Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher

(seriál)
  • Rakousko Rosamunde Pilcher
Německo / Rakousko, (1993–2024), 250 h 9 min (Minutáž: 82–180 min)

Předloha:

Rosamunde Pilcher (kniha), Rosamunde Pilcher (povídka)

Hrají:

Stuart Davidson, Alexander-Klaus Stecher, Patrik Fichte, Daniela Ziegler, Michael Roll, Diana Körner, Christine Mayn, Siemen Rühaak, Will Mattos (více)
(další profese)

Epizody(160)

Recenze uživatele Ceberus k tomuto seriálu (2)

Rosamunde Pilcher (1993) 

Jsem nucen to vidět na pozadí, když hrávám karty s babičkou, fanynkou seriálu. Není to můj žánr, ale na druhou stranu je třeba uznat, že odpad to není. Nejsou tam hrubé chyby ve scénáři, v hereckých výkonech, v kameře, v kostýmech či lokalitách - lidi tomu dávají odpad zpravidla proto, že nesnáší ten žánr, ne jako hodnocení filmů jakožto produktů. Mou jednu hvězdu berte jako vyjádření, že odpad to není, ale je to osobní označení, že se na to ani nemám pokoušet dívat. 😉 Pokud jste fanoušci žánru, přimyslete si k mému hodnocení nejméně dvě další hvězdy, pro vás ostatní platí ta jedna. ()

Láska ve hře (2004) (E55) 

Viděno na pozadí při hraní karet s babičkou, která autorku miluje. Odpad to určitě není, v rámci žánru je to standardní výkon, jen to prostě není můj šálek kávy. Začíná to běžnou telenovelskou zápletkou ála "Luku, já jsem tvůj otec", většina příběhu je dopředu čitelná a končí to samozřejmě tím nejtypičtějším možným způsobem pro tento žánr. [SPOILER] Nedovedl jsem si představit, jak se může pozitivně obrátit situace, kdy jednu osobu odváží sanitka po otrávení smrtelnou (!) dávkou léků a zároveň druhá osoba umírá v křečích právě na ty chybějící léky. Mno a najednou střih a oba jsou vyléčení - hotovo, vyřešeno. 😂 ()

Reklama

Reklama