Reklama

Reklama

Liga spravedlivých vs Mladí Titáni

  • USA Justice League Vs. Teen Titans
Trailer

Liga spravedlivých je napadena Legií zkázy při slavnostním otevření nové centrály. Do Wizarda vstoupí jakási temná síla a Lize spravedlivých dá velkou práci, než ho přemohou. Podivného démona vyženou z jeho těla až poté, co se do boje zapojí i malý Robin. Batman i ostatní však pro jeho akci nenachází pochopení, a tak je Robin odvezen do internátu, kde jsou v učení mladí lidé s nadpřirozenými schopnostmi. Robin je uražený a netouží se bavit s ostatními chlapci. Když se s nimi začne prát, s přesilou mu pomůže čarodějka Raven. Robin a Raven se pomalu sbližují. Zatím Batman a Cyborg zjišťují, co je to za podivnou sílu, která se jim postavila do cesty. Je to mimozemský démon Trigon, který se chystá ovládnou Zemi. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Damiana nemám rád, a proto když je někde hlavní postavou těžzce to snáším. Na druhou stranu Raven mám velice rád aptří k mým nejoblíbenějším od DC comics. Tenhle však těžko něco zachraňuje.

Torrs

Torrs (hodnocení, recenze)

Nové filmy budú Justice League Dark a Teen Titans: The Judas Contract

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Terepin

já vim, raven je snad je z nejsilnějších bytostí, jen ten její fotr ji furt táhne dolů, ale Damiana sem moc nemusel, agresivní rozmazlený a nezvladatelný fracek, ale docela se klučina zlepšil, tady už normálně fungoval jako tmel 

Terepin

Terepin (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Park bol práve že super!  Raven tu konečne vykreslili nie len ako gotickú čiernu čarodejnicu, ale ako ľudskú bytosť s emóciami, ktorá si len v dôsledku strachu drží emocionálny odstup. To je sakra rozdiel.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

DC vždycky umělo animáky, ale po BvS, DC v čele se Zackem Snyderem bude umět i hrané filmy, nicméně tohle za pět jako každý animák od DC 

Terepin

Terepin (hodnocení, recenze)

A záver bol urobený tak, že Teen Titans budú mať vlastné filmy. Raven a Tera FTW!!!

Elethber

Elethber (hodnocení, recenze)

Sweat55

Vlastně většina posledních DC animovaných filmů, které vychází z The New 52 - Justice League: The Flashpoint Paradox, Justice League: War, Son of Batman, Justice League: Throne of Atlantis, Batman vs. Robin a Batman: Bad Blood.

na příspěvěk reagoval Sweat55

Sweat55

Sweat55 (hodnocení, recenze)

4* Pár scén předělat (pouť !!) ale jinak jsem to čekal mnohem horší. Nevíte někdo jestli tomuhle filmu předchází krom Throne of Atlantis ještě něco ? 

na příspěvěk reagoval Elethber

VagueGoddess

VagueGoddess (hodnocení, recenze)

Super film, nové zajíamvé postavy a Damiana si nějak začínám oblibovat. Souhlasím s tím že DC animáče jsou prostě tisíckrát lepší než hrané filmy a měli by se spíš zaměřovat na ně. Proč se nejde přidávat hodnocení??

na příspěvěk reagoval Terepin

Terepin

Terepin (hodnocení, recenze)

Skvelý film! DC sa v animovanej tvorbe darí previazať jednotlivé filmy lepšie, než v hranej forme.

Reklama

Reklama