Reklama

Reklama

První krok

(seriál)
Česko, 2009, 13 h 21 min (Minutáž: 57–74 min)

Kamera:

Petr Adámek

Hudba:

Jan P. Muchow

Hrají:

Klára Issová, Dominik Turza, Pavel Kříž, Veronika Žilková, Filip Cíl, Oldřich Navrátil, Jan Cina, Linda Fernandez Saez, Oldřich Vlach, Světlana Nálepková (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Seriál je nabitý hudbou, tancom, vášňou a emóciami pretavenými do všetkých tanečných štýlov od klasického baletu až po hip hop. Ponúka vzťahy, intrigy a lásku v prostredí vyššej tanečnej školy a tanečných súborov. Večný boj profesorov a študentov, tanečníkov a choreografov mu dodávajú to správne napätie a spád... (oficiální text distributora)

Recenze (233)

Deywid odpad!

všechny recenze uživatele

ježiši kriste, boha živého, to čo kurva je ?!!!!....ospravedlňte môj slovník, ale presne tieto slová mi lietali po rozume, keď som sledoval prvú časť tohoto seriálového "skvostu"....Takže čo to tu teda máme: 1.Partu prerostlých deciek, ktoré nie že nevedia hrať, ale oni ani preboha nevedia poriadne tancovať.....2. choreografie...nie toto slovo nemôžem použiť....pretože tie slepecne katastrofálne zostrihaných scén naozaj nemožno nazvať choreografiou.....3. idiotské dialógy, ktorých hlavnou podstatou viditeľne bolo, aby zneli COOL, ale pri ich počúvaní ma skôr napadá slovo FOOL, pretože naozaj len blázon mohol niečo také stvoriť......a pohľad na Kláru Issovú krútiacu sa okolo tyče - tým ma jednoducho odrovnali.....Resumé: fuj, fuj, fuj.... ()

Vessper odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to se opravdu nepovedlo. Tohle je opavdu strašné. Příběh vymyšlen chorým mozkem, dialogy neuvěřitelně trapné, na herce se nedá ani podívat, pokud jim vůbec můžem říkat herci. Strašně moc jsem chtěl dát 1*, kvůli tomu, že jsem zde hrál jako kompars a byl jsem hodně vidět, ale to prostě nejde. Celé je to úplně absurdní a nedá se na to koukat. ()

Reklama

Yokolobuna odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle se říká seriálové ublinknutí. Scénarista s nedodělanou základkou přijde do baru a tam vezme prvních pár dementů... Ti pak hrají v jeho hovinci. Takhle by se dal shrnout tento naprostu stupidní seriál. Kříž tomu dává korunu a "Ruda z Ostravy" je asi jetalentovanějším hercem z tohohle ansáblu ubožáků. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Tolik gejů a plochých nehereček na jednom místě aby jeden pohledal. První kroky vedly k následným a ty pak k poslednímu ze střechy mé garáže. Bohužel jsem pád z dvou metrů přežil, tak můžu o tom napsat komentář a varovat budoucí generace, který by snad chtěly někdy vidět tento multi-kokoti-kulti patlaneček. Chybí už jen Inuité, opravdu... a divím se, že na taneční plac nenahnali i nějaké Masaje, aby dokonale zachytili kmenové spektrum současné české mládeže. Píčové z Nohy! ()

dita.krizova 

všechny recenze uživatele

Tohle má být seriál pro mladé? Dobře, asi si nepřipadám tak mladá, abych to pochopila. "Frajerský" Pavel Kříž a alkoholička Klára Issová, to není podle mého gusta. A spolu s ulízaným Rudou z Ostravy... Viděla jsem jeden díl a přemýšlím, jestli mám pokračovat. Až na pár vtipných scén jsem se nudila, až to pěkné nebylo. (edit. 5.3.) Přiznávám se, že jsem byla tak zvědavá, jestli teda budou spolu, že jsem si ho stáhla a zhltla celých 13 dílů v jeden víkend. Takové taneční Beverly Hills a Glee, ovšem podle českých poměrů.. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • V závěrečném díle, kdy se Eliška (Šárka Vaculíková) těsně před představením baví s Tomášem (Filip Cíl) o citech, si zapně džínovou vestu. Poté, co se kamera zaměří na Vlastu (Světlana Nálepková) a pak zpět na Elišku, má však vestu zcela rozepnutou. (ČSFD)
  • Po dokončení filmování musel být téměř celý seriál natočen znovu, protože TV Markíza nebyla s výsledkem spokojená. (Dlee)
  • Seriál se natáčel v ateliérech budovy Hall Office v pražských Holešovických, kde se také v minulosti natáčel seriál Horákovi (od r. 2006) z produkce České televize. (cinemag)

Reklama

Reklama