Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kdybych hodnotit seriál před 5 lety,dal bych nejspíš ***** jenže nedávno jsem s hrůzou zjistil,že většina mých srdcovek z dětctví,je neskutečně imbecilní.U kroku je to vlastně jednoduché...nalajnovanej scénář,podle nechutně dané předlohy...začne příběh,něco se lehounce řeší,pak se zasmějete Kouďákoj,pak se chvilku nudíte a pak bum...Moralitka jako prase,výchovné kecy a sladká rodinná obětí...bud a minutu se smějete Kouďákoj a konec.Ono to je vlastně stejná moralitní zvratka jako Beverly Hills,jen se schovává za líbivou fasadů,jenže pod ní je to plesnivé a smrdí to.Tři ale jen z úcty,někdy myslim i naodpad,hlavně při poslouchání Carol,mít takovou matku tak ji zabiju nebo vojedu,hrozný! :-) ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Seriál, u kterého jsem se sem tam uchechtla, navzdory tomu rodinnému dramatu, kolem kterého se vše točí. Některé postavy dokázaly být mnohdy otravné, stejně jako příjemné. Spojení dvou naprosto protikladných rodin a sledování jejich střetů byla zpočátku priorita seriálu, stejně tak jejich společné sžití. Jako takový spojovací článek mi tam přišel spíše Cody, nežli Carol a Frank. Cody měl za každou cenu pozitivní myšlení, sice lehce natvrdlé, ale podle všeho geniální. Abych pravdu řekla, po jeho odchodu odešla část mého zájmu seriál sledovat. Cody byl hodný, čestný, vtipný a podle mě i nejpropracovanější postavou celého sitcomu. Nicméně, zkrátka a jednoduše, jde o seriál plný pěkných střetů dvou skupin, kdy přijdou chvíle soupeření nebo naopak spojenectví. Pro tento seriál platí zlaté rčení 'co se rádo škádlívá, to se rádo mívá'. - "Dude." ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Můj největší hrdina rodiných amerických sitcomů a jedna vůbec z nejlepších postav seriálů Cody Lambert alias "Kouďák", který se nezapomenutelně a navždy vryl do mojí paměti, díky jeho odchodu a náhrady za Jean-Luca, pro mě seriál ztratil svůj třpyt a tím pro mě i jediný důvod koukat na Krok za krokem. Morální a propagandistické vsuvky jsou obrovským mínusem tohoto sitcomu a není možné si jich nevšimnout. Čtyři hvězdy za Coudyho. 70 % ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Škoda, v době kdy jsem byl ve věku pro který je tento seriál určený jsem ho úplně minul, a přitom jsem si naprosto jistý že by mě skvěle bavil. Teď po pár dílech už můžu jen říct že je to jednoduchý,lehce nadprůměrný, občas vtipný a občas trapný sitcom u kterého se dá slušně zabít půlhodinka z jinak nudného odpoledne. ()

Richie666 

všechny recenze uživatele

Neznám to zpaměti ani nevím, kolik sérií bylo natočeno, nicméně pravdou je, že od jistého dílu číslo XY se zábavnost tohoto seriálu začala nepřímo úměrně ke stoupajícímu "XY" snižovat, čemuž značně dopomohla i absence Kouďáka... Stejně tak všechna ta morální ponaučení, která s sebou každý díl nese, působí občas dost křečovitě a časem začnou lézt na nervy. Jinak ovšem znamená Krok za krokem především nemalou porci srandy a zábavy, a proto ho mám prostě rád :) ... ()

Galerie (926)

Zajímavosti (188)

  • Veľmi nepríjemnú skúsenosť má za sebou predstaviteľka Karen Angela Watson. S popularitou seriálu sa zvýšili aj príjmy detských predstaviteľov. Watson sa tak už v mladom veku dostala k veľkému množstvu peňazí. Ale o peniaze ju pripravili jej rodičia. Tí ich investovali do vlastných záľub, hazardu a akcií, kvôli čomu takmer o všetko prišli. Herečka sa preto rozhodla po skončení filmovania založiť organizáciu, ktorá pomáha mladým hercom naučiť sa spravovať vlastné finančné prostriedky. (Raccoon.city)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama