Reklama

Reklama

V srdci překrásné australské divočiny číhá na skupinku vystrašených turistů nebezpečný predátor. Pokojná výletní plavba se nečekaně změní v boj o přežití. Turisti v čele s mladou kapitánkou lodě a charismatickým novinářem, uvíznou na malém ostrůvku uprostřed řeky. S nocí přichází příliv a stoupající hladina vody snižuje šance na prežití. Vlézt do vody znamená jistou smrt. Zápas s časem a strachem, z toho, co čeká pod hladinou, vede skupinu k zoufalým pokusům dostat se bezpečně na vzdálený břeh řeky. Ne všem se to ale podaří... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (112)

Lefiath 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejzábavnějších filmů, které jsem kdy viděl. Vážně - s rodinou jsme se takhle u filmu snad nezasmáli. Vrcholy filmu - krokodýl ničící důkazy. Křupan se zlomenou nohou (nebo tak něčím), kterého ostatní vozí na kolečku. Pudl, kličkující v tlamě krokodýla. Krokodýl přeskakující loď. // Nejsympatičtější postava a podle mě i hlavní hrdina filmu je psík. ()

showxman odpad!

všechny recenze uživatele

:D:D:D tak tohle je hardcore jak se patří! Must-see zaležitost. Je na pováženou jestli nehodnotit za 5*, protože jako komedie je tenhle film excelentní. To sem jednou došel z piva a pustil si televizi... krokodýla,ktreý prochází zdí, běhá rychle jako auto, kdesi hluboko v lesi a skáče jako kosatka sem opravdu ještě neviděl! A ty charaktery! Dialogy na úrovni přednášky filozofie:D BOMBA. Můj smích neutuchl ani po skončení filmu, to sem totiž přepl a k mé radosti sem uviděl věštkyni Martinu v pořadu Volejte věštce. Z mojeho pohledu stejně dobré a stejně zábavné. ()

Reklama

bulawaio odpad!

všechny recenze uživatele

No ty vole! todle je přesně film, který jsem potřeboval. Ted konečně vím, co znamená dle hodnocení filmový odpad. Podle toho budu posuzovat další hrozné horory (některým každopádně budu muset zvednout hodnocení). Metál každému kdo tento film dokouká. Tak jdem na to. Tak nejprve ideální film na nedělní odpoledle, kdy se člověk snaží vystřízlivět. Nicměně v tomhle okamžiku se mi to nepovedlo. Již od začátku jsem se začal strašně smát. To prostě nešlo vydržet. Težko popisovat, todle musí prostě každej vidět sám na vlastní oči, co je schopen člověk vyvtořit. Největší průser na tom je, že se pod to podepsal režisér, který kočíroval hodně dobré horory... ()

Bonavita odpad!

všechny recenze uživatele

Videl jsem uz hodne beckovych filmu, ale na vsechny se dalo koukat kdyz jste necekali nic obdivuhodneho. Tady jsem to taky necekal, ale vysledek me velice prekvapil. Vetsi sracku jsem proste jeste nikdy nevidel. Uz jsem jenom cekal kdy krokodyl zacne zonglovat, vezme si na hlavu radiovku a zacne hrat na benjo. Do kabaretu idealni partie. No a k tomu jeste strucny vycet nejlepsich triku ve filmu: Koreny omotavajici se kolem nohy, pes pobihajici krokodylovi mezi zubama, dva experti na krokodyli s koprivkou... ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Hooper uz senilni nebo se uplne zblaznil, protoze to co predvadi v krokodylovi, to se hned tak nevidi. Film je tak hroznej, az se musi videt (jak se to nema delat), scenar neexistuje, krokodyl je tak strasne trikove zpracovanej, ze je lepsi ho ani nevidet a herci sou tak neuveritelne amatersti, ze si nic jinyho - nez sezrat - vlastne ani nezaslouzej! ()

Galerie (9)

Související novinky

Roň slzy, už brzy ozáří lampa dvůr

Roň slzy, už brzy ozáří lampa dvůr

18.05.2006

Tedy alespoň něco na ten způsob. Říká vám jméno Dario Argento něco? Jestli ne, tak vězte, že je to jeden z nejlepších režisérů a scénáristů italských krvavě brutálních horrorů minulých několika… (více)

Reklama

Reklama