Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

Pohodový, síce značne idylický, nenáročný seriál skutočne zameraní na celú rodinu snažiaci sa obyčajným smrteľníkom všepiť nespočetné množstvo rád, síce múdro znejúcich a poučných, ale na druhú stranu neaplikovateľných do skutočného života. Keď som bol malý tak som videl väčšinu dielov a preto sa neodvažujem nejakým spôsobom tento seriál zatracovať. Vezmite si, že oproti dnešnému (značne akčnému) seriálovému trendu pôsobí táto séria pomerne príjemne a nenásilne a rodičia sa aspoň nemusia báť, že sa ich deti pokazia alebo, že v tej televízí uvidia len samé zločiny. ()

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

PREBOHA! 45%? To je sakra ako možné? Dobre, dobre - prvé série sú tak na 30%, ale to čo prišlo potom ... preboha! Pár príkladov: rodinný rozhovor: "Otec, mám podozrenie, že váš syn, teda môj brat, už sexuálne žije a nie v manželskom zväzku. Nemal by si ho karhať, ale radšej by si ho mal poučiť o antikoncepcii!" ... "Máš pravdu synak" ______ "Prečo si zničila telocvičňu? Si na drogách, si v gangu, navádzal ťa na to svojimi textami Marylin Manson?" _______ Syn pastora zabije človeka a len tak sa mu to "prepečie". Ó áno a to najlepšie - scenár. Najradšej som mal toho blondiaka, kamaráta najmladšej dcéry, ktorý stále povedal nejakú múdrosť a každý dospelý mu na to prikyvoval. Avšak v posledných sériách ho bezkonkurenčne pretromfli malé dvojičky. Toto nemá chybu. Tí parchanti sú ešte horší herci ako ten bastard z The Ring. Pseudo-scenáristi sa im snažia napísať vtipné scény, ale oni ich svojim neherectvom úplne ničia. Ehm, vlastne nie, oni ich robia nezabudnuteľnými. Ako inak okomentovať to, že sa stále pozerajú "kdesi vedľa", alebo že v scénach, kde má jeden doplňovať druhého, je medzi jednotlivými replikami niekoľko sekundová medzera? .... No a to najlepšie - diel, kde všetci hovoria o tom, ako treba voliť - nakonci všetci priamo do kameri! Aj deti! A ešte by som zabudol - "vynikajúce" sú časti, kde rozoberajú toleranciu náboženstiev, irackú vojnu ("bojujú za nás, musíme pri nich stáť ..."), či rasovú neznášanlivosť. Hodnotenie je jasné - čistý odpad. Nezachráni to ani Ashlee Simpson. Tá nech radšej spieva a nech sa vyhýba takýmto ODPADom .... ()

Reklama

MadChick odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud se zamyslíte nad myšlenkovým obsahem, musíte zjistit, že se snaží ovlivnit americkou potažmo celosvětovou mládež některými docela zvrácenými myšlenkami. Navíc stanovuje naprosto neobjektivní a nerealistické standarty. A tím nemyslím jen absolutní a neustálou propagaci křesťanské víry. --- Ovšem pokud budete brát vše s naprostým nadhledem a budete na tento seriál nahlížet opačným způsobem než jeho tvůrci zamýšleli, můžete si dosadit do hodnocení klidně i 4*, protože takovou komedii z amerického prostředí asi jen tak neuvidíte ;) ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Jak to tak bývá, tak některé díly byly dobré, některé slabé, ale některé byly bombastické. Například díl Panic z 5.řady nebo Řekni kdo? z druhé řady, vynikající a vtipné. A hlavně se mi na tomto seriálu líbí, že z každého dílu plyne i nějáké poučení, ale že to do vás dostanou takovou vtipnou formou. Např. v díle Řekni kdo se Simon tak snažil přesvědčit Matta,v rámci experimentu, že se zmenšuje, až tomu sám začal věřit. :) A hlavně tu hraje krásná Jessica Biel. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Zvláštní věc, mající něco do sebe. V ranních hodinách, kdy je Sedmé nebe vysíláno se televízní program teprve rozjíždí, tudíž např. marodící člověk vezme zavděk cokoliv. Přehnaně naivní a moralizující seriál by v hlavním vysílacím čase neměl šanci, ovšem po ránu se na něj v rozespalosti dá bez problémů dívat. ()

Galerie (344)

Zajímavosti (12)

  • V seriály je Lucy (Beverley Mitchell) staršia ako jej sestra Mary (Jessica Biel), v skutočnosti je ale herečka stvárňujúca Lucy staršia. (rador)
  • Stephen Collins (Eric Camden) a Beverley Mitchell (Lucy Camden) sú jediní, ktorí sa objavili vo všetkých 243 epizódach. (rador)
  • Barry Watson (Matt Camden) je jediným z účinkujúcich, ktorý režíroval jednu epizódu a k jednej napísal aj scenár. (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama