Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dynamická lovestory plná tance a hudby. Život Mary a Buddyho se točí kolem jejich lásky, mají hlavně sami sebe navzájem a žijí romanticky v odstaveném přívěsu. Navíc je spojuje vášeň k tanci. Ve svém malém městě skoro na konci světa dali dokupy taneční skupinu, streetdance jim všem přináší přátelství, volnost a taky sny. Oba stejně jako ostatní členové skupiny sní o tom, že jednoho dne budou nejen zamilovaní, ale i slavní a bohatí. A dveře velkého světa i nablýskaného showbusinessu se jednoho dne opravdu pootevřou. Během tanečního battlu jim totiž uznávaný producent nabídne účast na castingu pro velkou televizní taneční soutěž. Zákulisí takové show má ale svoje tvrdé zákony, pro charakter každého z nich a pro přátelství bude sláva znamenat velkou zkoušku. Tu nejtěžší pak bude muset podstoupit láska ústřední dvojice. Zatím se milovali bez kompromisů, do jejich citů ale vstoupí nové a nečekané postavy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (95)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Andrea Sedláčková sa v 50-ke definitívne zbláznila. Alebo je možné, že ju niekto v "backstagei" vydieral a musela tento film nakrútiť. Backstage pôsobí dojmom, že jeho pôvodný zostrih trvá minimálne tri hodiny, kde by udalosti dávali asi nejaký zmysel. Tu bohužiaľ nič na nič nenaväzuje, v jednej scéne je nastolený konflikt a v ďalšej v rámci tejto minizápletky sa o pár minút zázračne vyrieši. A niečo sa nevyrieši vôbec. No a takýchto minizápletiek je tu väčšie než malé množstvo. Tanečky sú fajn, takže tu je čo oceniť, z čoho mi však vychádza, že mládež odviedla oveľa lepšiu prácu, než skúsení tvorcovia na ostatných postoch. Upozorňujem na Fukovu hlášku v recenzii, kde sa zamýšľa nad tým, že skupina West Coast Crew pochádza zo slovenského mesta, ktoré nie je na západe, ani sa nenachádza na pobreží... ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Ono je to sice smutný, ale je fakt, že jakýkoliv díl jakékoliv estrády typu Československo má talent nebo Superstar, je zajímavější, akčnější a lépe natočený než tenhle šíleně trapný pokus o "první český taneční film". Kamera je šílená, film se snaží prodat Cristovao, který přitom hraje hodně malou vedlejší roli, scénář jedna velká křeč. A to ještě nemluvím o dabingu. Opravdu nechápu, proč se musí slovenští herci dabovat. Dobře, chtějí to, zkousnul bych to, jenže ten dabing je tak hrozný, že i na základní škole by jste to udělali lépe. To je fakt šílený, jak špatně ten zvuk zní. Když se tancuje, je to jen špatný film, ale čím více se film blíží do finiše, tím více se řeší vztahy a na to tihle neherci zoufale nemají. Jestli je Backstage první český taneční film, tak bych se nedivil, kdyby byl i posledním. Tohle je šílenost, která neměla vzniknout. ()

Reklama

Trustme 

všechny recenze uživatele

Učebnicová ukázka tvůrčího amatérismu. Tento film se zpočátku snaží a prvních 15 minut se dá uvažovat v milosrdné toleranci i o čtyř hvězdičkovém CZ dance hip hop crew movie, pak to ale režisérka zmatlá do kýče a diletantství na nejnižší úrovni filmového řemesla. Inu Diskopříběhu 21. století se nedočkáme. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Slovenská verzia amerického Let´s dance (Step up) zaobalená do talentovej šou. Bolo zaujímavé sledovať zákulisné taktiky televízie, ale inak sa jedná o podpriemerný počin, aj napriek mojej slabosti pre americkú tanečnú sériu spomenutú vyššie. Postavy boli šablonovité a nezaujímavé, zápletka banálna, tanec mierne nadpriemerný (aj keď dosť nasilu pretláčaný takmer do každej scény, či už pri prejdení tanečníkov do inej miestnosti, alebo iba pri prechádzaní mestom a podobne, tancovali stále, aby bolo vidieť, že ide o tanečný film) a hlavná postava Buddy veeeľmi nesympatická. 4,9/10. Stále mi behala po mysli pieseň Ben Cristovao - NAHA (Vypadáš nejlíp, když vedle mě ležíš nahá A ona jakože "aha, tak budu nahá"). ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Taneční filmy mám rád, hlavně sérii Let's Dance a StreetDance. Tančit neumím, takže obdivuju ty lidi, jak umí ohýbat a nakrucovat s těli. K tomu vždy potěší pohled na nějakou pěknou slečnu a poslech soundtracku. U Backstage je ten název správný, neboť hodně děje se věnuje právě tomu, co se děje v zákulisí pořadu, kde se má tančit a jednotlivé tance jsou spíše naznačené, takže si moc tanečních vystoupení neužijeme. Těch pár ujde, ale nejzábavnější byly ty v továrně a při uklízení. Hudba mě taky nijak neoslovila. Když chyběl tanec a i hudba, který by mě bavily, tak jsme se zaměřil na příběh a herecké výkony a to taky žádná sláva. Film jako takový nebyl zas tak špatný, bohužel jsem čekal trochu víc a klidně bych si dal i pokračování, jen víc toho tance. 40% ()

Galerie (81)

Zajímavosti (7)

  • Pri finále majú tri skupiny rovnaké SMS číslo, pričom ale v základných kolách mala každá skupina vlastné SMS číslo. Hlasovanie preto nemohlo fungovať. (Johnny.ARN)
  • „Točili jsme vlastně celý rok, fuška to byla pořádná, hlavně kvůli převládajícím tanečním skupinovým číslům. Když se ohlédnu, tak mi to připadá jako taková velká mašina valící se časoprostorem,“ říká režisérka Andrea Sedláčková. (SONY_)

Reklama

Reklama