Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Celkem se mi to líbilo, film plný neskutečných hlášek v podání mé oblíbené dvojice Timona a Pumby. I když dodatečně cítím, že původní film je velmi shozen v mnoha scénách, i když vtipně. Ale např. scéna, kdy se zvířata klaní narozenému Simbovi je v původním filmu dechberoucí a tady působí hodně shozeným dojmem. Ale co, stejně jsem se dobře bavil, Hakuna matata! ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Dosť slabé, proste len komerčné dielo plné hlášok, ktoré doň nepatria. Iste sa na tom dá zabaviť, staršia generácia si dokonca zaspomína, no okrem pár vtípkov, to bolo bez riadneho príbehu, proste len taká jednoduchšia rozprávka, ktorá nie je ničím extra výnimočná, dokonca ani hudba nie je tak pekná. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Každá rozprávka z tejto série o levom kráľovi ma proste baví. Táto tretia časť je síce zväčša venovaná dvom najsmiešnejším postavičkám, ale za to sa aspoň čo to nové zo zákulisia a histórie dozvieme a človek sa pritom aj zasmeje. Je to samozrejme viac zamerané pre malé deti, ale aj dospelák si to vychutná. Samozrejme na kvalitu prvého dielu to ani len nevzhliada, ale stále je to fajn odreagovačka s obľúbenými postavami. 65 % ()

werus 

všechny recenze uživatele

Přesně jak tady někdo napsal - je to film pro fanoušky Lvího krále (a to já jsem :) ) a moc dobré završení povedené trilogie o Simbovi. Timon a Pumba jsou super dvojka, myslím že i jejich seriál byl dost povedený, Pumba je nejlepší bradavičnatý prase co znám :). Hakuna matata je sranda, o které si myslím, že vás bude bavit, ikdyž už nejste dítě. / "Dneska bude večeře s programem. A já myslela, že jediný jídlo, který dokáže zpívat jsou fazole." / "Místo abych uskočil, jsem cupital." / "Tak to hledáš Hakuna Matata." "Harpuna Macatá?" / "Dávej pozor kam ráno odfukuješ. K tomu by mělo být výstražný znamení." / "To si teda vypiješ a bude to tvoje poslední pití." ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Pumba a Timon jsou moji dvě nejoblíbenější postavy ve Lvím králi, takže jsem vážně ráda, že získali v pokračování takový prostor a bylo nám toho i hodně vysvětleno, třeba jak se potkali, nebo jak se zvířata začali klanět malému Simbovi :D Ale stejně mi první díl přijde ze všech nejlepší, hlavně proto, že tam byl Scar, což byla skvělá záporná postava. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Ani v jednom díle Lvího krále nezazní, že Timon je surikata. (Winster)
  • Ve filmu můžete 20x vidět ukrytého Mickey Mouse. (HappySmile)
  • Objevuje se zde scéna, kde se Pumba a Timon hádají, jestli mají pomoct Simbovi nebo ne a Timon odmítne jít s Pumbou, ale nakonec si to rozmyslí. Tato scéna je částečně založena na přidané části z dětské knížky "Disneyho Lví král" od Giny Ingogliy. (HappySmile)

Reklama

Reklama