Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto filmu uvidíte akční scény, při kterých se vám zastaví srdce a vlasy vám budou vstávat hrůzou. Claire, kterou znáte z prvního dílu, se stále nemůže vzpamatovat z toho, co prožila. Ozve se jí její stará láska Buddy. Chce se rozptýlit a zároveň oživit jejich milostný vztah, a tak ji pozve na Floridu. V letadle se objeví únosci a konflikt způsobí havárii. Letadlo skončí v močálech a na ty, co přežili, čeká další nebezpečí - útok strašného krokodýla. Podaří se jim ho zlikvidovat, ale z vítězství se radují předčasně. V hlubinách močálu už číhá další bestie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už byla trochu jiná káva, než minule. Samozřejmě nejde o nic světoborného co bych si musel pouštět častěji, ale film se mi líbil především po své akční stránce. Krokodýl zde sice opět vypadá otřesně a skáče z vody jako delfín, ale na podobné ''majstrštichy'' jsem si už u podobných béčkových filmů zvykl. Opět jsem se u tohohle docela nasmál, takže nelituji že jsem to viděl. ()

tomeek odpad!

všechny recenze uživatele

Klišé + dementní postavy + špatní herci + lovestory, kterou jsme ještě neviděli + plastový krokodýl/místy CGI + chabý pokus o vykreslení charakterů = Krokodýl 2. Trapnost postavená jenom na tom, že krokodýl žere lidi. A aby se z toho dal udělat celovečerák, přidali trochu toho "příběhu". Negr, který musí v každé větě aspoň 1x říct sprosté slovo, jinak by byl k smíchu opravdu nepůsobí vážně a krokodýl útočící na letící vrtulník je docela maso. Zkrátka a dobře, uprostřed jsem se šel osprchovat a o nic jsem nepřišel. Jenom mezitím umřelo pár debilů, kteří mi lezli krkem už v letadle. PS: Proč vybuchuje vodní hladina?! Protože je ve vodě benzin? No nazhle! :D ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Průměrnej céčkovej horor na jedno mrknutí. Každopádně jsem viděl hromadu příšernějších filmů s lepším hodnocením, takže chyba bude ve mně, že mám pro tyhle céčkárny, co se neberou vážně, slabost. Nejvtipnější je ale oficiální text distributora - Dle všeho pro ně byl film tak děsivej (nebo děsnej), že ho ani neviděli :-D (kdo film viděl, pochopí nač narážím) ()

Klay 

všechny recenze uživatele

O trochu méně blbé než jednotka, zato mnohem nudnější. Do poloviny to vypadá jakoby tu ani žádnej krokodýl bejt neměl a pak náhle vyskočí z vody na prvního nešťastníka to digitální cosi, co známe z předchůdce. Ale stejnak to nenabere pořádný tempo, neni tu ani známka po úmyslnej nadsázce a tý neúmyslný taky ubylo. Zápletka s únosci a rukojmími je stokrát ohratá, plná nudných klišé a krokouše odstavuje na druhou kolej. Rozhodně nebrat. ()

bobin odpad!

všechny recenze uživatele

Trosečníci putující močály po krkr ve vodě stále vykuřují nové a nové cigarety a doutníky , krokodýl vyskočí z vody a stáhne pod hladinu letící helikoptéru , benzin volně rozlitý na vodní hladinu ďábelsky mnohočetně explduje - prostě tvůrci tohodle " díla " z nás dělají totální idioty . Ale děti by se snad mohly bavit . ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Indii. (Terva)
  • Letadlo, které vidíme vzlétat do Mexika je jiné než to, které vidíme v následných záběrech zvenku. Kabina letounu je z dalšího, úplně jiného stroje. Pilotův kokpit byl pak vytvořen ve studiu. (Markuss)

Reklama

Reklama