Reklama

Reklama

Annabelle 3

  • Česko Annabelle se vrací 3 (více)
Trailer 1

Annabelle 3 je třetím pokračováním velmi úspěšné hororové série scénáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu V zajetí démonů. Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (316)

salisbury 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování Annabelle od Garyho Daubermana jsem nebral nikterak vážně, ale musím přiznat, aniž bych měl na nohách palečnice, že se mi to pro strach líbilo. Vera Farmiga s Patrickem Wilsonem jsou pro mě ostnatým drátem na hororovém dortu a jejich přítomnost mi vylepšila o pár záchvěvů smrtelné křeče karmu. The Conjuring je nepřekonatelně lepší, ale i tak jsem si tuto duchařinu užil k mé nesmírné potěše zbabělosti a rozhodně vím, že panenku Annabelle za žádných okolností doma mít nechci. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak návrat frašky o bábike z jednotky - tuctové a po hororovej stránke absolútne nezvládnuté. Aby sa človeku pri sledovaní hororu zavierali oči a musel bojovať so spánkom tak toto teda veru nie.... veľmi zlé znamenie. Jediné čo ako tak potešilo boli herci. Rozuzlenie tiež nič moc, také niečo by sa skôr hodilo do romantickej komédie o stredoškolákoch. Fungovalo by to jedine vtedy, keby autori celý film poňali ako komédiu, alebo ako paródiu na hororové filmy. Žiaľ, ale mysleli to vážne. Skrátka strata času, nepozerať. Ledva podpriemer. 30/100 ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $27miliónovTržby USA $74,152,591Tržby Celosvetovo $228,552,591Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,233,453Tržby za predaj DVD v USA $1,837,193║ The Conjuring sérii dochádza dych a aj potenciál, je to samozrejme lepšie než suchý druhý diel ale viac než na konzumný priemer to nedosiahne. Má to dobré tempo, hlavný protagonosti tam až tam moc neprehrávajú ale týchto tipov hororov je už príliš moc na to aby to mal nejakú hlbšiu odozvu. /60%/ ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"I like your doll." Po projekci tolik pocitů. A všechny pozitivní. Já si zkrátka cením Conjuring Universa více než kteréhokoliv jiného. Já se na tento již sedmý film v pořadí velmi těšil. Hlavně na to, že tentokrát se vrátí i dvojice Eda a Lorraine Warrenových. Očekával jsem mnoho, a jsem s výsledkem naprosto spokojen. Genialita prvního Conjuring (2013) nepřekonána. Strašidelnost druhé Annabelle (2017) asi taky ne. Přesto pokračování funguje tak jak má. Děsivý koktejl stále funguje a funguje tu mnohem lépe než kupříkladu u první Annabelle (2014) nebo u La Llorony (2019). Rodinná idylka se rozbíhá a rodiče nechávají dceru doma. Její sexy chůva (Madison Iseman) nemá skoro tušení, co proslulí démonologové schovávají ve sklepě. Ovšem její trhlá kamarádka ano a tak vypustí jedno zlo za druhým po celém domě. Líbí se mi, že Annabelle je pouze jakýsi předobraz všeho, ale zla v předmětech v muzeu je hodně a jakmile se s duchy slečny nepohodnou je zle. Všechny zlé entity jsou venku z vězení a dají třem hrdinkám noc na kterou jistě nezapomenou. Líbí se mi, že tvůrci nezapomněli na odlehčení a několik se jich tu najde. Líbí se mi dobová scéna a nasvícení scén. Líbí se mi odkazy na hlavní sérii. A líbí se mi hrátky se světly, která tuhle sérii proslavila. Lekačky a atmosféra je naprosto perfektní a já si užíval další chvíle strachu v nej(ne?)bezpečnějším domě na Zemi. Myslím, že tvůrcům se velmi povedlo napodobit odkaz Jamese Wana a výsledek je super film, který do série zapadne. Navíc ho kvalitativně řadím v sérii velmi vysoko. Bod navíc pro dvojici Farmiga a Wilson, který jsou prostě famózní. Vyčítat filmu úmrtnost postav mi přijde zcela zcestné, protože první V zajetí démonů na tom bylo podobně. Jediné body dolů za to, že nenechali oblíbeného Patricka zpívat a že mi chybí potitulková scéna. Annabelle 3 se povedlo, co třeba jiným univerzům ne. Chci si to zažít znovu hezky od začátku. [Csfd projekce40] (90 %) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ach jo, proč tohle vůbec vzniká ? Gary Dauberman debutuje 3. dílem Conjuring Universa a je to nejslabší článek podobně jako letošní La Lorona. Hodinu se neděje vůbec nic a jakmile začnou oživovat bytosti v závěrečné třetině, tak se na to alespoň dá koukat, ale o atmosféře či lekačkách nemúže být řeč. Natočeno až televizní formou a téměř vůbec mě to nebavilo. O ničem. 40% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (18)

  • Trailer obsahuje scény, ktoré sa do finálneho strihu nedostali. (EvilMatus)
  • Když si Judy (Mckenna Grace) zapne televizi, můžeme vidět, že nějaká rodina dostala panenku, která má podobu skutečné panenky Annabelle. Tuto panenku dostala holčička Annabelle v předchozím díle Annabelle 2: Zrození zla (2017) od svých adoptivních rodičů. (Mytopyr)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Pokračování Annabelle má název

Pokračování Annabelle má název

18.03.2019

Třetí díl hororového spin-offu k sérii V zajetí démonů o panence Annabelle má již oficiální název. Film vstoupí do kin pod titulem Annabelle Comes Home. Název pak odkazuje na fakt, že se třetí díl… (více)

Reklama

Reklama