Reklama

Reklama

V srdci překrásné australské divočiny číhá na skupinku vystrašených turistů nebezpečný predátor. Pokojná výletní plavba se nečekaně změní v boj o přežití. Turisti v čele s mladou kapitánkou lodě a charismatickým novinářem, uvíznou na malém ostrůvku uprostřed řeky. S nocí přichází příliv a stoupající hladina vody snižuje šance na prežití. Vlézt do vody znamená jistou smrt. Zápas s časem a strachem, z toho, co čeká pod hladinou, vede skupinu k zoufalým pokusům dostat se bezpečně na vzdálený břeh řeky. Ne všem se to ale podaří... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (112)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto že natočil Tobe Hooper? Ten slávny Hooper, ktorý režíroval také kultové horrory ako "Poltergeist" alebo "Texaský masaker motorovou pilou", skvelý sci-fi "Lifeforce", či televíznu adaptáciu druhého románu Stephena Kinga "Prekliatie Salemu"? Tobe Hooper, ktorý s Johnom Carpenterom spolupracoval na projekte "Historky z márnice"? Tento pán Hooper natočil aj film "Krokodíl"? To mi akosi nejde do hlavy. Čakal som od neho niečo omnoho, omnoho lepšie. * ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Je takovej kmen, v Africe. Žije z ječmene, víš?“ ,,Kam chodíš na tyhle?“ ,,Já to beru prakticky, víš?“ Takhle šílený film jsem opravdu nečekal. Tomuto filmu jasně dominují dva prvky, dřevěný krokodýl, který plave jako prkno, a super scénář nabitý hláškami, které se nedají vysvětlit, natož pochopit. Z nejasného důvodu se tedy krokodýlímu zabijákovi říká ,,Plochý pes“, týnejdžři se po cestě autem baví o ječmenu a tak dále. Krokodýl samotný je chytřejší než všechny postavy dohromady a tak je nahání všude, kde se dá, dokonce i na záchodě. Bohužel v druhé půlce filmu chytne všechny budoucí oběti plaza hrozný rapl, takže jsou všichni hysteričtí a řvou na sebe, což je bolest sledovat. Na závěr, který postrádá jakoukoli špetku logiky, se však vyplatí počkat. ()

Reklama

Inner odpad!

všechny recenze uživatele

Zprvu celkem neškodný film, který se změní v peklo jak pro protagonisty, kteří hrát neumí, nejsou herci a nevypadne z nich nic než tupý výraz a idiotské hlášky tak pro diváky, kteří se na tohle všechno musí dívat. Nemluvě o krokodýlovi, který je sympaťák od začátku do konce a přál jsem di aby všechny zabil, což se nakonec nestalo takže! Jako sladkou pomstu uděluji 0% ()

Bonavita odpad!

všechny recenze uživatele

Videl jsem uz hodne beckovych filmu, ale na vsechny se dalo koukat kdyz jste necekali nic obdivuhodneho. Tady jsem to taky necekal, ale vysledek me velice prekvapil. Vetsi sracku jsem proste jeste nikdy nevidel. Uz jsem jenom cekal kdy krokodyl zacne zonglovat, vezme si na hlavu radiovku a zacne hrat na benjo. Do kabaretu idealni partie. No a k tomu jeste strucny vycet nejlepsich triku ve filmu: Koreny omotavajici se kolem nohy, pes pobihajici krokodylovi mezi zubama, dva experti na krokodyli s koprivkou... ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Žádnej TOP snímek to není, ale 40tej nejhorší film? To jste neviděli tu hromadu digipíčovin kolem? Mezi 300 nejhoršíma filmama zaručeně jeden z nejlepších kousků jelikož pobaví a krokodýl je méně digi. Několik perliček z filmu - Krokodýl po sobě ničí důkazy, pes Princezna mu skáče mezi čelistma, repelent proti hmyzu Vás zaručeně ochrání i před krokodýlem kterej Vás po pozření radši zase vybleje, krokodýl umí přeskočit loď, týpek zavazuje 25 stop dlouhýmu krokoušovi tlamu trikem, krokodýl hodí týpka dvacet metrů za sebe, ale stejně ho chytí do huby, nejdrsnější lovec všech dob nepředvede ani hovno atd. atd. Přes to všechno jsem se bavila už jsem jen čekala kdy se objeví Leatherface a krokouše sejme a co myslíte? Fakt to tak dopadlo !! Nevěříte? Věřte !! ()

Galerie (9)

Související novinky

Roň slzy, už brzy ozáří lampa dvůr

Roň slzy, už brzy ozáří lampa dvůr

18.05.2006

Tedy alespoň něco na ten způsob. Říká vám jméno Dario Argento něco? Jestli ne, tak vězte, že je to jeden z nejlepších režisérů a scénáristů italských krvavě brutálních horrorů minulých několika… (více)

Reklama

Reklama