvality prepracoval krokodíl, obývajúci kedysi čisté vody jazera. Na koniec štípku optimizmu, ešte stále to nie je také zle, aby to nemohlo byť horšie. Keď uvidím zmienku o pripravovanej štvorke, začnem sa triasť ako osika... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama