Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aligátor opět řádí, tentokrát v Los Angeleské zátoce. Matka s dcerou ohlásí na policii zmizení otce a syna. Policie nejdříve odmítá na případu pracovat, až do chvíle, kdy se v Los Angeleské zátoce objeví část lidské končetiny. Stanete se svědky volného pokračování amerického fantastického thrilleru Aligátor. (Lucernafilm Video)

Recenze (76)

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

"On tu bombu spolkl a rozžvejkal rozbušku, proto nevybouchla" V hlouposti scénáře a bezradnosti režie je dvojka Aligátora svým způsobem až dokonalá a v soutěži těch nejhorších by to prakticky ve všech kategoriích mohlo býti na sošku. Neschopnost se dá vhodně zakrýt nadsázkou či sebeparodií, studio Asylum by mohlo vyprávět, nebo erkovou přístupností s krví, vnitřnostmi a kozama, ale tady prostě zůstává jen ta chuť "všeho špatně", jak výstižně napsal kajda.l. Přemýšlím o hvězdě za tu výše zmíněnou téměř dokonalost, ale schovám si ji pro něco horšího. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Kým jednotka s prižmúrenými nostalgickými očami dodnes stojí za nerozvážny hororový hriech, bizarný sequel (s inak však nádherným podtitulom Mutácia) nie. Je smutne nevydarený, zbytočný, zlý. Po charizmatickom Robertovi Forsterovi z minula sa záhadne zľahla zem, z aligátora nejde skoro žiadnych strach, atmosféra nedýcha ničím a za pozornosť stojí len výborná votrelecká scéna z „hniezda“ (kopírovanie slávnej Cameronovej scény bolo v tých dobách obľúbené, viď. pasáž z jatiek z Predátora 2). ()

Reklama

Koly 

všechny recenze uživatele

Jak se tak dívám, tak jsem asi jediný, kdo se skvělě bavil. Druhý díl ALIGATORa se s tím vúbec nepáře a už od začátku jde nekompromisně na věc (takhle hladový nebyl snad ani Spielbergův žralok v JAWS). Prostě jde o další super americké béčko, na které se po totáči stály před kinem fronty. Bohužel už to dnešní zhýčkaný divák, který má volný přístup vpodstatě ke všemu (zvláště poté, co to x-krát opakovali na Nově), nedokáže ocenit. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Stejná nostalgie jako u jedničky, jenže Aligátor skoro nevylezl na ulici a když jo, byl záběr vždycky jen na bok čelisti nebo na ocas (scény s ocasem furt dokola mě neskutečně štvaly). Takže ani nešlo poznat, jak byl veliký. To v jedničce se pěkně procházel mezi autama. No a ten vůdce lovců aligátorů byl příšerný chlápek. 50% ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Pokráčování Aligátora nebylo až tak zbytečné,kdy by bylo lepší. Hlavní zloduch zabije 3 lidi a Aligátor 9. Pokuď se nemýlím. Lovci v kanálech jsou dobří,Kane Hodder,kdy by měl na sobě masku Jasona,tak by si s ním určitě poradil. Aligátor je z mýho pohledu moc placatý,pořádně nekřupe svý oběti. Pořád přesto super,ale jednička se mi zdála více strašidelná,dvojka více zajímavější. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Režisérom mal byť pôvodne producent Brandon Chase. (beso74)
  • Ve filmu bylo použito několik scén z předchozího dílu. (Žralok)

Reklama

Reklama