Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

beso74 

všechny recenze uživatele

Nie, seriál nie je nijak dokonalý, ale jeho najväčší problém je ten, že kritizuje veci, ktoré sa inde nikto neodváži ani napadnúť. Ak niekde v seriáli picha každý s každým, hovorí sa, že je to o komplikovanosti vzťahov, ak to ktosi kritizuje a vraví že je to amorálne, vysmejú ho a obvinia z utópie a úteku od reality, pretože príbehy sú vykonštruované a nehodnoverné, pričom ja osobne nepoznám seriál, kde by sa ľudia správali úplne racionálne a dokonale reálne, ak niekto o takom vie, nech mi určite napíše, rád sa poučím.... A navyše tí istí ľudia čo najviac kritizujú by na strane druhej chceli mať doma vernú manželku či manžela a milujúce deti,... PS. občianska výchova na školách je rovnakým vymývaním mozgov ako tento seriál propagujúci kresťanské hodnoty, aj ona učí deti čo môžu a čo nemôžu... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Po prečítaní dvoch komentárov českých zarytých ateistov som si uvedomil, ako dementné až môže byť obyvateľstvo krajiny nachádzajúcej sa v Európskej únii...Ak sa zlé veci stávali členom rodiny v sitkome o kakaovníkovi Billovy Cosbym je to vtipné, ak sa o niečo podobné snaží film s náboženským podtextom je to náboženská propaganda, ktorú platí cirkev. Ešteže v Krok za krokom je otec rodiny domáci majster, tam budú za seriálom supermarkety zo stavbárskymi a záhradníckymi potrebami a za Dallasom nepochybne Gazprom...V období ranného dospievania som si niektoré epizódy pozrel, ktoré určite neboli žiadnom propagandou akejkoľvek viery, skôr nudným príbehom nudnej americkej rodinky s nudnými dialógmi a úplne bežnými problémami. Nič menej, ale bohužiaľ ani nič viac. ()

Reklama

Mendoza 

všechny recenze uživatele

Nééééé už dost. Po shlédnutí pár dílů sedmého nebe jsem pocítil onen pocit. Ptáte se jaký? Ano závist. Vždyť všichni v tomto seriálu jsou krásní, šťastní, hodní a bůhví co ještě. A co jsem já? Alkoholik s pivnim pupkem, nešťastný, lhář neschopný cítit lásku ke svým bližním. Proč jsem se jen nenarodil do sedmého nebe, to je nespravedlivé. ()

Wooke 

všechny recenze uživatele

Aj keď dosť oničom príbehy...trápne scény...pubertálne výlevy malých detí a dokonalosť rodičov je niečo, čo dokáže unudiť rýchlo, ako malý som v siedmom nebi hľadel dosť často. Neviem, bolo to fajn pozorovať skvelú rodinku,ktorej problémy boli postrádateľné...teraz si však uvedomujem, že také problémy snáď ani nie sú reálne. ()

Triny 

všechny recenze uživatele

omg.. nějak nechápu, jak se takový seriál jako je tenhle, mohl dočkat takových pokračování a takové řady sérií! Stačí kouknout na jediný díl a dělá se mi mírně špatně ze všech těch moralistických žvástíků a neustálého promlouvání o něčem a omlouvání se za každou pitomůstku.. No prostě - být v tom seriálku já, tak se omlouvám od začátku do konce dílu a kaju se před vyčítavým ale zároveň nechutně chápavým a soucitným pohledem reverenda a jeho "neomylné" supermanželky..;) ()

Galerie (344)

Zajímavosti (12)

  • Seriál měl skončit 10. sérií, aby se vytvořil prostor pro seriál Everwood (od r. 2002). Nakonec se ale tvůrci rozhodli pro Sedmé nebe. (Roxanne)
  • 7th Heaven je najdlhším rodinným seriálom súčasnosti. Obsahuje 11 sérii. (rador)
  • Stephen Collins (Eric Camden) a Beverley Mitchell (Lucy Camden) sú jediní, ktorí sa objavili vo všetkých 243 epizódach. (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno