Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

MP17 

všechny recenze uživatele

Třetí díl je už, bohužel, jenom klasická blbůstka, která vaří z vody. Timona sem tak nějak nemusel v žádném z těch předchozích dílů (resp. nepřišel mi jako kdovíjak zábavná postava) a tady má hlavní roli, takže to jinak ani dopadnout nemohlo, co se mého hodnocení týká. Kdyby to byl bonusový materiál k prvnímu dílu, tak by to určitě obstálo, takhle ale ne. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Konečně někdo při tvorbě nastavované kaše myslel i na rodiče. Takže ano, cílí to spíše na menší prťata a rozhodně to je kvalitami i ambicemi na míle vzdálené původnímu filmu, ale tvůrci si to i tak evidentně užili a zželelo se jim dospěláků, co na to musejí koukat s potomstvem a tak to pojali echt meta, střeleně a na (sebe)parodické vlně, kde co scéna, to nějaký odkaz (a většinou vůbec ne špatný) na kdeco od Casablancy přes Leoneho až po jiné disneyovky a to celé zaobalené ve stoppardovském hávu. Ano, v animáku, který je nastavovanou kaší. Na jednu stranu se díky tomu pobaví i dospělí, ale zároveň se to echt bije s tím celkovým stylem pro předškolní cílovku, na tu druhou... Kéž by takto vypadala většina x-tých přímo na video určených dílů slavných titulů. ()

Reklama

koty2201 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som si myslel, že tento tretí diel (u nás je to označované najčastejšie ako Leví kráľ 3: Hakuna Matata) je pokračovanie príbehu Simbu, Naly, Kovuho a Kiary, ale až pri pozeraní som zistil, že ide o akýsi prequel. A zároveň, že sa to odohráva počas udalostí prvého dielu, len z pohľadu Timona a Pumbu.  Najprv teda spoznáme Timonovu matku a zvyšok rodiny a príbeh o tom, ako sa spoznal s Pumbom. Vnímal som to ako fajn osvieženie a spin-off. Veď aspoň sme sa s touto obľúbenou dvojicou bližšie zoznámili. Lenže potom sa dej dostal do bodu, odkiaľ už vieme čo nasledovalo na základe prvého dielu. A tam sme prakticky na nič neznáme alebo nové nenatrafili. Čiže ak by išlo o nejaký bonusový kraťas, ktorý by pojednával len o prvom stretnutí Timona a Pumbu, tak by som to bral. Ale zvyšok filmu je prakticky úplne zbytočný. Hudba sa tu tiež opakovala z jednotky. Pútavý príbeh s poučením pre deti tiež absentuje, pretože ide skôr len o komédiu bez hlbšieho významu. Animácia je krásna, to musím tvorcov naozaj pochváliť. Že síce je to dejovo väčšinou nuda, ale aspoň sa na to dobre pozerá a vizuálne to uchváti. Takže moje odporúčanie je také, že pokiaľ vás bavili tie 2 filmy a nemáte toho dosť, tak si môžte pozrieť aj tento prequel. Len si od toho veľa nesľubujte. Skôr je to taký filler obsah pre prvý diel. ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Velmi solidní podívaná, která vtipně doplňuje lvího krále a vysvětlí proč jsou timon a pumba vyhnanci, teda jenom timon, tomu je zde věnováno více prostoru, ale znalci vědí, že pumba byl vyhnán kvůli smradu, který zde má svou nezastupitelnou roli. jen tak dál, disney udělal částečnou parodii na vlastní dílo a podařilo se. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Každá rozprávka z tejto série o levom kráľovi ma proste baví. Táto tretia časť je síce zväčša venovaná dvom najsmiešnejším postavičkám, ale za to sa aspoň čo to nové zo zákulisia a histórie dozvieme a človek sa pritom aj zasmeje. Je to samozrejme viac zamerané pre malé deti, ale aj dospelák si to vychutná. Samozrejme na kvalitu prvého dielu to ani len nevzhliada, ale stále je to fajn odreagovačka s obľúbenými postavami. 65 % ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Timonův příběh o tom, jak opustil svoje stádo, je založen na krátké scéně vystřižené z "Hakuna Matata" ve Lvím králi (1994). (HappySmile)
  • Objevuje se zde scéna, kde se Pumba a Timon hádají, jestli mají pomoct Simbovi nebo ne a Timon odmítne jít s Pumbou, ale nakonec si to rozmyslí. Tato scéna je částečně založena na přidané části z dětské knížky "Disneyho Lví král" od Giny Ingogliy. (HappySmile)
  • Píseň, kterou zpívá Timon, "That's All I Need", je předělané verze "Warthog Rhapsody", což je předchůdce písně "Hakuna Matata". (HappySmile)

Reklama

Reklama