foto

Martin Kubala

  • nar. 20.12.1958 (57 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

2006 Nadměrné maličkosti: Učitelky s praxí (TV film)
2003 O Ječmínkovi (TV film)
2001 Zlatá princezna (TV film)
2000 Přízraky mezi námi (TV seriál)
Válka ve třetím poschodí (TV film)
1998 Hvězda života (TV film)
1996 Pohádka o nejšťastnějším království (TV film)

Dokumentární

2016 Zkáza krásou
2015 Jiří Kylián
2013 Vojta Lavička: Nahoru a dolů
Život s Kašparem
5P Smetanovy Litomyšle (TV film)
2011 Nickyho rodina
2010 Zpívající poslanci (TV film)
2009 Katka
Miloš Forman: Co tě nezabije…
2008 René
2001 V pasti
1998 Viktor Kalabis (TV film)
1997 Sladké století (TV film)
Svět podle Klepla (TV film)
Václav Neumann - život dirigenta (TV film)
1996 Na koštěti do nebe (TV film)
1994 Václav Talich - osud dirigenta (TV film)
1991 Striptérka (TV film)
1990 Pragensia (koncert)
1989 Jemen (TV film)

TV pořady

1997 Na Kloboučku (TV pořad)
1992 Hudební vizitka (TV pořad)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace